Tilat

Ryhmäliikuntastudiot, kuntosalit, pallopelikentät, saunat, kahvila Hukka, kokoustilat – oululaisten kymmenentuhannen neliön olohuone!

Yli 10 000 monipuolisesti valjastettua sisäliikuntaneliötä tekevät Hukasta ainutlaatuisen; jäsenenä voit harrastaa saman katon alla saliharjoittelua kahdella eri kuntosalilla ja suojaisammassa treenitilassa, osallistua haluamillesi ryhmäliikuntatunneille, pelata pallopelejä, saunoa hirsi- tai infrapunasaunassa sekä liikkua personal trainereiden opastamana.

Jäsenaula ja vastaanotto

Vastaanotto on Hukan hermokeskus. Siihen ilmoittaudutaan aina saapuessasi treenaamaan, ilmoittaudut kursseille ja varaat pelivuorosi. Vastaanoton henkilökunta tietää lähes kaiken mitä Hukassa tapahtuu – kysy siis apua rohkeasti!

Ryhmäliikuntatunnille mennessäsi saat vastaanotostamme numerolapun, jonka annat ryhmäliikuntasalissa ohjaajallemme. Lappuun on merkitty tunnin pitopaikka ja tunnin ohjaajan nimi. Lappuusi merkitystä numerosta näet montako henkilöä tunnille on sinua ennen ilmoittautunut. Lapun voi lunastaa vastaanotosta aikaisintaan 1,5 h ennen tunnin alkua

Vastaanotto, respa, ilmoittautuminen, ajanvaraukset, Liikuntakeskus Hukka, Oulu
Kahvila Hukka, Heinäpää, Isokatu 99, Oulu | Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Kahvila Hukka

Viihtyisässä, valoisassa aulassamme toimivasta, kaikille avoimesta Kahvila Hukasta löydät herkulliset itsetehdyt smoothiet, sämpylät sekä bagelit ja Picadelin salaattibaarin – ja totta kai jäsenille aina ilmaisen kahvin ja teen. Kahvila on loistava paikka rentoutua treenin lomassa  ja vaihtaa kuulumisia tuttujen ja tuntemattomien hukkalaisten kanssa. Kahvila Hukasta löydät myös valikoiman lautapelejä, darts-nurkkauksen ja jäsenille tarkoitetut Neurosonic-divaanit.

Kahvila Hukkaan ovat kaikki tervetulleita pistäytymään ja kahveille – ota siis kahvilavisiitin osoitteeksi Heinäpää Oulun keskustan tuntumassa ja Isokatu 99, olit sitten Hukan jäsen tai et! Myös karvakaverit ovat tervetulleita Kahvila Hukkaan.

Ryhmäliikuntatilat

Meiltä löydät neljä eri ryhmäliikuntatilaa, joista jokaisella on omat erityispiirteensä.

Hukkala on suurin ryhmäliikuntasalimme, johon mahtuu kerralla treenaamaan jopa 100 henkeä! Hukkalassa on korkea ja iso ohjaajan lava, josta liikkeitä on helppo seurata. Tämän lisäksi kameran avulla seinälle heijastettu videokuva ohjaajasta peilien yläpuolella takaavat hyvän näkyvyyden liikkeisiin kaikille.

JättiHukan löydät Cycling studion vierestä. JättiHukan varusteluihin kuuluu säädettävä valaistus peilipalloineen sekä kameran avulla seinälle heijastettu videokuva ohjaajasta molemmin puolin lavaa, jotka takaavat hyvän näkyvyyden liikkeisiin kaikille.

Body & Mind studioon sijoittuvat ensisijaisesti kehoa ja mieltä huoltavat rauhalliset tunnit. Tilassa on myös infrapunasäteilimet, jotta jäsenemme saavat nauttia niin lämpöjoogasta, -venyttelystä kuin pilateksestakin.

Cycling studio on varusteltu laadukkailla IC7-sisäpyörillä. Niistä löydät myös näytöt, jotka toimivat sykevyösi kanssa ja joista näet kierrosnopeuden lisäksi ajamasi kilometrit. Erikoisuutena pyörät on sijoitettu studioon kerroksittain, mikä takaa hyvän ajoasennon ja näkyvyyden ohjaajaan jokaiselle osallistujalle.

Kuntosalit, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Kuntosalit

Hukasta löydät kaksi erilaista kuntosalia ja suojaisan treenitilan. KuntoHukka on yli 1 600 neliön kuntoilijan paratiisi, josta löydät kaikki tarvitsemasi kuntosalilaitteet ja tilaa treenata rauhassa tai porukalla. Funktionaalinen studio on erityisesti toiminnalliseen treeniin tarkoitettu kuntosali. KuntoHukan syvennykseen sijoitettu suojaisampi kuntosalialue soveltuu hyvin yksityisyydestään nauttiville kuntoilijoille ja siellä olevien laitteiden säädöt sopivat myös pienempikokoisille treenajille.

Kuntosalilaitteita ja välineitä Hukan kuntosaleilta löytyy laajasti niin huippu-urheilijoiden tarpeisiin, crossfitistä innostuneille, vapaapainoille omistautuneille kuin laadukkaan saliharjoittelunkin tueksi.

Pallopelikentät

Hukassa käytössäsi on kuusi täyskorkeaa sulkapallokenttää, joiden lattiamateriaalia on kehuttu Suomen parhaaksi. Tenniskenttiä on neljä, ja niiden lattiamateriaali, valaistus ja värimaailma on toteutettu erinomaista pelituntumaa tukemaan. Kolmen squashkentän lattiamateriaalina on vaahteraparketti.

Hukasta löydät myös erinomaiset mahdollisuudet pickleballin, pöytätenniksen ja katukoriksen pelaamiseen! Jos siis etsit ympärivuotista maila- ja pallopelipaikkaa Oulusta, Hukan palloilupalvelut on helppo valinta.

Tennis, sulis, squash, pöytätennis, pickleball, Liikuntakeskus Hukka, Oulu
Kuntosali sauna, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Miesten virkistäytymistilat

Miehille on vaatteiden vaihtoa ja virkistäytymistä varten varattu hirsisauna laajalla pukuhuone- ja jälkipelialueella.

Pukutilat on varustettu lukollisilla kaapeillasuihkuilla ja – onpa pukuhuonetiloissa biljardipöytäkin. Upeassa hirsisaunassa saat aina pehmeät löylyt. Tiloista löydät myös infrapunasaunan ja kylmäaltaan.

Naisten ja yleiset virkistäytymistilat

Naisille on vaatteiden vaihtoa ja virkistäytymistä varten varattu neljä pukuhuonetta. Kakkoskerroksen perimmäisessä pukuhuoneessa on infrapunasauna, muut on varustettu perinteisellä saunalla. Yksi pukuhuoneista on allergiset ja tuoksuyliherkät huomioiden tuoksuton. Naisten pukuhuoneet sijaitsevat vastaanoton vasemmalta puolelta lähtevän käytävän varrella. Alakerran pukuhuoneista löytyy myös kylmäallas.

Viihtyisä ja rauhallinen unisex-pukuhuone valmistui hukkalaisten käyttöön vuonna 2022. Uudistus laajentaa Hukan sukupuolineutraaleja palveluita jo entuudestaan käytössä olleiden unisex-wc-tilojen ohella.

 

Naisten pukuhuoneet, unisex-pukuhuone, Liikuntakeskus Hukka, Oulu
Kokoustila Oulu, Heinäpää, Isokatu 99, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Kokoustilat Oulusta haussa?

Meiltä löydät myös kokous- ja neuvottelutilat.

”Kokkoustila” on älytv:llä ja tussitaululla varustettu kokouspaikka 12–14 hengelle. Jos tarvitset kokoustilaa isolle väkimäärälle, sellainen voidaan järjestää sopivassa ryhmäliikuntastudiossa, jolloin tila ei varmasti lopu kesken. Kokouksiin voit tilata myös tarjoilun Kahvila Hukasta. Tervetuloa kokoustamaan!

Kokkoustilan vuokra: 35 €/tunti, 125 €/puoli päivää, 200 €/päivä. Kysy isompien kokousten hintoja! Varaukset ja tiedustelut info@nullhukka.net.

Kokoustilan käytön voit myös yhdistää yritysten tilaustunteihin. Lue lisää tarjoamistamme paketeista yrityksille täältä.