Kuntoilua, kohtaamisia ja hyvän olon koti kaikille oululaisille

 

Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointikeskus, joka on liikuttanut ihmisiä jo yli 40 vuoden ajan. Kaikki alkoi Oulun ensimmäisistä squash-kentistä ja tänä päivänä tarjoamme #hukkalaisille eli asiakkaillemme vauvasta vaariin kaupungin laajimmat liikkumismahdollisuudet aina ryhmäliikuntatunneista tapahtumiin, palloilusta kuntosaliin sekä valmennuksista virtuaalitunteihin.

Hukka on yhteisö, johon haluaa kuulua. Yhteisö, jossa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Hukka on monipuolinen liikuttaja, yhteisöllinen yhdistäjä, oululaisten olohuone sekä tsemppaamassa ja tukemassa.

Enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle ‒ nyt ja tulevaisuudessa.

Kuva Oulun Hukan tanssillisesta jäsentapahtumasta

Hukka – enemmän elämää

Kun arjen aherrus, kiire ja hektinen maailma ympärillä vievät huomion, unohdamme helposti itsemme ja oman hyvinvointimme. Jokaisella meillä on kuitenkin vain yksi elämä elettävänä. Elämä, josta nauttia, jossa onnistua ja jossa innostua. Elämä, jossa haastaa itsensä, rikkoa omia rajojaan ja mennä epämukavuusalueelle.

Elämä, jota elää vähän enemmän. 

Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointikeskus. Tiedämme, että liikkumisen aloittaminen ei ole aina helppoa. Siksi me olemme tukenasi tässä hetkessä ja mukana muutoksessa.

Hukassa saat enemmän elämää keholle. Olipa kyseessä sitten rytmiikkaa kehittävä ryhmäliikuntatunti, sykettä nostava tennismatsi tai lihaksia kuormittava kuntosalitreeni – kaupungin monipuolisimmasta valikoimasta löydät takuulla oman Hukkasi. Tunne, kuinka endorfiinit ryöppyävät kehoon, olo tuntuu hyvältä ja hymy nousee kasvoille liikunnan jälkeen. Hyvinvointia keholle ja lihaksille, lisää terveyttä ja toimintakykyä, kestävyyttä ja kehonhallintaa sekä voimaa ja vireitä elinvuosia.

Liikkumisessa on toki kyse paljon muustakin kuin vain liikkeestä. Hukassa saat enemmän elämää mielelle. Sen tärkeän hengähdyshetken, vastapainoa työlle ja energiaa arkeen. Uskallusta mennä epämukavuusalueelle, hypätä tuntemattomaan ja löytää kykyjä, joista et välttämättä edes tiennyt. Vahvempaa luottoa omaan itseesi, onnistumisen kokemuksia ja hymyn, kun katsot itseäsi peilistä. Arvokasta aikaa itselle, ystäville tai perheen kanssa. Mahdollisuuden pysähtyä, rentoutua ja palautua.

Tennis Oulu Liikuntakeskus Hukan tiloissa
Oulun Hukan ryhmäliikuntatapahtuma

Hukka on enemmän elämää sydämelle. Lisää kestävyyttä ja kuntoa, parempaa hapenottokykyä ja matalampaa verenpainetta. Toisaalta Hukka on myös ystäviä, tapahtumia ja yhdessä tekemistä. Hukkalaisena kuulut yhteisöön, jossa innostetaan, kannustetaan ja onnistutaan. Jokaisella on omat tavoitteensa ja taustansa, mutta yksi on yhtä. #Hukkafiilis tuo ihmiset yhteen ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen. Tule juuri sellaisena kuin olet ja löydä oma Hukkasi –olemme täällä sinua varten.

Palautetta jäseniltämme

Arja H.

Viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta ja paljon eri ryhmäliikuntatunteja. Hyvä sijainti ja paljon parkkitilaa.

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Heta K.

Laadukas ja monipuolinen tarjonta ryhmäliikuntaa ja pallopelejä, korkeatasoinen kuntosali. Salilla on tilaa riittävästi jos haluaa treenata omassa rauhassa. Tilat on siistit. Virtuaalituntivalikoima on hyvä ja sielläkin saa treenata yleensä yksin/pienellä porukalla. Pukuhuone- ja saunatilat on oikein viihtyisät ja saunat on aina päällä. Ehdoton plussa myös neurosonicista.

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Juha K.

Mielestäni on hienoa että tässä parin vuoden aikana on hukan tarjonta kehittynyt, on tullut fatbikea, xpress puoli, nostolavat ja hyviä vapaita painoja ja tankoja, juoksumattoja, assault bikeä ja ski ergiä, iso plussa siitä!

Maija J.

Paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia saman katon alla. Plussaa pikku-hukasta. Lasten hoitokaan ei ongelma treenaamiselle 👌

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Noora N.

Hyvä valikoima ryhmäliikuntaa kaikkina päivinä, viihtyisät tilat , hyvät alennukset hukkakortilla, tenniskentät

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Pia H.

Olen viihtynyt yli 15-vuotta jäsenenä. Kohta varmaan20-vuotta tulee täyteen. Kaikki monipuoliset palvelut saman katon alta. Hyvä tarjonta ja mahtava henkilökunta!

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sampo K.

Olen aina tykännyt käydä hukassa ja tilat ovat mahtavat. itse pelaan pallopelejä paljon niin hukka on juuri hyvä tähän yhdistelmään. Eli salia ja pallopelejä

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Satu H.

Monipuolisesti liikuntaa tarjolla todella hienoissa tiloissa. Ohjaajat tosi kivoja ja iloisia. Ihan loistavaa palvelua! Hukka on vapaa-aikani ykköskohde. Kroppa kiittää :)

Satu O.

Iso kiitos Hukan henkilökunnalle! Vaikka ollaan eletty erittäin poikkeuksellisia aikoja, olette palvelleet asiakkaitanne erinomaisesti; esimerkkinä Hukka Online ja livejumpat. Jos livelähetys joskus tökkiikin, tallennevalikoima kyllä paikkaa tilanteen. Ohjaajat ovat ihan huippuja ja hukkalaisten palveluasenne omaa luokkaansa. Kuuntelette asiakkaitanne herkällä korvalla ja otatte heidän toiveensa huomioon – tästäkin on ihan omakohtaista kokemusta. Naisten salin menetys toki vähän kirpaisi, mutta kaikkeen tottuu ;). Erinomaista alkanutta vuotta kaikille hukkalaisille!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!

Walter K.

Todella monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Hyvät suihku- ja pukuhuonetilat. Sauna plussaa