Tennisfitness käynnistyy lukkarissa!

Tennisfitness käynnistyy lukkarissa!

6.2.2019 @ 19.10 – 19.55

Hukan tenniksen tapahtumista tuttu tennisfitness-tunti siirtyy lukujärjestykseen! Tunti on sopii niin jo tennistä pelanneille fysiikkaharjoitukseksi kuin tenniksestä kiinnostuneille lajiin tutustumiseen tai vain oiva tilaisuus uusien pelikavereiden löytämiseen!

Ennen varsinaisten tuntien alkua sinulla on mahdollisuus tulla testaamaan tennifitnestä näytetunnille sunnuntaina 3.2. klo 18.10–19. Näytetunnilla paikalla molemmat ohjaajat Hilppa Tuomola ja Paul Tague! Varsinaiset tennisfitness-tunnit alkavat pyörimään kevätlukkarissa viikosta 6 lähtien eli ensimmäinen tunti on jo keskiviikkona 6.2. klo 19.10–19.55 – tervetuloa!

Tuntikuvaus:

Tennisfitness on tehokasta, niin tennisharrastustasi kuin ylipäätään fysiikkaasi ja kehonhallintaasi tukevaa toiminnallista kiertoharjoittelua. Tunti sisältää  koordinaatio- ja ketteryysharjoituksia, nopeus- ja voimaharjoituksia, tennikseen sopivia tasapaino- ja kehonhallintaharjoituksia sekä harjoituksia tehokkaasta liikkumisesta tenniskentällä. Aikaisempaa kokemusta tenniksestä et tarvitse. Tunnille voit ottaa mukaan oman tennismailasi tai lainata Hukan mailaa.

Näytetunnin tiedot:

Mitä: Tennifitness-näytetunti
Milloin: sunnuntaina 3.2. klo 18.10–19
Kenelle: kaikille Hukan jäsenille
Missä: Tenniskentällä
Ohjaajana: Hilppa Tuomola ja Paul Taque

Tunnille ilmoittautuminen tapahtuu, kuten normaalisti ryhmäliikuntatunneille eli aikaisintaan 1,5 tuntia ennen tunnin alkua Hukan vastaanotossa. Osallistujien maksimimäärä tunnille on 30 henkilöä. Tunnille ei ole ennakkoilmoittautumista.

Tennisfitness-tunnit lukkarissa:

  • Keskiviikkoisin  klo 19.10–19.55, kesto 45 min, ohjaajana Hilppa Tuomola
  • Sunnuntaisin klo 18.10–18.55, kesto 45 min, ohjaajana Paul Tague

Jatkossa tennisfitness-tunnit pyörivät siis tuttuun tapaan muiden ryhmäliikuntatuntien kanssa aina keskiviikkoisin ja sunnuntaisin – tervetuloa!