Hukka on Oulun hyväntuulisin liikuntakeskus!

Hukka on liikuntakeskus, jossa hiki virtaa mutta fiilis on katossa. Tarjoamme liikunnan iloa ja sopivalla tasolla tehdyn treenin jälkeistä hyvää fiilistä niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin – iästä ja kunnosta riippumatta.

Uskomme siihen, että jaettu liikunnan ilo on paras ilo. Kannustamme toisiamme, olemme ylpeitä saavutuksistamme ja osaamme pitää hauskaa. Meillä voit kuntoilla ohjatuissa ryhmissä, treenata omaan tahtiisi laajalla sisäliikunta-alueellamme ja kohdata hyväntuulisia, rentoja ihmisiä.

Meillä tärkeintä eivät ole tulokset ja laitteet, vaan ihmiset!

Jäsenille tarkoitettu kuntokeskus Oulun Heinäpäässä

Hukan jäsenenä käytössäsi on Oulun paras liikuntakeskus ja kaikki sen palvelut. Oulun Heinäpäässä sijaitsevat tilamme tarjoavat yli 10 000 m² sisäliikuntatilaa. Olemme auki aamusta iltaan – meille on helppo tulla.

Viisi ryhmäliikuntatilaamme ja kolme kuntosaliamme on varustettu huippuluokan laitteilla, ja miellyttävistä virkistystiloista löydät hyvät saunatilat (perinteinen ja infrapuna) ja muut mukavuudet.

Pikku-Hukka on perheen pienimmille tarkoitettu ilmainen ja ohjattu leikkipaikka, johon voit jättää 3–10-vuotiaat lapsesi ohjatusti puuhaamaan ja pelaamaan treenisi ajaksi.

Mahtava lajivalikoima ja kattavat palvelut

Yli 30 liikuntalajin valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi ryhmäliikunta (reilusti yli 100 viikkotuntia), pallo- ja mailapelit squashista sulkapalloon ja tennikseen, kuntosalit ja sekä sisäpyöräily (ohjattuna, virtuaalisena tai perinteisesti). Uusien lajien kokeileminen ja löytäminen on helppoa – kaikki kuuluu automaattisesti jäsenyyteesi.

Hukan ammattitaitoiset ja kannustavat Personal Trainerit ovat tukenasi, olit sitten aloittamassa liikuntaharrastusta tai hakemassa huipputehoja treenistäsi. Saman katon alta löydät myös hieronta- ja kauneudenhoitopalveluita.

Jäsenenä saat myös ainutlaatuisia ja rahanarvoisia etuja, kuten jäsentapahtumat, valmennukset, kurssit, luennot sekä yli 70 oululaisen Hukka suosittelee -kumppaniyrityksen tarjoamat jäsenalennukset.

Ihminen on tärkein – fiilis ratkaisee!

Meille tärkeintä on ihmisten hyvinvointi. Haluamme luoda pirteän, kutsuvan ympäristön sekä kannustavan yhteisfiiliksen, joka tempaa sinut liikunnan pariin myös silloin, kun sohvalta nouseminen ja kynnyksen ylittäminen tuntuu vaikeimmalta.

Hukan fiilistä rakentavat yhdessä niin jäsenet kuin ammattitaitoinen, ystävällinen henkilökuntammekin. Koemme yhdessä ylä- ja alamäet, haasteet ja saavutukset sekä onnistumisen unohtumattoman riemun.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Palautetta jäseniltämme

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!