Haluatko oppia lisää sykeperusteisesta harjoittelusta? Kiinnostaako sinua tietää miten harjoitat kestävyyskuntoasi optimaalisesti, tai teet harjoittelusta järkevää ja juuri sinulle kustomoitua? Tule mukaan sykeohjatuille HukkaCycling-tunneillemme, niin saat harjoittelustasi enemmän irti, ja varmistat että harjoittelet juuri sinulle sopivalla tasolla.

HukkkaCycling harmaa tuntitaso = soveltuu kaikille. Harjoitus on suurelta osin aerobista harjoittelua, ja sinun on helppo tehdä tästä juuri sinulle sopiva treeni. Tunti sisältää paljon mukavuusalueella ajamista, mutta myös maistiaisia haastavammasta harjoittelusta.

Hukka Cycling oranssi tuntitaso = soveltuu sinulle, joka haluat harjoitella kovempaa, kehittää vauhtikestävyysominaisuuksiasi ja kykyä sietää maitohappoja. Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi sekä nauttimaan vauhdikkaasta ajosta pidempiä aikoja kuin harmaalla tuntitasolla.

Kuinka saan sykkeeni mukaan tunnille? Aloita luomalla itsellesi PolarFlow -tili

Jotta voit ilmoittautua sykeohjatuille HukkaCycling-tunneille, on sinulla oltava Polar-tili. Kun saavut Hukkaan, sinun tulee muistaa PolarFlow-tilisi käyttäjätunnus ja salasana. Niiden avulla voit ilmoittautua tunnille, ja järjestelmä tunnistaa sinut ja henkilökohtaiset tietosi. Vastaanottohenkilökuntamme auttaa sinua ensimmäisellä kerralla kirjautumaan tunnille, ja tarvittaessa voi lainata sykesensorin. Voit käyttää myös omaa sensoriasi ja rannelaitetta ei välttämättä tarvita.

Katso ohjeet: Sykeohjatuille tunneille kirjautuminen

Katso tämän lajin tunnit lukkarista

HukkaCycling sykeohjauksella lukujärjestyksessä