Tennisvalmennukset syksy 2019

Tennisvalmennukset syksy 2019

Tenniksen syksyllä alkavien ryhmävalmennusten ja peliryhmien ilmoittautuminen on nyt auki – tervetuloa ilmoittautumaan!

Valmentaja ratkaisee kunkin harjoitusryhmän tapaamispäivän ja -kellonajan ilmoittautumisten perusteella, mistä syystä on tärkeää että mainitset sinulle mahdollisesti sopimattomat ajankohdat ilmoittautuessasi. Kaikki tapaamiset järjestetään arkipäiville aikavälillä klo 16-22.

Ryhmävalmennus:

Ajankohta: Harjoitukset alkavat viikolla 34 (19.8.–) ja kausi päättyy viikolla 51 (19.12.–).
Treenien kesto: Harjoitukset kestävät 1,5 h/ryhmä/vko
Ryhmän koko: 4 henkilöä/ ryhmä
Tasot: I aloittelijat / II harrastelijat / III edistyneet pelaajat / IV kilpapelaajat
Hinta: 450 € (mahdollisuus maksaa kerralla tai kolmessa erässä)

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset syyskauden 2019 harjoituksiin 5.8.2019 mennessä osoitteeseen anttu.puotiniemi@nullhukka.net (Ilmoitathan samalla sinulle mahdollisesti sopimattomat ajankohdat.)

Poissaolokäytäntö: Ilmoittautuminen näihin erittäin suosittuihin valmennusryhmiin on sitova, jotta ryhmätreenit palvelisivat parhaiten jokaista siihen sitoutunutta pelaajaa. Jos kuitenkin estyt pääsemään jollekin treenikerroista, on sinulla mahdollisuus päästä korvaavalle treenikerralle.  Poissaolokerrat on mahdollisuus korvata pääasiassa syyskauden lopussa  järjestettävällä korvausviikolla. Valmentajan kanssa on myös mahdollista sopia poissaolokertojen korvaamisesta muissa sopivantasoisissa ryhmissä, jos niissä on tilaa – korvausviikon treenikerrat ovat kuitenkin ensisijainen, ja ainoa varmuudella järjestyvä, korvaustapa.

Peliryhmät:

Peliryhmissä treenataan valmentajan opastamana pelinomaisia harjoitteita ja pelitaktiikoita. Peliryhmässä ei harjoitella tenniksen lyönti-/syöttötekniikoita.

Ajankohta: Peliryhmät pyörivät viikosta 34 viikkoon 51.
Ryhmän koko: Peliryhmään mahtuu enintään 8 pelaajaa (2 kenttää/kentälliset jaetaan pelitasoittain)
Pelien kesto: Pelit kestävät 1,5 h/ryhmä/vko
Tasot: I harrastajien peliryhmä / II kilpapelaajien peliryhmä.
Hinta:  360 € (mahdollisuus maksaa kerralla tai kolmessa erässä)

Ilmoittautumiset: Sitovat ilmoittautumiset syyskauden 2019 harjoituksiin 5.8.2019 mennessä osoitteeseen anttu.puotiniemi@nullhukka.net (Ilmoitathan samalla sinulle mahdollisesti sopimattomat ajankohdat.)

Poissaolokäytäntö: Ilmoittautuminen peliryhmään on sitova, jotta ryhmätreenit palvelisivat parhaiten jokaista siihen sitoutunutta pelaajaa. Jos kuitenkin estyt pääsemään jollekin treenikerroista, on sinulla mahdollisuus päästä korvaavalle treenikerralle syyskauden lopussa järjestettävällä korvausviikolla.  Peliryhmien poissaolokerrat on mahdollisuus korvata ainoastaan korvausviikolla.