Kauneussalonki Oulu

Hukan tiloissa toimii upea Kauneussalonki Oulu. Yrittäjä Eveliina Kouri tarjoaa tiloissa upeita kauneushoitoja ja ihonhoitotuotteita.

Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaisia, aistillisia kokemuksia. Meiltä löytyy myös laadukas ja hoitava RVB:n Color Therapy -meikkisarja sekä LCN käsien- ja jalkojenhoitotuotteet. Löysimme lisäksi korkealaatuisen sarjan nimeltä Comfort Zone. Sarja takaa kokemuksia ja tuloksia. Oulussa Comfort Zonea saa ainoastaan meiltä.

Hoitoihin voi tulla joko erikseen tai yhdistämällä käyntinsä treenaamiseen. Mikäpä sen hauskempaa kuin käydä ystävättären kanssa ensin jumpassa ja rentoutua sen jälkeen saunassa, suunnata sitten yhdessä upeisiin hoitoihin ja jatkaa iltaa vaikkapa hurauttamalla kaupungin humuun.

Varaa itsellesi tai ystävällesi hetki kauneudelle Kauneussalonki Oulusta. Eveliina Kouri: 044 5757 057.

Katso Kauneussalonki Oulun nettisivut ja Facebook-sivu!

Kipulihakset Hukassa

Loistavaa hierontaa – treenikäyntisi yhteydessä. Kipulihakset on oululainen hyvinvoinnin ja terveysalan yritys, joka on tarjonnut hieronta- ja fysioterapiapalveluja jo vuodesta 1999.

Varaa aikasi Hukan toimipisteeseemme vaikka heti sähköisen ajanvarauksen kautta netistä www.kipulihakset.fi/ajanvaraus tai puhelimitse 0440 836 840.

Hinnastomme sekä kaikki palvelumme löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.kipulihakset.fi