Niin kuin me tykkäämmekin kertoa palveluistamme ja treenaamisesta Hukassa, vielä enemmän innostumme kun saamme lukea hukkalaisten omakohtaisista kokemuksista elämästä ja treenistä Hukassa. Koska uskomme, että sama pätee myös sinuun, teemme yhteistyötä bloggaajien kanssa. Nyt esittelyssä Sita Salminen.

Sita Salminen

“Olen Sita, Starry eyes -blogin kirjoittaja. Olen 23-vuotias, opiskelen Oulun yliopistossa suomen kieltä neljättä vuotta ja olen työskennellyt myyjänä viimeiset kahdeksan vuotta. Perustin blogini syksyllä 2011, jolloin Starry eyes sai nimensä Ellie Gouldingin kappaleen mukaan, ja neljän vuoden jälkeen bloggaaminen on muuttunut harrastuksesta rakkaaksi työksi.

Minulle on tärkeää nauttia elämästä ja pyrkiä olemaan kiitollinen kaikesta hyvästä, mitä elämässä on – ja samalla haluan koittaa tehdä myös ympärilläni olevat ihmiset onnelliseksi. Maailma on kaikessa epäoikeudenmukaisuudessaankin ihana paikka, jonka ihmeellisyys pitäisi pystyä näkemään joka päivä. Mielestäni yksi parhaimmista tavoista nauttia elämästä on ehdottomasti treenaaminen ja kirjoitankin blogiini Hukasta liikunta-aiheisia postauksia pyrkien jakamaan aitoja fiiliksiä ja hyvää oloa.”

Lue Sitan Hukka-postaukset täältä!
Seuraa Sitaa Instagramissa tästä!
Tykkää Sitan Facebook-sivusta täällä!
Katso Sitan YouTube-kanava täältä!