Syyslukkari 3.9.2018 alkaen – huikeita uutuuksia!

Päivitys 30.8.:  Teimme vielä yhden muutoksen lukkariin asiakkaiden toiveesta: torstain Bodyattack–tunti tulee alkamaan klo 16.45 ja on kestoltaan 60 min. Samalla päivitimme pienet korjaukset ladattavaan lukkariin: torstain klo 17.30 Telinevoimistelu (HukkaJuniori) on kestoltaan 60 min ja torstaiaamupäivän BodyPump alkaa klo 11. Lataa päivitetty lukkari artikkelin lopusta!

Syyslukkari käynnistyi maanantaina 3.9. – syksyn Hukka-treeni täydentyy huikeilla uutuuslajeilla!

Vanhojen tuttujen lisäksi lukkarista löytyy balettia ja pilatesta yhdistelevä, Hukan ammattilaisten luoma uniikki FloorBallet-treeni kerran viikossa, puolen tunnin Balettitekniikka-treeni joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina sekä jo kesälukkarin myötä käynnistetty Les Mills BARRE kolmesti viikossa. Toisin sanoen nannaa baletin ystäville!

Jotain aivan muuta onkin sitten Ripstix®-rumputikuilla rytmitettävä POUND®-intervallitreeni, joka käynnistyy 8. lokakuuta, kun huippuohjaajamme ovat hioneet taitonsa harvoin Suomessa pidettävässä POUND®-koulutuksessa.

FloorBallet

Tämä kehonhuoltotunti on baletin tekniikkaan ja pilatekseen perustuva kombinaatio. Tunti viedään läpi lähes kokonaan lattiatasossa maaten.

Tehtävät liikesarjat vahvistavat vartalon syviä lihaksia erityisesti keskivartalon alueelta. Tunnilla tehtävät harjoitteet auttavat saavuttamaan vahvan, mutta elastisen lihaksiston. Tunti sopii kaikille.

POUND® (käynnistyy 8.10.)

Ole kuin rocktähti! Pound® on Yhdysvalloista Suomeen rantautunut uutuus; tunnilla yhdistyy hurmaava liike ja rummutus!

Pound®-tunnin erikoisuus ovat Ripstix®-rumputikut, joita käytetään luomaan tunnille ainutlaatuinen tunnelma. Sen sijaan, että vain kuuntelisit rytmiä, sinä oletkin yhtä sen kanssa!

Pound®-tunti koostuu 2–4 min pituisista kappaleista, jotka on tarkasti suunniteltu intervallitreenin periaatteiden mukaan. Kokonaisvaltaiset liikkeet ja pilateksesta vaikutteita saanut harjoittelu vahvistavat sydäntä ja parantavat koordinatiota, voimaa sekä ketteryyttä.

Pound® sopii kaikille! Sinulla ei tarvitse olla kokemusta musiikista tai intervallitreenistä. Tunnilla käytettävät liikkeet ovat helposti muokattavissa eri kuntotasoille. Pound®-tunnilla pääset irroittelemaan ja rockaamaan – tähän jäät helposti koukkuun!


Lataa syyslukkari 2018 tästä!