Selvitä hyvinvointisi taso Firstbeatilla!

Selvitä hyvinvointisi taso Firstbeatilla!

Oletko miettinyt miksi treenisi junnaa paikallaan? Oletko jatkuvasti väsynyt? Firstbeat Hyvinvointinalyysi on loistava tapa tutustua stressitasoosi, kuormitustekijöihisi ja palatumiskeinoihisi. Hyvinvointianalyysi auttaa sinua löytämään tasapainon tekemisen ja levon välille. Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein!

Hyödynnä tilaisuus nyt ja ilmoittaudu mukaan Firstbeat Hyvinvointianalyysiin! Ilmoittautumisen jälkeen pääset tilaamaan Firstbeat-laitteen itsellesi kotiin ja ohjeet kolmevuorokautisen mittauksen tekemiseen. Tilaamalla laitteen itsellesi 28.10. mennessä ja osallistumalla analyysin läpikäyntiin 18.11. saat Firstbeat Hyvinvointianalyysin hintaan 99 €! (normaalisti 169 €/mittaus).

Jos et ehdi mukaan tähän Firstbeat-ryhmään, hyödynnä Hukan Firstbeat-kampanja ja aloita mittaus kun sinulle sopii! Lue lisää kampanjasta täältä!

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo, kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutuksia. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Lue lisää Firstbeat Hyvinvointianalyysistä täältä! 

Mittauksen tiedot:

Hinta: 99 €/mittaus (norm. 169 €)
Laitteen tilaus viimeistään: maanantaina 28.10.
Analyysien läpikäynti: maanantaina 18.11. klo 17.30–19
– Analyysien tulkitseminen käydään läpi ryhmässä ja saat apua omien tulosten analysointiin myös henkilökohtaisesti, tuloksesi eivät näy muille.
Tilaajia: vähintään 4 henkilöä

Hyvinvointianalyysin asiantuntija: Laura Kivari, laura.kivari@nullhukka.net, 044 558 8331.

Ilmoittaudu Firstbeat Hyvinvointianalyysiin tästä:

Nimeni*

Sähköpostiosoitteeni*

Puhelinnumeroni*

Olen Hukan jäsen

Sitoudun mittausmaksuun (99 €)*

Postiosoitteeni laskutusta varten*