POUND® alkoi 8.10.!

Yhdysvalloista Suomeen rantautunut uutuustunti POUND® käynnistyi Hukassa maanantaina 8.10.! Aivan uudenlainen Ripstix®-rumputikuilla rytmitettävä POUND® on tehokas intervallitreeni, jossa sinä olet rocktähti!

Kurkkaa POUND®-tunnit lukujärjestyksestä täältä!

Pound®-tunnin erikoisuus ovat Ripstix®-rumputikut, joita käytetään luomaan tunnille ainutlaatuinen tunnelma. Sen sijaan, että kuuntelisit rytmiä, sinä oletkin yhtä sen kanssa!

Pound® tunti koostuu 2–4 minuutin pituisista kappaleista, jotka on tarkasti suunniteltu intervallitreenin periaatteiden mukaan. Kokonaisvaltaiset liikkeet ja pilateksesta vaikutteita saanut harjoittelu vahvistavat sydäntä ja parantavat koordinatiota, voimaa sekä ketteryyttä.

Pound® sopii kaikille! Sinulla ei tarvitse olla kokemusta musiikista tai intervalliharjoittelusta. Tunnilla käytettävät liikkeet ovat helposti muokattavissa eri kuntotasoille. Pound®-tunnilla pääset irroittelemaan ja rockaamaan – tähän jäät helposti koukkuun!

Ensimmäisen POUND®-tunnin yhteydessä osallistujille maistiaisia tarjoilee Fast! Tarjolla maistiaisia mm. ROX-proteiinipatukoista, Celsius-energiajuomasta sekä Fitbar-patukoista!

  • Aika: Ensimmäinen tunti maanantaina 8.10. klo 18.15
  • Laji: Pound Rockout Workout®
  • Ohjaajina: Roosa Nevalainen, Jenni Junnikkala ja Sara Pakaslahti
  • Kenelle: Kaikille, myös sinulle!
  • Ilmoittautuminen: kuten normaalille tunnille vastaanotossa aikaisintaan 1,5 h ennen tunnin alkua

Kurkista myös Facebook-tapahtuma!