Twerk with Tinze -kurssi Hukassa 18.11.

Twerk with Tinze -kurssi Hukassa 18.11.

Päivitys: Hyviä uutisia ei-jäsenelle! Päätimme, ettemme tällä kertaa veloita erillistä päiväjäsenyysmaksua, joten kurssin hinta ei-jäsenille laski 45 €:sta 30 €:oon! Isomman summan jo maksaneille hyvitämme erotuksen, kuten tiedotimme asiasta sähköpostitse.

Varmista ajoissa oma sekä ystäväsi paikka syksyn energiselle booty shake -tunnille Hukkaan :) Avoin taso, tunti soveltuu niin vasta-alkajille kuin jo pidempään twerkkiä tanssineille. Twerkshopilla harjoittelemme erilaisia twerk-tekniikoita sekä teemme koreografian. Ensikertalaiset ehdottomasti tervetuloa mukaan kokeilemaan ja hullaantumaan pepputanssin energiseen maailmaan!

Kurssin nimi: Twerk with Tinze
Vetäjä: Tia-Maria Sokka (Tinze, lajin pioneeri Suomessa)
Kesto: 2 h
Osallistuminen rajattu naisille (Hukan jäsenet ja ei-jäsenet), vähimmäisikä 15 vuotta
Hinta: 20 € / Hukan jäsenet, 30 € / vuokrajäsenet/ei-jäsenet
Aika: lauantaina 18.11. klo 18–20
(vastaanotto on auki tavallista pidempään, joten ehdit käymään suihkussa ja vaihtamaan vaatteet vielä kurssin jälkeen)
Paikka: Liikuntakeskus Hukka

Twerk:

Twerkkaus on mimmienergiaa ja asennetta vaativa pepputanssilaji. Tanssin liikkeet ovat alavartalopainotteisia ja laji sisältää paljon erilaisia tekniikoita. Twerk-koreografiat sisältävät paljon lattiakontakteja, joten polvisuojat kannattaa ehdottomasti olla mukana. Workshopilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita ja tehdään koreografiaa jokaista vartaloa rakastaen!

Tinze:

Ensimmäinen twerkkauksen Suomen mestari (2015) sekä Suomen ensimmäinen twerkkauksen rautainen ammattilainen! Timanttinen Tinze tunnetaan twerkin ilosanoman levittäjänä ympäri Suomen, ja hänen energiset workshopinsa ovat suuressa suosiossa sekä Suomessa että ulkomailla. Opetusten lisäksi Tinze on työskennellyt isoissa produktiossa, mm. JVG:n taustatanssijana sekä Apulannan ja Sannin koreografina ja tanssijana. Tinzellä on myös PRO TWERK Finland -kiertue ja hän on esiintynyt lukuisilla artistien musiikkivideoilla.

Ig: tiamariasokka / tinzetwerkstudio
Fb: Twerk with Tinze / Tinze Twerk Studio

Ilmoittautuminen ja maksu onnistuu zupticket.comissa – muistathan valita oikean lipputyypin: 20 € Hukan varsinaiselta jäseneltä, 30 € vuokrajäseneltä/ei-jäseneltä (tarkistamme jäsenkorttisi vastaanotossa kurssille saapuessasi). Osta lippu kätevästi ZUPticketinä! Ilmoittautuminen vastaanoton kautta on ylibuukkauksen välttämiseksi suljettu.