Niin kuin me tykkäämmekin kertoa palveluistamme ja treenaamisesta Hukassa, vielä enemmän innostumme kun saamme lukea hukkalaisten omakohtaisista kokemuksista elämästä ja treenistä Hukassa. Koska uskomme, että sama pätee myös sinuun, teemme yhteistyötä bloggaajien kanssa.

Uusi blogikumppanimme Veera Tikkinen esittäytyy:

Veera Tikkinen

“Olen 32-vuotias kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut oululainen äiti. Uutena harrastuksena olen perustanut vastikään veeeraeveliiina-lifestyle- blogini. Työskentelen hammashoitoalalla ja vapaa- aikani pyhitän perheelle, ystäville sekä liikunnalle. Miten yhdistää perhe-elämä, hektinen arki ja työ? Mitkä asiat tuovat hyvää ja tasapainoista oloa ja auttavat jaksamaan? Esimerkiksi näitä asioita olen pohtinut blogissani, unohtamatta erilaisia hyvänolon vinkkejä ja matkakertomuksia.

Treenaamisesta on tullut viime vuosien kuluessa minulle intohimo. Olen aina liikkunut jollain tasolla, välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta en todellakaan ole aina ollut mikään himotreenaaja. Oikeastaan vasta lapseni syntymän jälkeen olen löytänyt kunnon kipinän treenaamiseen. Raskauden aikana minulle tuli kiloja melkein 30kg ja niiden pudottamiseksi olen joutunut tekemään kovan urakan. Haluan olla esimerkkinä liikunnallisesta elämäntyylistä myös lapselleni.

Liikuntakeskus Hukassa olen käynyt useamman vuoden ajan ja jatkossa tulen kirjoittamaan blogiini liikunta-aiheisia postauksia Hukasta, sekä valmennuksestani pt Laura Kivarin kanssa. Liike on lääke niin mielelle kuin keholle ja hikisen jumppatunnin jälkeistä euforiaa ei voita mikään! Mitä kiireisempää elämää vietämme, sen parempaa huolta itsestä kannattaa pitää. Vaikka elämä olisi hektistä on itsestä mahdollista pitää huolta. Haluan pitää itseni kunnossa itseni, mutta ennen kaikkea lapseni vuoksi. Kun voin hyvin olen parempi äiti, joka jaksaa leikkiä ja touhuta, olla iloinen ja reipas, sekä toivottavasti välttää mahdolliset suvussa kulkevat sydän- ja verisuonitaudit ja diabeteksen kokonaan.

Nautitaan elämästä ja liikunnan tuomasta ilosta, unohtamatta lepoa ja rentoutumista!”

Veeran blogi
Veera Instagramissa: @veeeraeveliiina
Veera Facebookissa: facebook.com/veeeraeveliiina

Arkisto

Sita Salminen

“Olen Sita, Starry eyes -blogin kirjoittaja. Olen 23-vuotias, opiskelen Oulun yliopistossa suomen kieltä neljättä vuotta ja olen työskennellyt myyjänä viimeiset kahdeksan vuotta. Perustin blogini syksyllä 2011, jolloin Starry eyes sai nimensä Ellie Gouldingin kappaleen mukaan, ja neljän vuoden jälkeen bloggaaminen on muuttunut harrastuksesta rakkaaksi työksi.

Minulle on tärkeää nauttia elämästä ja pyrkiä olemaan kiitollinen kaikesta hyvästä, mitä elämässä on – ja samalla haluan koittaa tehdä myös ympärilläni olevat ihmiset onnelliseksi. Maailma on kaikessa epäoikeudenmukaisuudessaankin ihana paikka, jonka ihmeellisyys pitäisi pystyä näkemään joka päivä. Mielestäni yksi parhaimmista tavoista nauttia elämästä on ehdottomasti treenaaminen ja kirjoitankin blogiini Hukasta liikunta-aiheisia postauksia pyrkien jakamaan aitoja fiiliksiä ja hyvää oloa.”

Lue Sitan Hukka-postaukset täältä!
Seuraa Sitaa Instagramissa tästä!
Tykkää Sitan Facebook-sivusta täällä!
Katso Sitan YouTube-kanava täältä!