Uudistunut ryhmäliikunta-aikataulu astuu voimaan 4.1.2021 – esikatsele nyt!

Uudistunut ryhmäliikunta-aikataulu astuu voimaan 4.1.2021 – esikatsele nyt!

Maanantaina 4.1.2021 astuu voimaan Hukan uudistunut ryhmäliikunta-aikataulu! Uusi ryhmäliikunta-aikataulu pitää sisällään mm. uusia tuttavuuksia, uudistuksia aiempiin lajeihin sekä paluun tekevän vanhan suosikin. Iloksemme voimme myös ilmoittaa, että uusi aikataulu sisältää huikeat 30 HukkaLive-tuntia viikossa!

Tutustu ja esikatsele aikataulu täältä!

Uutta 4.1. alkaen:

Toistaiseksi voimassa oleva ryhmäliikunta-aikataulu

Maanantaina 4.1. alkavan aikataulun myötä luovumme aiemmista kausittaisista ryhmäliikuntalukkareista. Tämä muutos tarkoittaa, sitä nyt käynnistyvä ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa toistaiseksi ja ajankohtaisia muutoksia tehdään joustavammin aina tarvittaessa. Muutos mahdollistaa sen, että voimme reagoida teidän hukkalaisten antamiin palautteisiin myös nopeammin ja näin muokata ryhmäliikunta-aikataulustamme parhaan mahdollisen!

HukkaCycling – maisematunti

Visuaalinen sisäpyöräilytunti, jossa valkokankaalle heijastetaan upeita maisemia eri puolilta maailmaa. Tämä tunti vie sinut Alppien klassikkonousuihin, vehreisiin sademetsiin ja Hawaijin rannoille. Tunnistat tämän tunnin aikataulussa vuori-symbolista!

Func&Jump tekee paluun!

Paljon toivottu Func&Jump-tunti palaa jälleen lukujärjestykseen! Func&Jump-tunneille pääsee jatkossa kaksi kertaa viikossa tiistaisin klo 19.15 ja perjantaisin klo 16.30!

Les Mills CORE

Tutun CXWORX -tunnin nimi muuttuu Les Mills CORE -tunniksi virallisesti helmikuussa 2021. Tunnin sisältö säilyy samana, mutta nyt lukujärjestyksestä löytyy myös yksi 45 minuuttinen Les Mills Core -tunti!

Lisää HukkaLive-tunteja!

Uuden ryhmäliikunta-aikataulun myötä lisäsimme entisestään HukkaLive-tunteja! Nyt pääset osallistumaan suoraan kotoasi jopa 30 tunnille viikossa! Kirjaudu OmaHukkaan tai hanki tunnuksesi täältä!