Roosa nauha -päivä 12.10. – kaverit jäsenen seurassa maksutta!

Roosa nauha -päivä 12.10. – kaverit jäsenen seurassa maksutta!

Vietämme jälleen myös Hukassa Roosa nauha -päivää perjantaina 12.10.2018 – tänä vuonna vielä isommin kuin koskaan! Kurkkaa mitä kaikkea olemme keksineet kerätäksemme mahdollisimman suuren potin Roosa nauha -keräykseen!

Jokaisesta ryhmäliikuntatunnilla kävijästä 1 € – tuo kaverit mukaan!

Lahjoitamme perjantaina jokaisesta ryhmäliikuntatunnilla kävijästä yhden euron Roosa nauha -keräykseen, ja jotta saisimme kerättyä mahdollisimman suuren potin vietämme samalla perinteistä kaveripäivää! Kaverit ovat siis tervetulleita jäsenen seurassa maksutta treenaamaan ja samalla kasvattamaan Roosa nauhalle menevää keräyspottia!

Kaveripäivän ehtojen mukaisesti voit tuoda mukaasi useammankin kaverin, ja tavallisista vierailuehdoista poiketen kaverisi voivat olla myös hiljattain aiemmalla vierailulla käyneitä tai jäsenyytensä päättäneitä. Pääsyehtona on vain ilmoittautuminen vastaanotossa yhdessä Hukan varsinaisen jäsenen kanssa.

Viikon kortteja hintaan 20 €!

Lisäksi perjantaina voi poikkeuksellisesti ostaa myös 20 € viikon kortteja (myös juniori-ikäisille), joiden tuotto menee myös lyhentämättömänä Roosa nauha -keräykseen! (kortit on aktivoitava käyttöön viimeistään 22.10.)

Kahvila Hukan hyvää tekevät smoothiet!

Roosa nauha -päivän kunniaksi Kahvila Hukka tarjoilee pinkkejä smoothieita ja jokaisesta perjantaina myydystä smoothiesta lahjoitetaan yksi euro Roosa nauha -keräykseen!

Tervetuloa viettämään mukava päivä Hukkaan ja tekemään yhdessä hyvää! Haluamme myös tänä vuonna haastaa Oulun alueet muutkin liikuntakeskukset mukaan!