Kukoistava minä – Guasha&Akujooga

Kukoistava minä – Guasha&Akujooga

13.5.2023 @ 14.00 – 15.15

Ota hetki aikaa itsellesi ja tule rentoutumaan 75 minuutin mittaiseen Kukoistava minä -tapahtumaan lauantaina 13.5. klo 14! Hemmottelu alkaa Gua sha -kasvohoidolla, jonka aikana kasvot käsitellään Gua sha-kamman ja kasvoöljyn avulla. Tämä rentouttaa kasvolihakset, silottaa pienet rypyt ja laskee turvotusta. Gua sha kamman saat tunnin jälkeen itsellesi.

Koko kehon hyvinvointia lisätään yinasanoiden ja akupainalluksen avulla. Akupisteiden käsittely auttaa kehoa etsimään tasapainoa ja parantaa energian virtausta. Tunnin kruunaa jooganidra eli joogin uni. Mieli kuvaharjoituksen avulla lisätään kehomyönteisyyttä omaa kehoamme kohtaan.

Ilmoittautuminen on heti auki vain Hukan varsinaisille jäsenille ja 27.4. lähtien myös ei-jäsenellä on mahdollisuus ostaa lippu tapahtumaan hintaan 20 €. Lippu sisältää päiväjäsenyyden Hukkaan, joten halutessasi voit myös testata muut Hukan palvelut ennen ja/tai jälkeen tunnin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tunnin tiedot:

Ajankohta: lauantaina 13.5.23 klo 14.00–15.15
Kenelle: Liikuntakeskus Hukan jäsenille ja ei-jäsenille. Hinta 10-vuotisjäsenille 7 €, muille Hukan jäsenille 10 € ja ei-jäsenille 20 €.
Tunnin taso: Kaikille sopiva
Ohjaaja: Pia Vänskä