Käsilläseisonnan salat -verkkovalmennus

Käsilläseisonnan salat -verkkovalmennus

Onko haaveissasi ollut oppia seisomaan käsilläsi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Vai oletko jo aloittanut harjoittelun, mutta toimivan harjoitusohjelman rakentaminen on haastavaa? Liikuntakeskus Hukan uusi käsilläseisonnan salat -verkkovalmennus on ratkaisusi – voit ostaa sen hintaan 39 € täältä!

Tämä 4 viikon mittainen verkkovalmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat selkeän polun käsilläseisonnan saloihin. Valmennuksessa opit mm. minkälaisiin asioihin käsilläseisontaharjoittelun alkuvaiheessa olisi hyvä kiinnittää erityistä huomiota, jotta harjoittelu olisi nousujohteista sekä turvallista. Ohjelmat on suunniteltu siten, että ne voi toteuttaa myös kotiolosuhteissa. Verkkovalmennus toteutetaan Syke Tribe -verkkoalustan kautta. Syke Tribestä on saatavilla kätevä mobiilisovellus, jonka avulla treeniohjelma kulkee aina mukanasi. 

Valmentajana toimii kehonpaino- sekä toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut Joni Tuohimaa.  Jonilla on pitkä valmennuskokemus telinevoimistelun sekä kehonpainoharjoittelun saralta, jossa käsilläseisonnan osaaminen ja harjoittelu on erittäin suuressa roolissa. 

Verkkovalmennus on sinulle,  joka

  • haluat oppia seisomaan käsilläsi ilman tukea 
  • haluat parantaa kehonhallintaasi sekä liikkuvuuttasi 
  • haluat harjoittelullesi selkeän tavoitteen 

Verkkovalmennukseen sisältyy:

  • systemaattisesti rakennettu 4 viikon ohjelma, joka johdattaa sinut kohti vapaata, ilman tukea tehtävää käsilläseisontaa 
  • ohjelman lisäksi osallistujilla on valmennuksen ajan mahdollisuus ostaa valmennustapaamisia valmentajan kanssa edullisempaan hintaan, 59 €/tunti. 

Verkkovalmennuksen tiedot:

Valmentaja: Joni Tuohimaa
Aloitus: Verkkovalmennus käynnistyy joka maanantai
Kesto: 4 viikkoa
Edellytykset osallistumiselle: Perustoimintakyky, ei merkittäviä tuki- ja liikuntaelinsairauksia
Hinta: 39 €, osallistuminen ei edellytä Hukan jäsenyyttä.