Valitsemasi jäsenyys

Hukka-jäsenyys opiskelijaedulla (toistaiseksi voimassaoleva)

Maksuerittely

Täytä tietosi

Kysyttävää?

Soita palveluneuvojillemme: 08 4152 2001
Kysy sähköpostitse: myynti@hukka.net

Liikuntakeskus Hukan jäsenehdot

Tämä jäsensopimus tehdään Liikuntakeskus Hukan(myöhemmin Hukka) ja allekirjoittaneen henkilön (jäsen) kesken.

Jäsenyys

 1. Liikuntakeskus Hukan jäsenyys on henkilökohtainen ja jäsen on aina vastuussa mahdollisista väärinkäytöksistä.
 2. Uudet jäsenet saavat 100 % tyytyväisyystakuun 12 päiväksi. 12 päivän tyytyväisyystakuu lasketaan jäseneksi liittymispäivästä eteenpäin.
 3. Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu, kuluvan kuun ja seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden harjoittelumaksut on suoritettu sekä e-laskusopimus tulevien kuukausimaksujen veloittamiseksi on tehty. Vastuu e-laskusopimuksen tekemisestä ja vastaanottamisesta on jäsenellä.
 4. Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta tililtä e-laskulla tai suoramaksuna joka kuukauden 5. tai 15. pvä. E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Kuukausittaisen e-laskusopimuksen korvaava suoramaksusopimus tulee tehdä asiakkaan omassa pankkikonttorissa.
 5. Solmittu jäsenyys edellyttää, että sopimuksen mukainen, normaalihintainen kuukausimaksu suoritetaan vähintään kahtenatoista (12) kalenterikuukautena, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot ja jäädytykset pidentävät sopimusaikaa. 12 kk:n jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kalenterikuukauden jäsenmaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden.
 6. Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole onnistuttu veloittamaan e-laskuna tai ole muutoin maksettuna eräpäivään mennessä, on Liikuntakeskus Hukka oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.

Vuosijäsenyys

 1. Uudet jäsenet saavat 100 % tyytyväisyystakuun 12 päiväksi. 12 päivän tyytyväisyystakuu lasketaan jäseneksi liittymispäivästä eteenpäin.
 2. Jäsenyys hyväksytään, kun sovittu liittymismaksu on suoritettu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot pidentävät 12 kk sopimusaikaa. Vuosisopimus on määräaikainen, eikä siitä suoritettua ennakkomaksua palauteta.
 3. Vuosijäsenyyden määräajan tullessa täyteen jäsenyys joko jatkuu, jäsenyystyyppiä voi muuttaa tai jäsenyyden voi irtisanoa kalenterikuukauden muutos/irtisanomisajalla.
 4. Ennakkoon maksetun vuosijäsenyyden voi jäädyttää kahdeksi (2) kuukaudeksi (min. 30 päivän jaksoissa) vuoden aikana maksutta ilmoittamalla jäädytyksestä etukäteen Hukkaan.

Hukka Xpress -jäsenyys Liikuntakeskus Hukan jäsenyyden lisäpalveluna

 1. Liikuntakeskus Hukan jäsenyys oikeuttaa käyttämään myös Hukka Xpress -kuntosaleja.
 2. Olemassaoleva kuvallinen Liikuntakeskus Hukan jäsenkortti toimii Hukka Xpress -kuntosaleissa kolmen arkipäivän kuluessa sopimuksen solmimisesta. Jäsenkortin voi päivittää kuvalliseksi Liikuntakeskus Hukan vastaanotossa ilman lisämaksua.
 3. Hukka Xpress -palvelut eivät ole käytettävissä siihen sidotun Liikuntakeskus Hukan jäsenyyden tauon (esimerkiksi sairausloman, raskauden tai armeijan takia) aikana, eivätkä sinä aikana, kun kyseinen Liikuntakeskus Hukan jäsenyys on vuokrattuna kolmannelle osapuolelle. Jäsen sitoutuu noudattamaan Hukka Xpress -sääntöjä. Hukka pidättää oikeuden muutoksiin.

Yleiset jäsenyysehdot

 1. Maksutavat
  Jäsenyyden liittymismaksu ja aloitusjakson maksu (kuluvan kuun ja ensimmäisen kuukauden kuukausimaksu) tai vuosijäsenyyden maksu suoritetaan aina liittymisen yhteydessä (liittymistavasta riippuen joko verkkokaupan kautta tai vastaanottoon). Kuukausijäsenyyksissä maksu tapahtuu kuukausittain e-laskuna tai suoramaksuna ja tämä jäsensopimus toimii ennakkoilmoituksena maksusta. Vuosijäsenyydessä koko vuosijäsenyyden maksu tulee suorittaa kerralla; jos jäsen haluaa, että vuosijäsenyyden summa laskutetaan, lisäämme laskuun laskutuslisän. Sekä kuukausijäsenyyttä että vuosijäsenyyttä voi maksaa osaksi myös Liikuntakeskus Hukan hyväksymillä liikuntaseteleillä ja -maksukorteilla; suorituksen tulee kattaa aina koko jäsenyysmaksu eikä liikunta- tms. seteleillä suoritettuja maksuja palauteta rahana.
 2. Yritysetuisuudet
  Jäsenen solmima jäsensopimus on henkilökohtainen ja mahdollisen yritystuen peruuntuminen ei vaikuta jäsenen omaan henkilökohtaiseen jäsenyyteen. Jos jäsenen työnantajan tuki loppuu, veloitamme tämän osuuden jatkossa jäseneltä itseltään.
 3. Liikuntakeskus Hukka voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai liikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.
 4. Jäsenyyden voi siirtää toiselle henkilölle sen voimassaoloaikana. Lisätietoja saat asiakasneuvonnasta.
 5. Liikkuminen Hukassa tapahtuu omalla vastuulla. Hukka ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat liikuntakeskuksessa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää Hukan palveluja.
 6. Hukka ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta.
 7. Hukka pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 8. Liittymistarjouksen voi hyödyntää vain kerran.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hukka Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.
Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisäksi

95,00 € (alv 24 %)

0,00 € (alv 0 %)

20,00 € (alv 24 %)