Ystävänpäivä Hukassa – ystävät hukkailevat jäsenen seurassa maksutta!

Ystävänpäivä Hukassa – ystävät hukkailevat jäsenen seurassa maksutta!

Hukassa ystävänpäivää vietetään ystävien kanssa! Tervetuloa treenaamaan Hukkaan maksutta, kunhan tulet Hukan jäsenen seurassa ja täytät vierailijakortin vastaanotossa!

Jäsen voi tuoda seurassaan useammankin ystävän kerralla, eivätkä päiväjäsenyyden ja Kokeile kaikkea -päivän rajoitukset päde ystävänpäivänä eli aiempia käyntejä tai jäsenyyksiä ei tarkasteta.

Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme myös vuoden jäsenyyksiin erikoisliittymisedun: liittymismaksu + helmi- ja maaliskuun treenit yhteensä vain 20 €! Suosittelijajäsen puolestaan ansaitsee itselleen ilmaisen jäsenkuukauden! Liittymisetu on voimassa vain 14.2.2018.

Ystävän mukaan tuominen on varsinaiseen jäsenyyteen liittyvä jäsenetu, joten vuokrakortilla liikkuvilla tätä oikeutta ei ole.

Hukka-jäsenyys ja näin ollen myös ystävänpäivän sisäänpääsy edellyttää 15 vuoden ikää. HukkaJuniori-ikäiset (8–15-vuotiaat) pääsevät kuitenkin Hukan jäsenen seurassa tullessaan HukkaJuniori-tunneille – muistathan että HukkaJuniori-jäsenyyteen ei kuulu vapaa pääsy ryhmäliikuntatiloihin, vaan tunnin alkamista odotetaan aulan HukkaJuniori-odotustilassa, josta ohjaaja käy noutamassa osallistujat mukaan.