Toivotamme Pikku-Hukkaan tervetulleeksi kaikki 3–10-vuotiaat jäsenten lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa. Taitavat lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Kuten Hukka on paljon enemmän kuin kuntosali, Pikku-Hukka on paljon enemmän kuin lapsiparkki!

Pikku-Hukassa leikitään, piirretään ja askarrellaan. Elokuvia voi katsella minileffateatterissa ja energiaa voi purkaa pallomeressä tai kiipeilyseinällä. Tarjoamme aktivoivia liikuntaleikkejä, joihin lapsi voi halutessaan osallistua. Lapsille on varattu oma tila, jossa voi pelata liikunnallisia pelejä, tehdä läksyjä tai halutessaan rentoutua mukavan kirjan äärellä.

Paikka Pikku-Hukassa edellyttää ajanvarausta. Teethän varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Muista, että Pikku-Hukassa on paikkoja rajoitetusti eli varaus kannattaa tehdä ajoissa. Varauksia voi olla voimassa vain yksi kerrallaan per lapsi. Toivomme myös, että perutte varauksen jos lapsenne ei tulekaan, tällöin paikka vapautuu ajanvarausjonossa seuraavalle. Voit myös soittaa samana päivänä tiedustellaksesi, onko paikkoja vapaana.

Pikku-Hukan palvelut ovat ainoastaan varsinaisten jäsentemme käytössä.

Varaa aika ja tule leikkimään!

Varaa aikasi sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta!
Voit myös edelleen varata aikasi puhelimitse numerosta 08 4152 2002 Pikku-Hukan aukioloaikoina
ja olla yhteydessä Pikku-Hukan numeroon myös ajanvaraukseen liittyvissä ongelmissa.

Pikku-Hukka avoinna:

ma-to klo 16–20
la klo 9.30–15.30

Pikku-Hukka on suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12. ja hiljentyy  joululomalle 18.12.2023 – 7.1.2024.

Tarkista muut erityisaukiolot Ajankohtaista-osiosta alempaa!

Pikku-Hukassa voit pitää myös hauskat synttärikekkerit!

Lue lisää alempaa!

Ajankohtaista Pikku-Hukassa

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Loppuvuoden poikkeusaukiolot ja erikoislukkarit

Tervetuloa kuntoilemaan Liikuntakeskus Hukkaan loppuvuonna 2023 ja alkuvuonna 2024 näiden poikkeusaukiolojen ja erikoislukkarien puitteissa! Hukka Xpressit Heinäpäässä, Rotuaarilla ja Alppilassa…

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Pikku-Hukan pikkujoulut 1.12.

Tervetuloa Pikku-Hukan pikkujouluihin perjantaina 1.12.2023. Ohjelmassa on pipareiden koristelua, joulukorttien askartelua sekä jouluisia tehtäviä ja leikkejä joulumusiikin tahdissa. Myös…

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Pikku-Hukan Halloween 31.10.

Tervetuloa Pikku-Hukan halloweeniin  tiistaina 31.10. Ohjelmassa on erilaisia halloween liikuntaleikkejä, disko, askarteluja sekä kasvomaalausta. Järjestämme  myös halloween-ongintaa, josta…

Pikku-Hukka  | 

Pikku-Hukan aukiolot syyslomaviikolla

Syyslomaviikolla 43 (23.–29.10.2023) Pikku-Hukka on avoinna maanantaina 23.10.  ja keskiviikkona 25.10. klo 16–20. Muina päivinä suljettu. Ennakkovaraukset tuttuun tapaan Pikku-Hukan aukioloaikana…

Pikku-Hukan säännöt

 • Lasten ikäraja on 3–10 vuotta.
 • Pikku-Hukan tilat ovat lasten käytössä ainoastaan sen aukioloaikoina.
 • Pikku-Hukassa voi viettää aikaa maksimissaan 1,5 tuntia kerrallaan, yksi hoitokerta/lapsi/päivä.
 • Vain terveet lapset voivat tulla lastenhoitoon. Jos lapsi on liian sairas päivähoitoon tai kouluun, on hän liian sairas myös Pikku-Hukkaan
 • Varaathan ensimmäisellä kerralla aikaa lapsen henkilötietojen täyttämiseen
 • Halutessasi voi tulla tutustumaan tilaan ensin yhdessä lapsen kanssa. Varaathan tähänkin ajan.
 • Lastenhoitopalvelu on tarkoitettu vain Hukan jäsenille.
 • Omien ruokien ja juomien tuominen lastenhoitoon on turvallisuussyistä kielletty.
 • Vanhemman täytyy aina löytyä Hukan tiloista lapsen ollessa siellä hoidossa. Ilmoitathan minne olet menossa, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut.
 • Lasten vapaa liikkuminen Hukan tiloissa ei ole sallittua.
 • Lastenhoitoon otettavien lasten määrästä päättää henkilökunta tilanteen mukaan. Tämän vuoksi lasten määrä voi vaihdella ja siihen vaikuttavat lasten ikäkokonaisuus ja henkilökunnan tilannearvio.
 • Tullessasi Pikku-Hukkaan, kirjaudu sisään vastaanotossa, ota lipuke mukaasi ja anna se Pikku-Hukan henkilökunnalle tuodessasi lapsesi hoitoon.

Tervetuloa liikkumaan ja leikkimään Pikku-Hukkaan!

Lasten liikuntasynttärit Pikku-Hukassa

Jos pohdit, missä viettää lasten terveelliset ja liikunnalliset synttärit Oulussa, vastauksesi on Pikku-Hukka. Tarjoamme pienille asiakkaillemme kolme erilaista pakettia – tutustu hauskoihin teemoihimme ja varaa lapsellesi mieluisin! Varaathan synttärit mielellään kuukautta aiemmin.

• Järjestämme synttäreitä perjantaisin ja lauantaisin.
• Synttäreillä on aina kaksi ohjaajaa, jotka pitävät juhlijoista huolta sillä välin, kun vanhemmat rentoutuvat tai treenaavat Hukan tiloissa.
• Kaikilla lasten vanhemmilla on mahdollisuus käyttää Hukan tiloja täysin ilmaiseksi synttäreiden ajan.
• Voit tuoda omat tarjottavat synttäreille tai tilata valmiin herkkupaketin paikan päälle.
• Sinun ei tarvitse siivota kotiasi juhlia varten tai järjestää mitään!

1. Diskosynttärit (3–10-vuotiaille)

Diskosynttäreillä on loistava meno taattu! Näillä synttäreillä juhlaväki pääsee nauttimaan tunnelmasta ja testaamaan parhaat liikkeensä discovalojen välkkeessä ja hyvän musiikin soidessa. Kahden tunnin juhlat sisältävät discon sekä Pikku-Hukan vapaan käytön. Tarjolla myös Mehukatti-”boolia”. Otamme vastaan synttärisankarin toivebiisejä discon soittolistalle!

Diskosynttäreiden hinnat:
1–14 lasta:
275 €
Hukan jäsenhinta: 225 €

2. Pikku-Hukan seikkailusynttärit (3–10-vuotiaille)

Seikkailusynttäreillä päivänsankarilla ja vierailla on tärkeä tehtävä. Pikku-Hukan kallisarvoinen aarre on kadonnut ja juhlaporukan apua tarvitaan aarteen etsinnässä rohkeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativalla seikkailuradalla. Radan varrella on erilaisia arvoituksia, esteitä ja liikunnallisia tehtäviä, joita yhdessä selvittämällä pääsemme aarteen jäljille. Seikkailun jälkeen juhlat jatkuvat Pikku-Hukan tiloissa.

Seikkailusynttäreiden hinnat:
1–14 lasta: 275 €
Hukan jäsenhinta: 225 €

3. Pikku-Hukan Sporttisynttärit (3–10-vuotiaille)

Järjestämme päivänsankarille ystävineen vauhdikkaat juhlat, jossa he juhlatilan lisäksi pääsevät liikkumaan valitsemanne lajin parissa. Kahden tunnin Sporttisynttärit sisältävät Pikku-Hukan vapaan käytön lisäksi ohjatun liikuntatuokion (kesto 45 min) Hukan elämyksellisissä liikuntatiloissa.

Liikuntatuokion voitte valita seuraavista lajeista:

 • Pallopelit -ja leikit – Pelataan ja leikitään yhdessä! Sovelletaan jalkapalloa, sählyä ja sulkapalloa hauskoilla twisteillä. Huomioimme lasten taitotason sekä lajitoiveenne.
 • Parkour – Opetellaan liikkumisen perustaitoja hauskalla, luovalla ja turvallisella tavalla, lasten taitotaso huomioon ottaen. Parkour-synttäreillä seikkaillaan erilaisten temppuratojen läpi kuunnellen myös lasten ideoita ja toiveita.
 • Jooga – Lasten jooga on liikettä, leikkiä ja rauhoittumista. Joogaan tutustutaan lasten kanssa tarinoiden, leikkien ja pelien kautta.

Sporttisynttäreiden hinnat:
1–14 lasta: 275 €
Hukan jäsenhinta: 225 €

LATAA TÄSTÄ TULOSTETTAVA KUTSUKORTTI

Pikku-Hukka: lasten synttärit, terveelliset lasten synttärit, lasten synttärit oulu, lapsen synttärit oulu, missä viettää lasten synttärit, missä järjestää lasten synttärit, liikunnalliset synttärit, liikuntasynttärit, lasten liikuntasynttärit

Lisää synttäreille herkkupaketti:
Haluatko, että hankimme herkut puolestasi? Meiltä löydät kaksi vaihtoehtoa, joihin sisältyvät myös tarjoiluvälineet.

• Herkkupaketti 1: popcorneja, karkkeja, sipsit & mehukattia koko juhlakansalle!
• Herkkupaketti 2:  pähkinöitä, rusinoita, kuivattuja hedelmiä/marjoja, maissikakkuja.

Herkkupakettien hinta:
1–14 lasta: 60 €


Varaukset ja lisätiedustelut:
 Sari Kärki, sari.karki@nullhukka.net tai puh. 08 4152 2014 (ma-pe klo 8–16). Synttäreille osallistuvien lasten vanhemmat saavat käyttää Hukan palveluita synttäreiden ajan. Täytäthän vastaanotossa vieraskortin ennen kuin menet treenaamaan. Toivomme, että yksi vanhempi olisi tarvittaessa tavoitettavissa synttäreiden aikana (esimerkiksi kuntosalilla tai kahvilassa).

Pikku-Hukan ohjaajat

Emilia Mäki-Runsas, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Emilia Mäki-Runsas

Olen Emilia. Opiskelen lukiossa. Olen positiivinen, kannustava ja nautin paljon lasten kanssa touhuamisesta. Kokemusta lastenhoidosta minulla on kesätöistä ja tuttavien lasten hoidosta. Vapaa-ajallani tykkään treenailla,lasketella ja matkustella

Alika Rajaniemi, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Alika Rajaniemi

Olen Alika, positiivinen ja energinen varhaiskasvatuksen opiskelija. Lapset ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Pikku-Hukassa rakastankin lasten kanssa yhdessä touhuamista. Kokemusta lastenhoidosta olen saanut harjoitteluista ja kesätöistä päiväkodeissa sekä hoitamalla tuttavieni lapsia. Vapaa-ajallani tykkään Hukkailla, tanssia, matkustella, liikkua luonnossa sekä viettää aikaa rennosti ystävien ja perheen kanssa.

Andrea Viitala, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Andrea Viitala

Olen Andrea, opiskelen tällä hetkellä ammattikorkeakoulussa. Olen positiivinen ja empaattinen ja tykkään touhuta lasten kanssa. Aikaisempaa lastenhoitokokemusta minulla on kesätöistä päiväkodissa. Vapaa-ajallani tykkään treenata salilla, joogata, matkustella sekä viettää aikaa läheisten kanssa.

Aada Bergroth

Olen Aada, olen positiivinen, ystävällinen ja viihdyn lasten kanssa. Kokemusta lastenhoidosta olen saanut kesätöistä päiväkodissa ja lapsenvahtina olosta tuttavien lapsille. Vapaa-ajallani tykkään urheilla erityisesti salilla ja viettää aikaa läheisten kanssa.

Emma Fofannah

Olen Emma. Olen hymyilevä, energinen sekä empaattinen, ja rakastan viettää aikaa lasten parissa! Olen pienestä asti hoitanut useita eri-ikäisiä lapsia – niin yrityksen kautta kuin yksityisestikin, ja olen myös isosisko. Lapset ovat suuri osa elämääni! <3 Vapaa-aikani vietän tanssien, liikkuen monipuolisesti, matkustaen maailmalla sekä olemalla yhdessä perheeni ja ystävieni kanssa!:)