Yksilövalmennus

Valmennuspaketit sisältävät yhteiset treenit valmentajan kanssa (pl. etävalmennus), säännöllisesti päivitettävät harjoitusohjelmat, Hukka-treenisovelluksen käytön ja valmentajan tuen koko valmennusjakson ajaksi. Lisäksi valmennuspaketit voivat sisältää kuntotestausta (InBody, kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit) sekä ravintovalmennusta.

Huomaathan, että voit myös ketjuttaa eritasoisia valmennuspaketteja – esimerkiksi 2 kk TEHO ja sen perään 4 kk AKTIIVI on suosittu yhdistelmä. Tutustu ja valitse mieleisesi tai  kysy lisääVeloituksettomassa valmennus­konsultaatiossa voimme suunnitella sinulle parhaan ratkaisun.

Intensiivi – 8 krt / kk

499 € / kk

Intensiivi sopii sinulle, joka haluat maksimoida tulokset ja optimoida jokaisen harjoituksesi ammattilaisen johdolla.

Intensiivi sopii sinulle erityisesti, kun tavoittelet merkittävää elämäntapamuutosta tai tähtäimessäsi on entuudestaan tiiviin harjoittelusi optimointi määrätyn tavoitteen kuten suorituskyvyn, kehonmuokkauksen tai kestävyyden suhteen, etkä halua jättää mitään sattuman varaan. Intensiivin tiheät valmennustapaamiset takaavat, että uudet elämäntavat johtavat pysyviin muutoksiin ja harjoittelusi on tavoitteellista sekä etenee nousujohteisesti kohti tavoitteitasi.

 • Tapaamisia 8 krt / kk
 • Duo –25 % ja Trio –40 % yksilövalmennushinnoista!
Valitse paketti!

Teho – 4 krt / kk

297 € / kk

Teho-valmennuksen  säännölliset  tapaamiset valmentajan kanssa takaavat laadukkaan treenaamisen  ja  hyvien,  terveyttä edistävien elämäntapojen ylläpitämisen sekä säännöllisen treenirutiinin viikosta toiseen.

Teho-valmennuksen avulla  harjoittelu pysyy säännöllisenä, nousujohteisena ja tuloksia tuottavana sekä tavoitteet kirkkaana mielessä.  Viikottaiset tapaamiset valmentajan kanssa pitävät huolen, että tekeminen etenee haluttuun suuntaan ja turhilta harha-askelilta vältytään. Teho sopii erinomaisesti myös Intensiivin jatkoksi.

 • Tapaamisia 4 krt / kk
 • Duo –25 % ja Trio –40 % yksilövalmennushinnoista!
Valitse paketti!

Aktiivi – 2 krt / kk

179 € / kk

Aktiivin kaksi kuukausittaista valmennustapaamista toimivat parhaiten omatoimisen harjoittelun täydentämiseen ja harjoitusohjelmien säännölliseen päivittämiseen.

Harjoittelun ohjelmoinnista ja seurannasta vastaa valmentaja, jolloin voit olla varma, että harjoittelu etenee kohti haluttuja tuloksia. Jos haluat esimerkiksi pudottaa painoasi, muokata kehoasi tai parantaa suorituskykyäsi valmentajan tuella ja sinulla on mieluusti jo hieman kokemusta itsenäisestä treenaamisesta eikä säännöllinen itsenäinen harjoittelu tuota sinulle ongelmia Aktiivi sopii loistavasti juuri sinulle.

 • Tapaamisia 2 krt / kk
 • Minimikesto 2 kk
 • Duo –25 % ja Trio –40 % yksilövalmennushinnoista!
Valitse paketti!

Ylläpito – 1 krt / kk

119 € / kk

Ylläpito on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti ja kuntosaliharjoittelu on sinulle entuudestaan tuttua ja säännöllistä, mutta kaipaat selkeyttä ja suunnitelmallisuutta harjoitteluusi.

Valmentajasi ohjelmoi harjoittelusi, seuraa tuloksiasi ja pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti. Ylläpito valitaan usein tiiviimmän valmennuspaketin jatkoksi. Ylläpito soveltuu hyvin myös yksinomaan ravintovalmennukseen.

 • Tapaamisia 1 krt / kk
 • Minimikesto 2 kk
 • Duo –25 % ja Trio –40 % yksilövalmennushinnoista!
Valitse paketti!

Etävalmennus

109 € / kk

Etävalmennus on itsenäiselle ja tavoitteelliselle treenaajalle, joka haluaa edetä  suunnitelmallisen ohjelmoinnin avulla kohti tavoitteita.

Etävalmennukseen voit osallistua asuin- ja treenipaikasta riippumatta. Etävalmennus sopii niin kuntosali- kuin kotitreenajalle. Valmennus sisältää säännöllisen ohjelmien päivityksen, harjoittelun seurannan ja viikoittaisen yhteydenpidon valmentajan kanssa. Harjoitusohjelmien sisältö ja päivitystiheys katsotaan aina tapauskohtaisesti tavoitteet ja harjoitusmäärä huomioiden.

Valitse paketti!

Treenaa kaverin kanssa edullisemmin

Duo-valmennus –25 % yksilövalmennuksen hinnoista.
Trio-valmennus jopa –40 % yksilövalmennuksen hinnoista! Kysy lisää!

Valmennusta myös ei-jäsenille

Yksilövalmennukset ovat saatavilla myös ei-jäsenille! Kysy lisää!

Motivoidutko paremmin porukassa?

Pienryhmävalmennukset alk. 99 €/kk/hlö.

Hukka-treenisovellus

Hukan valmennuksen asiakkaana saat aina käyttöösi maksuttoman Hukka-treenisovelluksen. Sovellus tukee treeniäsi ja tavoitteidesi saavuttamista.

 • Löydät sovelluksesta valmentajan sinulle laatimat henkilökohtaiset treeniohjelman.
 • Voit seurata kehitystäsi sekä muita mittaustuloksia, kuten painoa, rasvaprosenttia ja verenpainetta sekä paljon muuta. Lisäksi voit lisätä sovellukseen muita aktiviteetteja ja viestitellä valmentajan kanssa.
 • Harjoitusohjelmaa tehdessäsi pystyt kirjaaman tehdyt toistot ja käytetyt painot treeniohjelmaasi jokaisella harjoituskerralla, jotka tallentuvat muistiin. Näin voit edetä ohjelmassasi nousujohteisesti eteenpäin lisäämällä vähitellen harjoituksen volyymia tai intensiteettiä aikaisempien harjoitusten perusteella.
 • Sovelluksen kautta myös valmentajasi seuraa kehitystä ja tekee tarvittavia muutoksia harjoitusohjelmaasi, jotta harjoittelu on nousujohteista ja kehittävää.
 • Suoritusvideot liikkeistä auttavat sinua tekemään liikkeet oikein.
 • Sovelluksen kautta saat myös ajankohtaista tietoa valmennuspalveluihin liittyen.