Ryhmäliikunta

Kaksin aina kaunihimpi, porukalla vielä parempi!

Hukka on parasta, mitä Oulu voi ryhmäliikunnassa tarjota: lähes kaikki Les Mills -lajit ja toistakymmentä omaa ryhmäliikuntalajia! Ammattitaitoiset ja kokeneet ohjaajamme liikuttavat hukkalaisia noin 80 ohjatun tunnin verran viikossa. Ohjattujen tuntien lisäksi sinulla on mahdollisuus liikkua myös virtuaalistudiossamme sekä hyödyntää HukkaOnline-palvelun livetunteja sekä tuntitallenteita, missä ikinä oletkin.

Hukan jäsenenä saat käyttöösi Oulun parhaan ryhmäliikuntavalikoiman lisäksi paljon muutakin. Yhdellä jäsenyydellä käytössäsi ovat myös kattavat kuntosalit, monipuoliset pallopelit, lastenhoitopalvelu Pikku-Hukka, palautumista edistävät kylmäaltaat ja Neurosonic-divaanit sekä muut ilmaiset lisäpalvelut. Tutustu Hukan jäsenyyteen tarkemmin täältä ja katso, mitä kaikkea saatkaan yhden katon alta!

Katso ryhmäliikunta-aikataulu Tutustu ohjaajiin

Hukan ryhmäliikuntalajit

Tutustu ryhmäliikuntavalikoimaamme! Voit suodattaa lajeja mm. sydän-, lihas- ja mieli-kategorioiden mukaan. Näin juuri oikean tunnin valitseminen omaan treeniviikkoosi liikkumisen filosofiamme mukaan on helppoa ja voi löytää uusia lajeja tukemaan liikkumistasi monipuolisesti.

Hukan liikkumisen filosofia

Hukassa avautuu ainutlaatuinen maailma liikunnan mahdollisuuksia. Meillä on myös käytössä oma liikkumisen filosofiamme – jotain sydämelle, jotain lihaksille ja jotain mielelle. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut treenaaja, filosofiamme auttaa sinua suunnittelemaan treeniviikkosi kattavasti. Sisällyttämällä treeniviikkoosi sydäntä ja verenkiertoelimistöä vahvistavaa liikuntaa, lihaskuntoharjoittelua sekä mieltä ja kehoa palauttavaa harjoittelua, edistät hyvinvointiasi ja saat täyden hyödyn irti jäsenyydestäsi.

Katso käytännön esimerkit, miten treeniviikko kannattaa koostaa ja ala hyödyntämään liikkumisen filosofiaa omassa arjessasi!

LUE LISÄÄ JA KATSO ESIMERKIT

Ryhmäliikunta jooga
Liikuntakeskus Hukka tervetuloa treenaamaan

Sinustakin hukkalainen?

Hukassa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Liity nääki hukkalaiseksi, niin saat käyttöösi paikkakunnan parhaat liikuntamahdollisuudet ja muita lukemattomia etuja!

LIITY JÄSENEKSI

Varaa ilmainen Kokeile kaikkea -päivä Hukkaan

Pohditko Hukan jäsenyyttä? Tule tutustumaan runsaaseen lajivalikoimaan, monipuolisiin palveluihin ja tiloihimme! Varaa ilmainen Kokeile kaikkea -päivä alla olevan linkin kautta. Kokeile kaikkea -päivä Hukassa oikeuttaa sinut ja halutessasi myös ystäväsi kokeilemaan Hukan palveluita yhden päivän ajan ilmaiseksi.

Varaa Kokeile kaikkea -päivä

Kokeile kaikkea -päivä on 15 vuotta täyttäneille Oulun alueella asuville, työskenteleville tai opiskeleville. Kokeile kaikkea -päivä ei oikeuta käyttämään Pikku-Hukan tai Hukka Xpress -salien palveluita. Pallopelit ovat ensisijaisesti Liikuntakeskus Hukan jäsenten varattavissa. Voit tiedustella vapaita pelivuoroja saavuttuasi paikan päälle Hukan vastaanotosta. Yksi tutustumiskäynti vuodessa per henkilö.

Hukan palvelut