Trainer4You ja Hukka yhteistyöhön!

Trainer4You ja Hukka yhteistyöhön!

Olemme erittäin innoissamme saadessamme ilmoittaa, että hyvinvointialan koulutusyhtiö Trainer4You ja Hukka ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyö näkyy paitsi innokkaina koulutusryhminä Hukka Xpress Alppilassa, myös laadukkaina, kaikkia Hukan jäseniä palvelevina hyvinvointisisältöinä. Trainer4Youn uudet toimisto- ja koulutustilat sijaitsevat nyt (1.8.2019 alkaen) Kaarnatiellä Alppilassa, Hukka Xpress -kuntosalin toisessa kerroksessa.

Hukan tervehdys

Liikunta-ala kehittyy ja yhteistyö tuo voimaa. Hukka on Suomen kärkeä jäsentensä monipuolisessa liikuttamisessa ja valmentamisessa ja Trainer4You on alan terävintä kärkeä liikunta-alan osaajien kouluttamisessa ja sisällöntuotannossa. Kun yhdistämme voimamme, tulevat Hukan jäsenet hyötymään yhteistyöstä laadukkaana sisältönä, etuina hyvinvointikoulutuksista sekä alennuksina Fitran julkaisuista. Lisäetuna avaamme Isokadun Hukan aulaan sporttikirjaston, jossa hukkalaiset voivat tutustua Fitran liikunta- ja hyvinvointiaiheisiin kirjoihin vaikkapa kahvikupposen äärellä. Toivotamme Trainer4Youn osaajat ja koulutuksiin osallistujat lämpimästi tervetulleeksi Hukkaan!

Trainer4Youn tervehdys

Meille Trainer4Youlla on suuri ilo ja kunnia päästä kouluttamaan upeissa Hukan tiloissa. Itseasiassa olemme niin innoissamme, että haluamme tarjota kaikille Hukan nykyisille ja uusille jäsenille mahdollisuuden päästä tutustumaan meidän koulutustoimintaamme. Tässä muutama uutinen ja etu, jotka ovat voimassa vuoden 2019 loppuun asti:

Lunasta yhteistyölahja

Trainer4You tarjoaa yhteistyön starttaamisen kunniaksi jokaiselle Hukan jäsenelle ilmaisen Tie tuloksiin- (ovh 95 €) tai Miellyttävä muutos (ovh 135 €) -verkkokurssin. Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu tavoitteellisen harjoittelijan tarpeisiin, kun vastaavasti Miellyttävä muutos -kurssi on liikuntaa sekä elämäntapamuutosta starttaavan henkilön tueksi rakennettu verkkokoulutus. Pääset hyödyntämään valitsemasi verkkokurssituotteen seuraavasti:

1. Verkkokursseihin pääset tutustumaan:
a. Tie tuloksiin: https://www.trainer4you.fi/verkkokurssi-tie-tuloksiin
b. Miellyttävä muutos: https://www.trainer4you.fi/verkkokurssi-miellyttava-muutos
2. Valitse jompikumpi ja osta käyttäen kampanjakoodia HUKKAETU (hinta koodilla 0 €)

Edut Trainer4You-koulutuksista

Lisäksi Trainer4You tarjoaa Hukan jäsenille puolihintaista (- 50 %) mahdollisuutta oman hyvinvointinsa ja treenaamisensa asiantuntijaksi kouluttautumiseen, Kehittävän harjoittelun perusteet -opinnoissa. Koulutus on kaksipäiväinen (16 h) ja se painottuu fyysisen harjoittelun perusteiden, kehon rakenteen ja toiminnan, ravitsemuksen, levon ja palautumisen sekä oivalluttavien käytännön harjoitteiden opiskelemiseen. Koulutuksen hinta Hukan jäsenille on 147,50 € (normaalisti 295 €).

Koulutuspaikkoja on rajallinen määrä. Koulutus järjestetään 30.11.–1.12. Hukka Xpress Alppilassa. Katso lisätiedot: https://www.trainer4you.fi/koulutukset/kehittavan-harjoittelun-perusteet

Ilmoittautumiset suoraan Markus Kankaalle, markus.kangas@nulltrainer4you.fi.

Muista Trainer4You -kulutuksista Hukan jäsenet saavat tämän vuoden loppuun saakka 10 %:n alennuksen.

Sporttikirjasto ja kirjaetu

Isokadun Hukan aulatiloihin avautuu elokuun aikana Fitran sporttikirjasto, jossa Hukan asiakkaat voivat tutustua Fitran liikunta- ja hyvinvointiaiheisiin kirjoihin. Jäsenet saavat myös alennuskoodin Fitrakauppaan, josta he voivat tilata itselleen kirjoja -20 % jäsenetuhintaan. Lisäksi Fitra tuottaa Hukan some-kanaviin treeniaiheista sisältöä erilaisten vinkkien, artikkelien ja haasteiden muodossa.

Hyödynnä etusi osoitteessa www.fitrakauppa.fi käyttämällä kampanjakoodia HUKKAETU.