Treenit Kärppien kanssa 19.5. – hukkalainen, hae paikkaa heti!

Päivitys: lomakkeella oli pieni vika, jonka vuoksi lomakkeen lähettäminen edellytti myös vapaaehtoisten lisätreenien ruksaamista. Vika korjattiin 17.5. klo 19.45, joten jos ilmoittauduit sitä ennen, lisätreeni-ilmoittautumisesi eivät ole sinulle sitovia – tietenkin olet silti tervetullut myös niihin!

Perjantaina 19.5. klo 10–11 Hukan jäsenillä on jälleen etuoikeus treenata Kärppien kanssa. Katso viimekertaisen yhteistreenin tunnelmat videolta ja hae maksutonta paikka itsellesi nopeasti – niitä on nimittäin yhteensä vain 20 ja ne tullaan viemään käsistä!

Aiheena on toiminnallinen koko kehon lihaskestävyysharjoitus levypainojumppana ja kehonpainoharjoitteluna.

Treeniä edeltää lämmittely jalkapallon parissa klo 9.30–10, johon halutessasi voit myös osallistua. Tässä tapauksessa varaathan mukaasi sekä ulko- että sisätreenivarusteet.

Jos virtaa riittää vielä lihaskestävyysharjoittelun jälkeenkin, saat halutessasi jatkaa siitä vielä noin puolen tunnin sisäpyöräilysessiolla Kärppien kanssa 11–11.30.

Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola noutaa ilmoittautuneet klo 9.30 futislämmittelyihin ja uudemman kerran klo 10.00 lihaskuntoharjoitteluun ja sisäpyöräilyyn.

Hae 19.5. Kärppä-treeniin

Ilmoitamme antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun nopeimmat 20 hakijaa ovat selvillä!

Nimeni (pakollinen)

Sähköpostiosoitteeni (pakollinen)

Puhelinnumeroni

Olen Hukan jäsen (tapahtumaan osallistuminen edellyttää jäsenyyttä)

Treeni on Hukan jäsenelle ilmainen, mutta käyttämättömästä ja perumattomasta varauksesta joudumme veloittamaan 5 € peruutuskorvauksen.
Sitoudun perumaan ilmoittautumiseni ellen pääsekään paikalle (pakollinen).