Tervetuloa Hukkaan nyt suoraan Harjapuistontietä!

Tervetuloa Hukkaan nyt suoraan Harjapuistontietä!

Harjapuistontie on nyt avattu liikenteelle ja Hukkaan pääsee ajamaan suoraan Limingantieltä! Iso kiitos tien rakennuttamisessa kuuluu myös teille, hukkalaiset.

Kiitos palautteestanne, hukkalaiset!

Uuden Harjapuistontien rakentumiseen olette vaikuttaneet paljon myös te, hukkalaiset! Palautteenne Isokadun ahtaasta kulusta sekä ongelmista Puistokadun ja Isokadun risteyksessä antoivat Hukalle syyn lähestyä Oulun kaupunkia ensimmäisen kerran jo vuonna 2013, jotta ratkaisu risteyksen sujuvuuden lisäämiseksi löydettäisiin.

Nopeuttaaksemme prosessia teetimme 2016 itse kartoituksen vaihtoehtoisista liikennejärjestelyistä, ja päädyimme ehdottamaan kaupungille ratkaisua, jossa tie kulkisi Hukan ja Oulun Keilahallin välistä, ja Hukka luovuttaisi suunnitelman mahdollistamiseksi osan vuokratontistaan kaupungille.

Heinäpää on yksi Oulun aktiivisimmin käytetyistä liikunta-alueista ja ilmeisesti myös kaupunki oli saanut runsaasti palautetta Isokadun tukkoisuudesta, joten parempi kulku alueelle oli myös heidän toiveissaan. Kaupunki innostui suunnitelmastamme ja otti asiakseen huolehtia jatkosta.

Tänään viimein saamme ihastella uutta, selkeää ja turvallista kulkureittiä, joka helpottaa tuhansien Heinäpäässä liikkuvien kulkua. Suuri kiitos tästä siis kuuluu myös teille: antamanne arvokkaat palautteet ja asiakaskokemukset rohkaisivat meitä käynnistämään oma-aloitteisesti suunnittelutyöt ratkaisun löytämiseksi. Suunnitelmamme ja valmiutemme luovuttaa osa vuokratontistamme tien toteutumiseksi osoittautuivat juuri siksi puuttuvaksi palaseksi, jota kaupunki oli etsinyt liikenneongelman ratkaisemiseksi.

Tervetuloa tutustumaan Hukkaan

Harjapuistontie helpottaa suuresti niin Hukassa kuin muuallakin Heinäpäässä vierailua, minkä kunniaksi arvomme kaikkien 19.–31.10. Hukkaan tutustuneiden kesken lahjakortin Heinäpäässä sijaitsevaan hotelli & ravintola De Gamlas Hemiin! Lahjakortti sisältää yöpymisen hotellissa kahdelle sekä 100 € käytettäväksi ravintolapalveluihin.

08 4152 2001

Kysyttävää? Soita, me autamme!