Tulevia uudelleenjärjestelyjä KuntoHukka-kuntosalilla

Tulevia uudelleenjärjestelyjä KuntoHukka-kuntosalilla

Uudelleenjärjestelemme suurinta KuntoHukka-kuntosaliamme entistä helppokäyttöisemmäksi lähiviikkoina!

Mikään ei ole niin hyvää, etteikö sitä voisi vielä hieman parantaa. Siksi valmennustiimimme onkin käynyt KuntoHukka-salimme laitteita ja toimintoja läpi jo usean viikon ajan kriittisellä silmällä ja on löytänyt useita parannuskohteita.

Parannukset toteutetaan pääosiltaan viikkojen 47–48 aikana (19.11.–2.12.2018) ja ne tekevät salikokemuksestasi entistä miellyttävämmän.

KuntoHukka, nykyinen järjestys

KuntoHukka, paranneltu järjestys

Monitoimiräkin siirto

Monitoimiräkki siirretään nykyisestä paikastaan kelkkaradan läheisyyteen. Koska kelkka- ja räkkitreeni ovat molemmat toiminnallista harjoittelua, niiden yhdistäminen on luontevaa, ja tulevan muutoksen myötä siis entistä helpompaa.

Samalla tarve siirtää toiminnallisen harjoittelun pienvälineitä paikasta toiseen vähenee luonnostaan, ja näin ollen edesautetaan tarvikkeiden pysymistä tallessa ja helposti löydettävissä.

Vipuvarsilaitteiden siirto

Monitoimiräkki siirretään vipuvarsilaitteiden nykyiselle paikalle, joten on järkevää siirtää vipuvarsilaitteet vastaavasti räkiltä vapautuvaan tilaan. Vipuvarsilaitteet pysyvät edelleen treenisi kannalta mielekkäänä ryhmänä ja nykyisen räkin paikalla on mukavasti tilaa niillä harjoitteluun.

Laitteiden järjestely lihasryhmittäin

Muutoksen yhteydessä myös muita salin laitteita järjestellään uudelleen ja siirretään. Uusi järjestely tehdään lihasryhmittäin, jolloin laitteiden löytäminen ja laitteelta toiselle siirtyminen helpottuu ja selkeytyy.

Samalla salin yleisilme siistiytyy, sillä laitteet siirretään entistä täsmällisempään järjestykseen ja ryhmitellään selkeämmin.

Venyttelyalueen laajennus

Saamamme palautteet ja salin seuranta ovat osoittaneet, että oikotie venyttelyalueelta sulkapallokentille aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kulku sulkapallokentille häiritsee salillakävijöiden treeniä ja tekee nykyisestä venyttelyalueesta käytännössä turhan pienen ja ruuhkaisan.

Siksi laajennamme venyttelyaluetta ja samalla suljemme venyttelyalueen perän kulkuväylän sulkapallokentille. Huomioithan tämän myös, jos harrastat Hukassa sulkapalloa, Pickleballia tai pöytätennistä! Muut kulkureitit sulkapallokentälle pysyvät entisellään. Uuden tottumuksen oppimiseen voi kuitenkin hetki – pahoittelemme etukäteen palloiluharrastajilta tästä mahdollisesti aiheutuvasta harmista.

Parannukset pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan treeniä häiritsemättä. Kiitos kärsivällisyydestäsi ja mukavia treenejä tulevalla, entistä miellyttävämmällä KuntoHukka-kuntosalilla!