Polar Club -sykeharjoittelu Hukkaan!

Polar Club -sykeharjoittelu saapui Hukan sisäpyöräilytunneille – ja ensimmäisenä Suomessa myös Les Mills -tunneille! Polar Club tuo sykeharjoittelun jännityksen ja edut Hukan ryhmäliikuntatunneille. Sykehaasteet ja hauskat palkitsemistavat motivoivat harjoitteluasi, ja saat itsestäsi enemmän irti yhä uudelleen ja uudelleen.

Tervetuloa syyslukkarin käynnistymisen myötä tutustumaan Hukan sykeohjatuille tunneille, joille voit osallistua lainaamalla Hukan sykemittareita tai vaikka vain tutustumalla tunnelmaan ilman oman syketasosi mittausta. Oma laite ei siis ole välttämätön!

Lisäksi ensimmäisen kuukauden aikana (4.9.–4.10.2017) Hukan Polar Club -tunneille osallistuvien kesken arvotaan upea Polar A370 fitnessmittari! Polar A370 on vedenkestävä fitnessmittari 24/7 rannesykkeenmittauksella ja edistyksellisellä Sleep Plus™ -unianalyysillä. Se antaa entistä kokonaisvaltaisemman ja tarkemman kuvan käyttäjän aktiivisuudesta, harjoittelusta, levosta ja palautumisesta. Voit muokata A370 juuri sinun tyyliisi sopivaksi värikkäillä vaihtorannekkeilla.

Oletko koskaan miettinyt, onko harjoittelusi todella niin tehokasta kuin haluaisit sen olevan? Tavoitteiden saavuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen! Voit seurata sykettä ja kalorinkulutusta reaaliajassa harjoituksen aikana. Tiedät harjoittelevasi oikein, kun pysyt värikoodatulla tavoitesykealueellasi, ja ohjaajakin pystyy antamaan välitöntä palautetta. Tunnin jälkeen harjoituksesi yhteenvetotiedot päivittyvät automaattisesti Polar Flow -tilillesi.


Tunneille kirjautuminen

Ellet ole vielä luonut Polar-tiliä, katso tämän ohjesivun lopusta osio “Polar-tilin luominen”.

Kun olet luonut itsellesi Polar-tilin, tunnille kirjautuminen on helppoa. Hukan vastaanotossa on kaksi Polar Club -tablettitietokonetta – toinen pikakirjautumiseen Polar-tilin jo luoneille ja toinen Polar-tilin luomista varten.

 1. Valitse pikakirjautumiseen varattu tablettitietokone
 2. Valitse näytöltä “Ilmoittaudu tunneille” 
 3. Kuluvan päivän Polar Club -tuntien luettelo tulee näyttöön. Jos tunti on täynnä eikä sille voi ilmoittautua, se näkyy harmaana.
 4. Valitse tunti napauttamalla sitä. Tunnin valinnan jälkeen Polar Club -sovellus alkaa etsiä yhteensopivia laitteita.

Jos olet yhdistänyt oman laitteesi Polar Flow -tiliisi ja sinulla on sensori ylläsi kirjautumisen aikana:

Kun Polar Club -sovellus löytää sensorin, sinua pyydetään valitsemaan tilisi luettelosta. Kun tili on valittu, kirjautuminen on suoritettu loppuun.

Jos sinulla on oma laite ylläsi mutta et vielä ole yhdistänyt sitä Polar Flow -tiliisi:

Polar Club -sovellus kysyy, haluaako jäsen yhdistää laitteensa Polar-tiliinsä voidakseen kirjautua sisään nopeammin seuraavalla kerralla, ja pyytää sen jälkeen jäsentä kirjautumaan Polar-tiliinsä. Kun jäsen on kirjautunut Polar-tiliinsä, kirjautuminen on suoritettu loppuun.

Jos lainaat Hukan sykesensoria:

Valitse lainasensori luettelosta napauttamalla. Sen jälkeen Polar Club -sovellus pyytää sinua kirjautumaan Polar-tiliisi. Kun olet kirjautunut Polar-tiliisi, kirjautuminen on suoritettu loppuun.


Polar-tilin luominen

Polar-tilin tarvitset osallistuaksesi tunnille sykeohjatusti ja saadaksesi kehittymisesi talteen kehittymisesi seurantaa varten. Näytetunneille voit tulla myös luomatta Polar-tiliä, mutta ehdottomasti eniten saat niistäkin irti, kun luot itsellesi tilin ja pääset näin ollen kokeilemaan sykeohjausta omakohtaisesti.

Suosittelemme Polar-tilin luomista jo etukäteen mobiilisovelluksella tai omalla tietokoneella.

Tilin luominen omalla mobiililaitteella

 1. Avaa Google Play store tai App Store.
 2. Kirjoita hakuun “Polar Flow” 
 3. Lataa ja käynnistä Polar Flow -sovellus 
 4. Valitse “Aloita nyt”
 5. Valitse alhaalta “Luo tili” 
 6. Täytä henkilökohtaiset tietosi 
 7. Syötä fyysiset tietosi 
 8. Valitse aktiivisuustavoitteesi 
 9. Kirjoita sähköpostisi ja haluamasi salasana pyydettyihin kohtiin ja valitse “Liity nyt”  

Onnittelut! Olet nyt valmis osallistumaan Hukan sykeohjatuille Polar Club -tunneille!

Tilin luominen tietokoneella netissä

 1. Avaa selaimellasi sivu flow.polar.com
 2. Valitse “Kirjaudu sisään” ja “Luo Polar-tili, niin voit käyttää Flow-palvelua!” 
 3. Täytä henkilötietosi ja valitse “Luo tili” 
 4. Jos sinulla on Polar-harjoituslaite tai vaaka, voit lisätä sen nyt ruudun ohjeita noudattamalla tai myöhemmin 
 5. Valitse “YHTEISÖ” ja “Kuntokeskukset” ja etsi hakusanalla “Hukka” 
 6. Valitse “Hukka” ja vasemmalta logon ja nimen alta “Seuraa kuntokeskusta” 
 7. Valitse antamallasi nimellä nimetystä valikosta valikosta “Asetukset” 
 8. Selaa sivua alaspäin ja täytä Fyysiset asetukset -kohdasta ainakin tähdellä merkityt pakolliset kohdat.  Syntymäaika tarvitaan maksimisykkeen arviointia varten. Maksimisyke arvioidaan yleisesti käytetyn kaavan avulla: 220 miinus ikäsi. Arvoa voidaan muuttaa tarvittaessa. Henkilökohtaiset tiedot – sukupuoli, paino, pituus – tarvitaan kalorinkulutuksen laskentaa ja harjoituksesta annettavaa palautetta varten. Voit täyttää myös vapaaehtoisia kohtia, jos kysyttävät asiat ovat jo sinulle tuttuja.

Onnittelut! Olet nyt valmis osallistumaan Hukan sykeohjatuille Polar Club -tunneille!

 Tilin luominen Hukan vastaanotossa ennen tunnin alkua

Hukan vastaanotossa on kaksi Polar Club -tablettitietokonetta – toinen pikakirjautumiseen Polar-tilin jo luoneille ja toinen Polar-tilin luomista varten.

 1. Valitse tilin luomiseen varattu tablettitietokone
 2. Valitse “Luo uusi Polar-tili” 
 3. Kirjoita avautuvaan näkymään henkilökohtaiset tietosi ja fyysiset tietosi  
 4. Valitse “Luo Polar-tili”

Onnittelut! Olet nyt valmis osallistumaan Hukan sykeohjatuille Polar Club -tunneille!