Suosittele ja valitse palkintosi neljästä tyylikkäästä lahjasta!

Suosittele ja valitse palkintosi neljästä tyylikkäästä lahjasta!

Hukan jäsen: jos kaverisi liittyy Hukan jäseneksi ja mainitsee liittyessään sinut suosittelijakseen, saat nyt valita suosittelupalkinnoksi joko tyylikkään termosjuomapullon, Click&Go termosmukin, mini bluethooth-kaiuttimen tai vedenpitävän repun. Jos et osaa päättää niin suosittelemalla neljä kaveriasi liittymään, saat ne kaikki!

Vinkkaa kaverille esimerkiksi Hukan muhkeasta kesän liittymisedusta: kun solmii 12 kuukauden jäsensopimuksen, saa kaupanpäällisiksi liittymismaksun sekä kesä- ja heinäkuun kuntoilut yhteishintaan vain 60 € (normaalisti liittyminen 20 €, jäsenyys 69 €/kk)!

Vielä reilusti lisäalennusta saa halutessan maksamalla 12 kk jäsenmaksun kerralla.

Jos kaverisi empii vielä, voit lisäksi vinkata hänelle tämän sivun, jolla kerrataan erinomaisia syitä Hukan jäsenyyteen! Ilmaisen tutustumiskäynnin ystäväsi voi varata täältä. Muistuta ystävääsi mainitsemaan sinut joko palveluneuvojamme kanssa asioidessaan tai nettiliittymislomakkeemme Suosittelija-kohdassa!

Voit myös suositella Hukan jäsenyyttä kavereillesi vielä helpommin lähettämällä heille sähköpostia tästä:

Hei! Miltä kuulostaisi Hukan jäsenyys? Monipuolisesta tarjonnasta löytyisi varmasti sinullekin mieleiset lajit. Minä taas saan valita suosittelulahjan neljästä eri vaihtoehdosta, jos liityt.

Jos päätät liittyä, muistathan mainita nimeni suosittelijaa kysyttäessä, kiitos!

Kurkista liittymisetu täältä: www.hukka.net


t: (Nimesi)


Hukan jäsenedut lyhyesti