Next level -valmennus: maksuton aloitustapaaminen

Next level -valmennus: maksuton aloitustapaaminen

14.1.2019 @ 19.00

Onko sinulla jo kokemusta kuntosaliharjoittelusta, mutta puuttuuko harjoittelustasi tavoitteellisuus? Oletko kiinnostunut kehittämään lihaksistoasi sekä fysiikkaasi pienryhmävalmennuksessa?

Tule tutustumaan maksuttomaan aloitustapaamiseen maanantaina 14.1.2019 klo 19 ja mukaan intensiiviselle kehonmuokkausjaksolle!

  • Valmennuksessa pääpaino on treenaamisessa, puntti on parasta!
  • Valmennuksessa opit harjoittamaan lihaksiasi niin että kohdistus harjoiteltavaan lihakseen tai lihasryhmään on mahdollisimman osuva ja niveliesi kuormitus jää mahdollisimman vähäiseksi
  • Harjoittelu sisältää sekä moninivel- että eristettyjä liikkeitä
  • Harjoittelulla kehität lihaksistoasi sekä fysiikkaasi mahdollisimman tasapainoiseksi
  • Valmennuksessa kiinnitetään huomiota ryhtiin ja keskivartalon vahvuuteen sekä liikkuvuuteen
  • Harjoitussuunnitelman tekemisen ja seurannan tukena on mahdollista käyttää InBody-mittauksia ja Syke Tribe-sovellusta
  • Valmennus ei edellytä sinulta painonpudotusta, voimme kuitenkin halutessasi tarkastella asiaa yhdessä ravintoneuvonnan yhteydessä – valmennuksessa suositaan normaalipainoa ja -rasvaprosenttia

Valmentaja: Laura Kivari, laura.kivari@nullhukka.net, 044 558 8331
Kesto: Pienryhmävalmennuksen kesto on 3 kuukautta (24 tapaamista)
Ajankohta: 14.1-4.4.2019
hiihtolomaviikko (10) on sovittavissa siirrettäväksi valmennuksen loppuun
Tapaamiset: maanantaisin ja torstaisin klo 19-20
Osallistujamäärä: 4-8 henkilöä
Edellytykset osallistumiselle: Perustoimintakykyisyys, ei merkittävää tuki- ja liikuntaelinsairautta. Kokemusta omatoimisesta kuntosaliharjoittelusta.
Hinta: Liikuntakeskus Hukan jäsenelle 249 €/kk, ei-jäsenelle 269 €/kk
(vastaavansisältöinen yksilövalmennus 499 €/kk)
Ilmoittautuminen: allaolevalla lomakkeella tai suoraan laura.kivari@nullhukka.net 10.1.2019 mennessä – tervetuloa aloitustapaamiseen myös ilman ennakkoilmoittautumista! Valmennuspaikkoja vielä jäljellä ennakkoilmoittautujien varaamien paikkojen jäljiltä; ennakkoilmoittautuneet ovat tietenkin etusijalla valmennuspaikkoja varattaessa.
Lataa lisätiedot ja tulostettava valmennusohjelma!

Olemme yksinkertaistaneet ei-jäsenen osallistumista Hukan pienryhmävalmennuksiin! Ei-jäsenen hinta sisältää pääsyn Liikuntakeskus Hukkaan valmennustapaamisten ajaksi. Jos solmit jäsenyyden valmennuksen aikana, maksamasi lisähinta hyvitetään jäsenmaksuissasi. Hukka Xpressin jäsenet maksavat Liikuntakeskus Hukan valmennuksista ei-jäsenen hinnan.

Huomaathan, että ei-jäsenen hinta sisältää pääsyn vain tähän pienryhmävalmennukseen kuuluviin valmennustapaamisiin, ei vapaata käyttöoikeutta Hukkaan koko valmennuksen keston ajaksi.


Ilmoittaudun!

Nimeni*

Sähköpostiosoitteeni*

Puhelinnumeroni*

Olen Hukan jäsen

Tällä ilmoittautumisella en vielä sitoudu valmennusmaksuun 249 €/kk. Aloitustapaaminen 14.1.2019 klo 19 on maksuton – tapaamisen lopuksi päätän solminko valmennussopimuksen, jolloin pääsen heti InBody-mittaukseen lähtötilannekartoitusta varten

Postiosoitteeni laskutusta varten*