Rasvanpoltto-verkkovalmennus

59

Tarjoushinta voimassa 18.4.2021 saakka! (norm. 79 €)

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat saada aikaan selkeitä muutoksia.

Tässä 12 viikon mittaisessa verkkovalmennuksessa parannat kehonkoostumustasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi. Kehität lihaskuntoasi tehokkailla kuntosaliohjelmilla, parannat kuntoasi oikeantasoisilla kestävyysharjoituksilla sekä opit tavoitteitasi tukevan ravitsemuksen periaatteet.

 

Lue lisää ja osta!

Terveyttä ja toimintakykyä -verkkovalmennus

39

Huomaatko tekeväsi aina saman kävelylenkin tai jumpan, samalla vauhdilla ja samalla teholla? Odotatko “oikeaa hetkeä” liikunnan aloittamiselle?

Kaikki liikunta on toki hyvästä, mutta kävelylenkkien lisäksi myös lihaskuntoa tulisi kehittää vähintään 2 kertaa viikossa. Lihaskunnon kehittäminen ei välttämättä edellytä kuntosalia, vaan myös kotona on mahdollista harjoittaa lihaskuntoa tehokkaasti. Tähän valmennukseen on helppo lähteä mukaan, sillä saat ohjeet ja treenit suoraan kotiisi – ainoa väline, jota itsesi lisäksi tarvitset, on kuminauha!

Lue lisää ja osta!

Kuntoa ja suorituskykyä -verkkovalmennus

39

Tämä valmennus on loistava vaihtoehto salitreenaamiselle! Pidä itsestäsi ja kunnostasi huolta myös silloin kun et pääse salille – treenaa tehokkaasti ja tavoitteellisesti nousujohteisen ohjelmoinnin avulla myös kotona.

Tämän 6 viikon verkkovalmennuksen avulla parannat kuntoasi, edistät suorituskykyäsi ja optimoit harjoittelusi tuomat tulokset. Valmennus sisältää nousujohteisesti etenevät ohjelmat lihaskunto-, hiit- ja kestävyysharjoitteluun sekä videoidun kehonhuoltoharjoituksen.

Lue lisää ja osta!