Hukan Black Week
on täällä!

Nappaa vuoden pimein tarjous!

Hukka on Oulun monipuolisin liikuntakeskus!

Hukan jäsenenä käytössäsi on Oulun paras liikuntakeskus ja kaikki sen palvelut. Oulun Heinäpäässä sijaitsevat tilamme tarjoavat yli 10 000 m² sisäliikuntatilaa. Viisi ryhmäliikuntatilaamme ja kolme kuntosaliamme on varustettu huippuluokan laitteilla, ja miellyttävistä virkistystiloista löydät hyvät saunatilat (perinteinen ja infrapuna) ja muut mukavuudet!

Yli 30 liikuntalajin valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi ryhmäliikunta (noin 100 viikkotuntia), pallo- ja mailapelit squashista sulkapalloon ja tennikseen, kuntosalit ja sekä sisäpyöräily (ohjattuna, virtuaalisena tai perinteisesti). Uusien lajien kokeileminen ja löytäminen on helppoa – kaikki kuuluu automaattisesti jäsenyyteesi! 

Liity nyt huikealla Black Week -edulla!

Hyödynnä etu nyt ja treenaa 12 kk jäsenyytesi alkuun tammikuun loppuun saakka hintaan 0 € (norm. 69 €/kk)! Et maksa edes liittymismaksua!

Maksamalla vuoden kerralla saat jäsenyytesi vielä edullisemmin!

Liity netissä tai tule tutustumaan ilmaiseksi!

Hukan 12 kuukauden jäsenyyden normaali hinta on 69 €/kk eli 2,20 euroa päivässä ja se sisältää kaikki Hukan jäsenyyspalvelut ja -edut – nyt saat se vieläkin edullisemmin!

Jäsentemme kokemuksia Hukasta

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!

Poimintoja jäseneduistasi

Jäsenkortilla etua oululaisyrityksistä

Tiesitkö muuten, että saat Hukan jäsenkorttia näyttämällä huomattavia alennuksia lukuisista Hukka suosittelee! -kumppaniyrityksestä Oulun seudulla. Kumppaniyritykset tunnistat sisäänkäynnin tai vastaanoton Hukka suosittelee! -tarrasta.

Pikku-Hukka

Pikku-Hukka on iloinen ja liikunnallinen leikkipaikka jäsentemme 3–10-vuotaille lapsille, yksi lapsen viikon kohokohdista jonne pienet haluavat aina uudestaan – siis paljon enemmän kuin lapsiparkki! Pikku-Hukan käyttö kuuluu vanhemman Hukka-jäsenyyden hintaan.

8–15-vuotiailla lapsilla ja nuorilla on Hukassa puolestaan ikioma HukkaJuniori-jäsenyys, jotta koko perhe voi liikkua yhdessä!

Maksuttomat jäsenkahvit ja Neurosonic-divaanit

Nauti jäsenkahvit ja hyödynnä Neurosonic-divaanimme rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen, maksutta osana jäsenyyttäsi tietenkin!

Hukka Xpress Heinäpää, Alppila ja Rotuaari samaan hintaan

Treenaa silloin kun sinulle sopii! Jäsenten käytössä on myös Liikuntakeskus Hukan yhteydessä täysin uusi Hukka Xpress Heinäpää 24/7 -sisäänkäynnillä! Vuoden 2021 ajan lisäksi Hukan jäsenyyteen kuuluu myös 24h-kuntosaliemme Hukka Xpress Alppilan ja Hukka Xpress Rotuaarin vapaa käyttö – täysin maksutta!

Hukka on myös paljon muuta, mutta se täytyy itse kokea!