Tiedote: Aukioloajat laajenevat ja palloiluvuoroja tulee lisää

Tiedote: Aukioloajat laajenevat ja palloiluvuoroja tulee lisää

Hei! Olemme saaneet teiltä arvokasta palautetta aukioloajoistamme sekä palloiluvuoroista ja niiden varauksesta. Otamme saamamme palautteen aina vakavasti, ja olemmekin päätyneet muuttamaan aukioloaikojamme sekä pallopelien varauskäytäntöjä seuraavasti (muutokset astuvat voimaan 1.1.2018).

Aukioloajat

Hukalta on toivottu pidempiä aukioloaikoja erityisesti lauantaiaamuisin, joten 13.1. alkaen avaamme lauantaiaamuisin jo klo 8. Tämä muutos on pysyvä – tervetuloa jatkossa aloittamaan lauantain aamutreenisi tuntia aiemmin kuin ennen!

Pallopelivuorot

Pallopelejä koskevaa palautetta on selkeästi eniten tullut pallopelikenttien rajallisesta tuntimäärästä. Tilanteen parantamiseksi kaikki kenttävaraukset alkavat jatkossa tasatunnein, mikä lisää tennikseen yhteensä 18 viikkotuntia ja sulkapalloon 27 viikkotuntia.

Kenttävarausnäkymää paranneltu

Haluamme myös, että pystyt varaamaan pallopelikentän mahdollisimman helposti juuri sinulle sopivimpaan ajankohtaan. Tämän vuoksi vuorot näkyvät hukka.netin pallopelien varausnäkymässä jatkossa kahden viikon päähän.

Kenttävarauksista

Myös käyttämättömistä ja kuittaamattomista kenttävarauksista on tullut runsaasti palautetta. Siksi haluamme muistuttaa, että varattu vuoro tulee kuitata aina – myös silloin kun varatulle vuorolle saavutaan myöhässä. Kahdesta kuittaamattomasta vuorosta jäsenen kenttävarausoikeus poistetaan. Varausoikeus palautetaan käyttöön 20 euron korvausta vastaan.

Haluamme, että jokaisella jäsenellämme on yhtäläinen mahdollisuus varata pelivuoroja, minkä vuoksi kullakin on oikeus yhteen voimassaolevaan varaukseen kerrallaan. Muistathan siis varata vuorosi ainoastaan omalla nimelläsi/tunnuksillasi, sillä voit kuitata vain omalla nimelläsi varatut vuorot.

Toivomme, että näillä toimenpiteillä Hukan pallopelikenttien varaustilanne ja käyttökokemus paranevat entisestään! Samalla kiitämme saamastamme arvokkaasta palautteesta ja toivomme sitä edelleen, myös siitä, miten nämä muutokset onnistuvat tavoitteissaan.