Roosa nauha -päivä 11.10. – kaverit jäsenen seurassa maksutta!

Roosa nauha -päivä 11.10. – kaverit jäsenen seurassa maksutta!

Vietämme jälleen myös Hukassa Roosa nauha -päivää perjantaina 11.10.2019! Myös tänä vuonna haluamme kerätä mahdollisimman suuren potin Roosa nauha -keräykseen – kurkkaa mitä kaikkea olemme keksineet!

Jokaisesta ryhmäliikuntatunnilla kävijästä 1 € – tuo kaverit mukaan!

Lahjoitamme perjantaina jokaisesta ryhmäliikuntatunnilla kävijästä yhden euron Roosa nauha -keräykseen, ja jotta saisimme kerättyä mahdollisimman suuren potin vietämme samalla perinteistä kaveripäivää! Kaverit ovat siis tervetulleita jäsenen seurassa maksutta treenaamaan ja samalla kasvattamaan Roosa nauhalle menevää keräyspottia!

Kaveripäivän ehtojen mukaisesti voit tuoda mukaasi useammankin kaverin, ja tavallisista vierailuehdoista poiketen kaverisi voivat olla myös hiljattain aiemmalla vierailulla käyneitä tai jäsenyytensä päättäneitä. Pääsyehtona on vain ilmoittautuminen vastaanotossa yhdessä Hukan varsinaisen jäsenen kanssa.

Viikon kortteja hintaan 20 €!

Lisäksi koko viikonlopun 11.–13.10. voi poikkeuksellisesti ostaa myös 20 € viikon kortteja (myös juniori-ikäisille), joiden tuotto menee myös lyhentämättömänä Roosa nauha -keräykseen! (kortit on aktivoitava käyttöön viimeistään 21.10.)

Kahvila Hukan hyvää tekevät smoothiet!

Roosa nauha -päivän kunniaksi jokaisesta perjantaina myydystä pinkistä  smoothiesta lahjoitetaan yksi euro Roosa nauha -keräykseen!

Tervetuloa viettämään mukava päivä Hukkaan ja tekemään yhdessä hyvää! Haluamme haastaa myös tänä vuonna Oulun alueen muutkin liikuntakeskukset mukaan Roosa nauha -keräykseen!