Telinevoimistelun näytetunnit aikuisille

Telinevoimistelun näytetunnit aikuisille

Oletko haaveillut ensimmäisestä leuanvedostasi tai muscle upista? Uneksitko toistuvasti seisovasi käsilläsi vapaasti ilman tukea? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, tulevat pienryhmät ovat  juuri sinua varten.

Hukassa starttaa lokakuussa kaksi eritasoista pienryhmää, jotka keskittyvät kehonpainolla tehtävien telinevoimistelulle tyypillisten liikkeiden, kuten käsilläseisonnan ja voimanoston eli muscle upin, opetteluun.

Järjestämme kaksi telinevoimistelun näytetuntia keskiviikkona 30.9. klo 18–19 ja klo 19–20. Tunnilla saat pienen maistiaisen siitä, mitä kaikkea tuleva pienryhmä pitää sisällään. Näytetunti on täysin ilmainen eikä se sido sinua osallistumaan pienryhmävalmennukseen.

Molemmille näytetunneille mahtuu 12 henkilöä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmentajana pienryhmissä toimii kehonpainoharjoitteluun erikoistunut ja maajoukkuetasolla telinevoimistelua valmentanut Joni Tuohimaa.

Tarvitset tunnille mukaan:

  • Sisäliikuntavarustus
    • Kengät (varaudu myös olemaan sukkasillaan)
    • Juomapullo

Ilmoittaudu ylimääräiselle näytetunnille 28.9.2020 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen joni.tuohimaa@nullhukka.net.

Ilmoittaudu telinevoimistelun lisätunnille klo 17-18!

Näytetunnit ovat olleet todella suosittuja ja klo 18–19 ja klo 19–20 tunnit ovat täynnä. Suuren kysynnän vuoksi päätimme järjestää lisätunnin, johon voit ilmoittautua oheisella lomakkeella!

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Olen Hukan jäsen (pienryhmään osallistuminen edellyttää jäsenyyttä)