Tiesitkö, että jokainen Hukan jäsen on oikeutettu PT:n liikuntaneuvontaan kerran jäsenyytensä keston aikana? Tapaamisen aikana valmentaja kartoittaa liikuntatottumuksesi ja suosittelee juuri sinulle hyvää tapaa liikkua Hukassa. Varaa oma aikasi puolen tunnin tapaamiseen soittamalla 08 4152 2001!

Etsitkö tietoa johonkin tiettyyn kysymykseen? Alla esiteltyjen usein kysyttyjen kysymysten lisäksi Hukan asiakaspalvelu on tehokas ja luotettava tiedon lähde. Kysy chatissa tai palautelomakkeellamme – jos palveluneuvoja on saatavilla, saat vastauksesi heti, palautelomakkeenkin kautta muutaman arkipäivän sisällä. Olemme myös Hukassa sinua varten, nykäise vain hihasta nähdessäsi hukkapoppoota treenikäynnilläsi, autamme mielellämme!

Usein kysyttyä

Voinko urheilla Hukassa lasteni kanssa?

Syksystä 2015 alkaen olemme tarjonneet 8–15-vuotiaiden omaa HukkaJuniori-jäsenyyttä, johon sisältyy monipuolinen lasten oma lukkari ja mahdollisuus pelata pallopelejä vanhemman tai toisen HukkaJuniorin kanssa. Lue lisää Hukkajuniori-jäsenyydestä!

8–15-vuotias lapsesi on myös lämpimästi tervetullut HukkaJuniori-tunneille ja pallopeleihin 15 euron päiväkohtaisella maksulla, ilman sitoutumista pitkäaikaiseen jäsenyyteen.

Onko Hukassa lastenhoitopaikka?

Hukan jäsenyyteen kuuluu liikunnallinen leikkipaikka Pikku-Hukka! Pikku-Hukkaan ovat tervetulleet kaikki jäsentemme 3–10-vuotiaat lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa. Liikunnallisesti suuntautuneet lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Lue lisää!

Mitä eri tapoja on maksaa Hukan jäsenyyttä?

Jäsenmaksun voit maksaa joko kertamaksulla, e-laskulla tai suoramaksuna joka kuukauden 5. tai 15. päivä. E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Kuukausittaisen e-laskusopimuksen korvaava suoramaksusopimus tulee tehdä asiakkaan omassa pankkikonttorissa.

Lisäksi Hukassa käyvät Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo-kortti, ePassi Sportti & Kulttuuri, Tyky Virike- ja kuntosetelit ja Tyky Online, Ticket Mind&Body-kortti sekä EazyBreak-kortti. Niillä voit maksaa jäsenyyttäsi kesken sopimuskauden täysinä kuukausina tai paikan päällä Hukassa liittyessäsi. Kysy lisää palveluneuvojiltamme numerosta 08 4152 2001!

Voiko omaa jäsenyyttä vuokrata eteenpäin ja miten se tapahtuu?

Voit halutessasi vuokrata jäsenkorttisi eteenpäin ja saada näin joustavuutta jäsenyyteesi. Vuokrauksen kautta luovutat kortin käyttöoikeuden määräajaksi ja saat kätevästi esimerkiksi lomamatkasi ajalta korvausta jäsenmaksuistasi. Voit itse määritellä vuokrauksen hinnan ja keston (minimi 2 viikkoa).

Kortin vuokrasopimus on vuokraajan ja vuokralle antajan välinen sopimus, joten Liikuntakeskus Hukka ei ole sopimussuhteessa vuokraajaan. Jäsenmaksu veloitetaan vuokrauksen ajan normaalisti varsinaisen jäsenen tililtä.

Korvauksen saat Dorent-palvelun kautta lahjakorttina käytettäväksi Hukan palveluihin tai esimerkiksi jäsenmaksuihin. Tarjoa-vaihtoehtoa käyttämällä sinulla on mahdollisuus sopia vuokralaisen kanssa muista korvausvaihtoehdoista. Suosittelemme maksun vaatimista vuokralaiselta koko vuokrakaudelta ennen sen alkamista tai lahjakorttien käyttöä. Näin vältyt mahdollisilta maksuongelmilta. Tarkemmat ohjeet ja jäsenyytesi vuokrallelaitto löytyvät täältä.

Jos sairastun, enkä pääse kuntoilemaan kuukauteen, voinko saada hyvitystä jäsenmaksuihin?

Sairastuessasi yli kahdeksi viikoksi hyvitämme jäsenmaksusi lääkärintodistusta vastaan seuraavassa mahdollisessa suoraveloituksessa. Lyhyet, tavanomaiset, sairaudet (mm. nuha) eivät oikeuta jäsenmaksun hyvitykseen. Vakavissa sairastapauksissa lääkäri voi kirjoittaa todistuksen täydestä liikkumiskiellosta, jolla jäsensopimus voidaan irtisanoa päättymään kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Voinko tulla valmentamaan asiakastani Hukkaan?

Haluamme tarjota jäsenillemme parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi olemme kehittäneet myös yhteistyötämme ja vaatimustasoamme yksityisvalmennus- ja koulutuspuolella. Haluamme taata, että Hukassa liiketoimintana valmennusta tarjoavat osaajat ovat luotettavia alansa ammattilaisia.

Tämän vuoksi vaadimme kaikilta Hukassa valmennusta tai ohjausta liiketoimintana harjoittavilta henkilöiltä ja yrityksiltä voimassaolevaa yhteistyösopimusta. Mikäli valmennat ilman sopimusta, on sanktiona jopa jäsenyyden ja vierailuoikeuden menettäminen. Varmistathan siis sopimusasiat ennen kuin harjoitat valmennustoimintaa Hukassa!

Lisää tietoa yhteistyösopimuksista: vesa.pietila@nullhukka.net

Kadotin kaulaliinani treenireissulla, mistä voisin etsiä sitä?

Toimitamme viikoittain kaikki Hukkaan jääneet löytötavarat Pohjois-Pohjanmaan löytötavaratoimistoon, joten sieltä kannattaa kysyä. Mikäli kadotit tavarasi vain hetki sitten, kannattaa myös soittaa vastaanottoomme, sillä henkilökuntamme kiertää koko Hukan iltaisin ja keräävät unohtuneet tavarat talteen löytötavaralaatikkoon noutoa odottamaan.

Olen muuttamassa Helsinkiin ja minulla on Hukan jäsenyys. Mitä teen?

Voit toki aina vuokrata korttisi eteenpäin, mutta voit myös laittaa Hukan jäsenyytesi lepoon mikäli muutto on väliaikainen. Esimerkiksi työkomennus tai armeija oikeuttavat sinut jäsenyyden lepoon laittoon toimittaessasi todistuksen tilanteesta. Kortti voi olla levossa todistuksessa ilmenevät täydet kuukaudet (max. yksi vuosi).

Muutto on myös pätevä syy jäsenyyden irtisanomiseen. Jos muutat yli 75 kilometrin päähän ja toimitat meille muuttotodistuksen, niin irtisanomme sopimuksesi maksutta kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Määräaikaa on vielä sopimuksessani jäljellä ja sairastuin, olenko kahlittu koko vuodeksi?

Hukan jäsenyys on mahdollista keskeyttää myös kesken määräajan. Mahdollisia syitä ovat muutto yli 75 km päähän tai vakava sairaus, joka estää palveluidemme käytön pysyvästi. Toimitathan kummassakin tapauksessa todistuksen meille asian käsittelyä varten. Toimiva tosite on esimerkiksi kopio vuokrasopimuksestasi tai työsopimuksestasi.

Sairastuessasi pyydämme sinua toimittamaan meille kopion lääkärintodistuksestasi, jossa ilmenee ettet voi käyttää palveluitamme pysyvästi. Mikäli sairastuminen tai muutto on väliaikainen (esimerkiksi raskaus, armeija), vaihtoehtona on olemassa korttisi lepoon laitto.

Voit myös laittaa Hukan jäsenyytesi lepoon väliaikaisen muuton vuoksi. Esimerkiksi työkomennus tai armeija oikeuttavat sinut jäsenyyden lepoon laittoon toimittaessasi todistuksen tilanteesta. Kortti voi olla levossa todistuksessa ilmenevät täydet kuukaudet (max. yksi vuosi).

Hukan jäsenyys ei kahlitse, eikä aina tauon pitämiseen tarvitse syynä olla muutto tai sairastuminen. Voit aina vaikka laittaa jäsenyytesi vuokralle vuokrapörssin kautta tai siirtää jäsenyytesi kokonaan toiselle palveluneuvojan avulla.

Olen lähdössä lomamatkalle ja haluaisin treenata. Voiko Hukka auttaa?

Suosittelemme hyödyntämään Hukan yhteistyöverkoston, jolloin voit nauttia vierailuoikeudesta kuntokeskuksissa ympäri maailman! Hukka on IHRSA:n Passport Programin jäsensali. Tämän ansiosta Hukan jäsenet voivat vierailla vähintään 50% alennuksella päiväjäsenyyden hinnasta millä tahansa maailman noin 3000 ohjelmaan kuuluvista saleista (min. 80 km päässä Hukasta). Katso tästä tarkemmat ohjeet. Vierailupassin voit pyytää Hukan vastaanotosta.

Lisäksi Hukka on solminut GoGon ja Esportin kanssa yhteistyösopimukset, joiden ansiosta Hukan jäsenet saavat kuntoilla maksutta 2 kertaa/kk/keskus Tampereella GoGo Parkissa, GoGo Hermiassa ja GoGo Cityssä, sekä yhteensä 2 vierailukertaa Helsingissä Esport Bristolissa ja Espoossa Esport Centerissä!

Miten irtisanoudun Hukasta?

Kun sopimuksesi mukainen määräaikaisuus on päättynyt, voit irtisanoa jäsenyytesi tällä irtisanomislomakkeella.

Palveluhinnasto

Uusi jäsenkortti kadonneen tilalle 5 €

Mikäli korttisi magneettinauha ei enää toimi, saat uuden kortin tilalle veloituksetta palauttamalla toimimattoman kortin vastaanottoomme.

Vuokrakortin käsittelymaksu 10 €

Veloitetaan kortin vuokralle ottajalta.

Vuokramaila 2 €

Tennis, sulkapallo, pöytätennis, sähly tai Racquetball.

Vuokrapyyhe 2 €

Tenniksen kenttävarausmaksu ei jäsenille 20 €

Enintään yksi varaus per pelaaja enintään kahden viikon päähän. Samana päivänä tehdyt varaukset 0 €.

Tenniksen turnaus- tai sarjapelivaraukset osoitteesta myynti@nullhukka.net.