Terveyttä ja suorituskykyä verkkovalmennuksilla

Terveyttä ja suorituskykyä verkkovalmennuksilla

Hukan uudet verkkovalmennukset yritysryhmille lisäävät henkilökuntanne hyvinvointia, parantavat yhteishenkeä ja vähentävät sairauspoissaoloja.

Tutustu alta ja ota yhteyttä valmennuspäällikköömme Salla Käsmään (p. 040 412 0809, salla.kasma@nullhukka.net) – Salla vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja opastaa eteenpäin!

Hyödyt osallistujalle

Liikunnalla on merkittävä rooli työ- ja toimintakyvyn ylläpidossa sekä sairauksien ennaltaehkäisyssä. Liikunta vahvistaa sekä fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja vähentää työntekijöiden sairastumista. Hyvässä kunnossa oleva työntekijä kestää paremmin arjen kuormitusta sekä palautuu nopeammin fyysisestä ja psyykkisestä stressistä.

Hyödyt yritykselle

Liikunnalliset työntekijät sairastavat keskimäärin viisi päivää vähemmän vuoden aikana ja heidän työtehonsa on parempi. Yhden sairauspäivän hinta on yritykselle keskimäärin 350–400 €. Investoinnit työntekijän hyvinvointiin ja liikkumiseen ovat siis kannattava ja tuottava sijoitus, joka maksaa itsensä monikertaisesti takaisin. Hyvinvoinnin kasvaessa myös työilmapiiri paranee, työntekijöiden vaihtuvuus pienenee, yrityskuva paranee ja brändiarvo kasvaa.

Valmennusten kuvaus

Kaksi vaihtoehtoista verkkovalmennuspolkua: 1) Terveyttä ja toimintakykyä -valmennus sekä 2) Kuntoa ja suorituskykyä kehittävä valmennus.

Molempien valmennuspolkujen kesto on 6 viikkoa. Valmennuksen avulla parannat kuntoasi, edistät terveyttäsi ja suorituskykyäsi sekä optimoit harjoittelusi tuomat tulokset.

Valmennuksen sisältö

Valmennus sisältää kuuden viikon ohjelmoinnin, josta löytyvät nousujohteisesti etenevät ohjelmat lihaskunto- ja kestävyysharjoitteluun sekä videoidun kehonhuoltoharjoituksen. Harjoittelu etenee nousujohteisesti unohtamatta kutenkaan riittävää palautumista. Tämä takaa, että harjoittelu on mielekästä, motivoivaa, vaihtelevaa ja kehityksesi optimoivaa.

Viikoittaiset infovideot ja -viestit ylläpitävät motivaatiota sekä antavat lisävinkkejä oman hyvinvointisi edistämiseksi.

Tekninen toteutus

Verkkovalmennus tapahtuu SykeTribe-valmennusalustan avulla, josta löydät kaiken valmennukseen liittyvän materiaalin, kuten ohjelmat ja opasvideot. Lisäksi SykeTribe toimii sähköisenä harjoituspäiväkirjana, josta voit seurata kehittymistäsi.

6 viikon verkkovalmennus:

  • 2 eri ryhmää kuntotason mukaan (Terveyttä ja toimintakykyä & Kuntoa ja suorituskykyä)
  • Ei sido paikkaan eikä aikaan. Kuntosalijäsenyys ei ole välttämätön.
  • Huomioi hyvinvoinnin eri osa-alueet.
  • Edistää terveyttä ja hyvinvointia sekä lisää energisyyttä ja vireyttä.
  • Parantaa lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.
  • Luo tsemppihenkeä työyhteisössä.

Hinta:

  • 39 €/hlö (alv. 0) – yli 50 henkilön yritykset: kysy tarjous!

Sisältää vaihtoehtoisesti joko Terveyttä ja toimintakykyä– tai Kuntoa ja suorituskykyä -valmennuksen (kesto 6 viikkoa) sekä siihen liittyvän harjoittelun kokonaissuunnitelman, treeniohjelmat, infovideot sekä harjoituspäiväkirjan.

Ota yhteyttä!

Ota konkreettinen askel työyhteisönne hyvinvoinnin edistämiseen, soita tai lähetä sähköpostia valmennuspäälliköllemme Salla Käsmälle (p. 040 412 0809, salla.kasma@nullhukka.net)!