Hukka suosittelee! -edut

Ainutlaatuisen Hukka suosittelee! -ohjelman ansiosta saat jäsenkortillasi erilaisia jäsenetuja yhteistyöyrityksistämme.

Hukka suosittelee! -järjestelmä. Jäsenetu, tarjous, alennus, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Yhteistyöyrityksen tunnistat toimipaikassa olevasta Hukka suosittelee! -tarrasta ja edut saat käyttöösi näyttämällä voimassaolevaa jäsenkorttia ostotilanteessa.

HukkaSuosittelee2017KarttaEdut löydät karttanäkymänä sekä allaolevasta luettelosta.

Haluaisitko yrityksesi tälle listalle? Tutustu Hukan yritysyhteistyömalleihin!

Aktiviteetit

Black Sauna

Black Sauna on ympärivuotinen julkinen sauna, jossa pääset nauttimaan hirsisaunassa aidoista puukiukaan löylyistä.

Meiltä löytyy yleinen hirsisauna ja varaussauna, kummatkin puukiukaalla. Löylyjen välissä voit rentoutua poreammeessa ja kylmäaltaassa. Kahvilamme palvelee aukioloaikoina, lisäksi tarjoamme majoitusta erillisissä sviiteissä ja caravan-paikkoja.

Hukan jäsenkortilla saat saunalipun paikanpäältä -20 % alennuksella.

Black Sauna
Moottorikuja 2
90440 Kempele
p. 050 389 1772
info@nullblacksauna.fi
blacksauna.fi

Avoinna
Su–to klo 17–23
Pe–la klo 17–24

Keisus Extreme Saunas

Keisus -yrityksen palveluihin kuuluvat palju- ja saunakärryjen vuokraus ja myynti. Erikoisosaamiseemme kuuluu siirrettävien saunojen myynti kansainvälisille markkinoille, kuten sloganissamme sanomme “Keisus Extreme Saunas around the Europe”.

Tarjoamme Hukan jäsenille Oulun alueella palju- ja saunakärryjen vuokraukseen 20 % alennuksen. Oulun Toppilassa sijaitsevassa saunatehtaassa on paljukärryjä (6-8 hlöä)  ja erikoisuutena jalkapallon muotoinen kärrysauna 6 henkilölle.

Keisus Extreme Saunas
Venhotie 7
90520 Oulu
040 562 5099
samuli@nullkeisus.com
www.keisus.com

Oulun Golf

Tervetuloa Sankivaaraan!

Oulun Golf tarjoaa loistavat puitteet lajin harrastamiselle. Kaksi huippuluokan kenttää, monipuoliset harjoittelualueet sekä kaikille avoin Audi e-tron Par 3 -kenttä.

Tarjoamme hukkalaisille 10 euron alennuksen normaalihintaisesta 18-reiän kertapelimaksusta eli Green feestä sekä pelit Par 3 -kentällä hintaan 15 euroa, sisältäen vuokramailat ja rangepoletin.

Oulun Golf
Mikonmäentie 201
90660 Oulu
p. 0300 870 670
caddiemaster@nulloulugolf.fi
www.oulugolf.fi

Aukioloajat:
ma–su klo 9–17

Padelkeskus

Tarjoamme yhteensä 14 padelin WPT-tason sisäkenttää optimaalisilla peliolosuhteilla. Jälkipelit kruunaa viihtyisät sauna- ja oleskelutilat. Järjestämme pelitapahtumia viikon jokaisena päivänä kaiken tasoisille.


Tarjoamme Hukkalaisille pelivuorot arkisin ennen klo 16 ja klo 22 jälkeen hintaan 16€/h. Viikonloppuisin tutustumisetu 30€/h (rajoitus 1x/hlö). Varauksiin sisältyy vuokramailojen vapaa käyttö. Omat tapahtumat alk. 109€ (sis. kentät, valmennus, pelivälineet, saunatilat).

Padelkeskus
Radanvarsi 4
90440 Kempele
044 977 0017
info@nullpadelkeskus.fi
www.padelkeskus.fi

Avoinna 24/7

Autoilu ja moottoriajoneuvot

Europcar

Täyden palvelun autovuokraamo

Suomen johtava autovuokraamo palvelee sinua yli 30 paikkakunnalla. Kattavasta kalustovalikoimastamme löydät varmasti sopivan menopelin matkallesi.

Hukkalaisen jäsenetuna -15% alennus kaikista julkisista hinnoistamme (maksu paikan päällä) ja -2% alennus ennakkoon netissä maksettavista (pre-paid) tuotteista. Käytössäsi ovat erikoishinnat myös pohjoismaihin.

Alennusta ei voi yhdistää tarjouksiin/kampanjatuotteisiin ja ei koske lisäpalveluita. Hyödynnä etusi Hukan sopimusnumerolla 51595681.

Europcar
Ratakatu 11
90130 OULU
p. 040 306 2871
oulu@nulleuropcar.fi
www.europcar.fi

Toimipaikat

 • Oulun lentoasema
 • Kallisenkaarre 5

Avoinna
24h ennakkovarausten mukaisesti.

Ollikainen Automotive Oy

Onneksi on Ollikainen!

Ollikaisen laajasta varaosa- ja tarvikevalikoimasta löytyy niin autoiluun kuin autoilijan vapaa-aikaan tarvittavat tuotteet. Myymälämme sijaitsee Limingantullissa. Tarjoamme laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman edullisia ja innovatiivisia ratkaisuja sekä tuotteita kuluttajille ja yrityksille. Valikoimasta löytyy varaosat ja tarvikkeet yli 5000 eri automalliin. Kuulumme pohjoismaiden suurimpaan autonvaraosaketjuun Mekonomeniin (www.mekonomen.fi).

Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme auton varaosat kilpailukykyiseen hintaan. Ollikainen.fi – edullinen varaosakauppa.fi!

Hukan jäsenille tarjoamme alennusta auton varaosista ja tarvikkeista seuraavasti:

 • Auton varaosat ja tarvikkeet -20% alkuperäisestä hinnasta.
 • Vetokoukut ja sähkösarjat -10% alkuperäisestä hinnasta.
 • Auton renkaat ja vanteet sekä öljytuotteet -5% alkuperäisestä hinnasta.
 • Pyyhkijän sulat -30% + asennus kaupan päälle!

Alennuksen saaminen edellyttää voimassa olevan jäsenkortin esittämistä maksun yhteydessä. Alennusta ei voi yhdistää tarjouksiin tai kampanjatuotteisiin.

Ollikainen Automotive Oy
Kallisenhaara 3
90400 OULU
p. 010 425 4700
info@nullollikainen.fi
www.ollikainen.fi

Avoinna
ma–pe 9–17

Wetteri

Wetteri Oy on täyden palvelun autotalo Äimärautiolla. Automyynnin lisäksi hoidamme edustamiemme merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Oulun Wetterin edustuksiin kuuluvat Volvo-, Ford-, BMW-, Honda-, Mazda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda-, Smart- ja Mercedes-Benz -henkilöautot sekä Ford-, Renault- ja Dacia- tavara-autot.

Hukan jäsenkortilla huollon sijaisauto -50% määräaikaishuollon yhteydessä (norm. 59€/päivä). Pyyhkijänsulat -25 % (OVH-hinnoista).
Alennukset normaalihinnoista, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Wetteri
Äimäkuja 2-3
90400 Oulu
p. 020 778 8250
info.oulu@nullwetteri.fi
www.wetteri.fi

Avoinna
ma–pe 7–18
la 10–15

Hotellit ja majoitus

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant on historiallinen täysin remontoitu, suojeltu 17 huoneen boutique-hotelli ja ravintola Oulun keskustan läheisyydessä.

Meillä on 17 hyvin varusteltua ja laadukkaasti sisustettua huonetta. Tunnelmallisen ravintolamme ideologia perustuu näkemykseemme modernin keittiön ja talon perinteiden yhdistelmästä. Hyödynnämme kauden raaka-aineita sekä lähialueen parhaita tuotteita. De Gamlas Hem Hotel & Restaurant tarjoaa upeat ja ainutlaatuiset puitteet juhlille ja tilaisuuksille.

Tarjoamme Hukan jäsenille aamiaisesta sekä lounaasta -10% ja majoituksesta -15% alennusta.

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant
Kirkkokatu 54
90120 Oulu
p. 075 325 7600
info@nulldegamlashotel.fi
www.degamlashotel.fi

Kuuru Tunturilaakso Suites

Kuuru Tunturilaakso sviittien syystarjous 2 yötä 270€

– 2 yön ylellinen majoitus kahdelle lasikatto sviitissä
– Aamiainen ravintola Bistoria Iso-Syötteellä

Etu voimassa lokakuun ja marraskuun ajan. Varaa vähintään 2 yötä ja saat kahden yön majoituksen hintaan 270€, normaalisti 340€.

Kuuru Tunturilaakso Suites
Rometie 5
Iso-Syöte
93280 Pudasjärvi
kidehotel@nullisosyote.com
kuurusuites.com

Varaukset:
isosyote.fi
+358 201 476 474
kidehotel@nullisosyote.com

 

Kauneus ja hyvinvointi

Kauneushoitola Iina

Yleellistä  kauneudenhoitoa ja hemmottelua suurella sydämellä Liikuntakeskus Hukan tiloissa Heinäpäässä. Kasvohoidot ja muut hemmotteluhoidot lujalla ammattitaidolla sekä hyvällä palvelulla. Käytämme hoidoissa  suomalaista luonnonkosmetiikkaa.  Lämpimästi tervetuloa!

Hukan jäsenille tarjoamme -10 % normaalihintaisista palveluistamme. (Ei koske ripsipidennyksiä eikä kestolakkauksia.) 

Kauneushoitola Iina
Isokatu 99
90120 Oulu
p. 045 344 0617
kauneusiina@nullgmail.com
www.kauneusiina.fi

Avoinna
Ma–pe klo 10–17
Illat ja viikonloput sopimuksen mukaan

Life Oulu

Hyvinvoinnin oma erikoisliike tarjoaa eväät luonnolliseen terveyteen. Laajan tuotevalikoiman lisäksi saat meiltä ammattitaitoista palvelua.

Life-asiantuntijamme auttaa Sinua saavuttamaan tasapainon levon, liikunnan ja ravinnon välillä. Valikoimastamme löydät mm. vitamiinit, superfoodit, urheiluravinteet, kauneudenhoitotuotteet sekä erikoiskahvit & teet unohtamatta myöskään terveellistä herkuttelua.

Hukan jäsenkortilla saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista!

Life Oulu Ritaharju (Ideapark)
Ritaharjuntie 49
90540 OULU
050 462 4300
oulu.ritaharju@nullstore.life.fi
http://facebook.com/lifeouluritaharju

Avoinna
Ark. 10–20
La 10–18
Su 12–18

Life Oulu Rotuaari
Kauppurienkatu 13
90100 OULU
050 475 1410
http://www.facebook.com/liferotuaari/

Avoinna
Ark. klo 10–19
La klo 10–17
Su klo 12–16

Olemme auki myös useimpina juhlapyhinä!

MOKU

MOKU on laadukas, trendikäs ja rento parturi-kampaamo- ja hierontapalveluita tuottava yritys Tuirassa. MOKU:n taustalta löytyy jalkapalloseura AC Oulu – käymällä MOKU:ssa tuet samalla oululaista urheilua! MOKU:ssa laatu ja asiakkaan viihtyvyys ovat ensiarvoista.

Hukan jäsenille -15 % parturi-kampaamopalveluista ja -10 % hierontapalveluista.  Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakorttiostoihin. Mikäli lahjakortin saaja on Hukan jäsen, edun saa lahjakortilla maksaessa. 

MOKU
Koskitie 28
90500 Oulu
p. 044 972 9112
moku@nullmokuoulu.fi
www.mokuoulu.fi

Rentouttava Laine

Meiltä saat kelluntaa, intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa, Neurosonic-hoitoja, äänimaljahoitoja ja mentaalivalmennusta sekä hoitopaketteja.

Ensimmäinen rentoutuskellunta Hukan jäsenelle -50 %. Tarjous koskee yksilökellunnan lisäksi parikelluntaa, jolloin kaksi henkeä kelluu samassa kelluntatankissa. Jatkuva alennus rentoutuskellunnoista (yksilö ja parikellunnat) Hukan jäsenille -20 %. Mentaalivalmennuksen ensimmäinen haastattelukäynti on ilmainen, jonka jälkeen voit päättää jatkosta.

Rentouttava Laine
Kajaaninkatu 34
90100 Oulu
p. 050 4759 345
info(ät)rentouttavalaine.fi
rentouttavalaine.fi

Salon K

Kampaamo | Parturi | Ripsistudio

Salon K on iloisen palvelun ja ammattitaitoisen henkilökunnan parturi-kampaamo Oulun keskustassa. Meiltä saat kattavat parturi-kampaamoalan palvelut sekä ripsipidennykset. Monipuolisten kampaamopalvelujen toteuttamisen lisäksi myymme asiakkaillemme laatumerkkien hiustenhoitotuotteita – Kérastase ja L’Oreal.

Ajanvarauksen voit tehdä myös netissä www.salonk.fi

Hukan jäsenille tarjoamme tuntuvan alennuksen: palveluista -15%. Tuotteista ja hiustenpidennyksistä -10% (ei alennusta lahjakorteista). Hukka-etu voimassa ark. klo 9-20. Etu ei koske Hukka Xpressin jäseniä. Tervetuloa!

Salon K
Sepänkatu 6,
90100 Oulu
p. 040 487 7267
www.salonk.fi

Palvelemme
ma–to 9–20
pe 9–17
la sopimuksen mukaan

The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille. Valikoimaan kuuluu myös laaja meikkisarja. Suurin osa tuotteista perustuu aitoihin luonnon raaka-aineisiin. The Body Shop tunnetaan maailmalla eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yrityksen keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

The Body Shop Valkea tarjoaa hukkalaisille (ei xpress) 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.
Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin. Alennus ei koske lahjakortteja, eikä joulukalentereita.

The Body Shop Valkea
Isokatu 24–25
90100 OULU
p. 075 7532 434

Avoinna
ark. 9–21
la 9–19
su 11–18

TERVETULOA

Korjauspalvelut

iHelp

iHelp – Tablet- ja puhelinhuolto Oulussa

Olipa kyseessä iPhone huolto tai korjaus, saat sen meiltä nopeasti ja edullisesti, sekä halutessasi myös alkuperäisillä Apple® varaosilla. Palveluihimme kuuluvat myös Samsung huolto ja korjaus, sekä muut puhelin merkit ja mallit. Tervetuloa!

iHelp.fi tarjoaa puhelinhuollon -10€ ja panssarilasin asennettuna -5€ alennuksella Hukan jäsenille.

iHelp
Limingantullin Prismassa, kassoja vastapäätä
010 323 1790
info@nullihelp.fi
www.ihelp.fi 

Avoinna
ma–pe 9–17

Koti ja sisustus

Furmus.fi

Laadukkaat tuotteet, järkevä hinnoittelu ja aina kotiin toimitettuna!

Furmus.fi on huonekaluihin, sisustustuotteisiin ja sisutuspalveluihin erikoistunut verkkokauppa. Jokainen verkkokaupassa esitetty hinta sisältää kuljetuksen kotiin (ulko-ovelle), pidämme lupaukset toimitusajoista ja -tavoista.

Tarjoamme Hukan jäsenille kaikista tuotteista aina -10% alennuksen. Koskee myös tarjoustuotteita. Ei yhdistettävissä muihin alekoodeihin. Saat alennuskoodin lähettämällä jäsennumerosi meille furmus.fi verkkokaupasta löytyvän chatin kautta.

 

Furmus.fi
info@nullfurmus.fi
www.furmus.fi

Hammarin Sähkö Oy

Täyden palvelun sähkötalo.

Hammarin Sähkö Oy on Suomen vanhin sähköliike. Saman katon alta löytyvät valaisimet, lamput, sähkötarvikkeet,
sähköasennus ja -urakointi, kodinkonehuolto ja varaosat.

Hukan jäsenille tarjoamme -15% valaisimista ja lampuista ja -10% sähköasennustöistä.

Hammarin Sähkö Oy
Ilmarinkatu 7
90400 OULU
p. 08 311 5331
hsoy@nullhammarinsahko.fi
www.hammarinsahko.fi

Avoinna
ma–pe 8.00–18.00
la 9.30–14.00

Isku Koti Oulu

Iskusta laadukkaat huonekalut joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle!

Oulun Isku palvelee ilolla ja rautaisella ammattitaidolla. Iskusta löydät Suomen parhaan ja laajimman sänkyvalikoiman. Iskun valmistamat kotimaiset sohvat kestävät vaativammatkin katseet ja niiden hinta-laatusuhdekin on kohdallaan. Tule tutustumaan ja inspiroitumaan!

Tarjoamme Hukan jäsenille tuntuvat edut:

 • Kotimaiset Unigold patjat -20%
 • Iskun oman tehtaan sohvat -20%
 • Kaikki Tempur-vuoteet sekä -tyynyt -15%

Alennukset eivät koske alennustuotteita.

Isku Koti Oulu
Taka-Lyötyn aukio 4
90150 Oulu
p. 029 086 4800
www.isku.fi

Oulun Stemma

Oulun Stemma on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1969 lähtien tarjoten sisustusratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksille. Liikkeemme sijaitsee Limingantullissa Ilmarinkadulla. Menestyksemme salaisuus on kantavat arvot: hyvä palvelu, monipuolinen valikoima, asiantuntemus ja työn ilo.

Hukan jäsenille alennus -15% normaalihinnoista, alennus ei koske nettotuotteita.

Oulun Stemma
Ilmarinkatu 9,
90400 Oulu
p. 042 4896 700
www.stemma.fi

Markkinointi- ja viestintäpalvelut

NTRNZ media

Ilmainen kuukausi Hukkaan!

NTRNZ mediasta saat kaikki yrityksesi tarvitsemat markkinointimateriaalit. Toteutamme yritysilmeet, yritysvideot, TV-mainokset, kampanjat, www-sivut, verkkokaupat, esitteet sekä asiakaslehdet tarpeittesi mukaan. Suunnittelemme myös näyttäviä auto- ja ikkunateippauksia, ulkomainoksia sekä messuosastoja!

Tuo yrityksesi asiakkaaksemme tai suosittele meitä työnantajallesi. Tarjoamme uudelle asiakkaalle kiitokseksi ilmaisen jäsenkuukauden Liikuntakeskus Hukkaan!

NTRNZ media ltd
Höyrymyllyntie 38 B
90520 Oulu
p. 045 639 8664
info@nullntrnz.com
www.ntrnz.com

Muoti

Balmuir

Balmuir on suomalainen lifestyle-liike Oulun keskustassa

Balmuirin tuotevalikoima muodostuu vaatteista, asusteista sekä sisustus- ja lahjatuotteista. Balmuir-tuotteet valmistetaan ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden toimesta korkealaatuisia luonnonmateriaaleja käyttäen ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiden.

Balmuir tarjoaa Hukan jäsenille 20% ostoedun normaalihintaisista tuotteista.

Balmuir
Torikatu 18 (Toriportti)
90100 Oulu
050 3533112
brandstoreoulu@nullbalmuir.com
www.balmuir.fi

Aukioloajat
Ma – pe 10 – 18
La 11 – 16

Kultajousi

Kultajousi on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju. Oulun alueella toimii 4 myymälää.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kihla- ja vihkisormukset sekä kellot, timanttikorut, kulta- ja hopeakorut niin arkeen kuin juhlaan. Myös kaiverrus, kulta- ja kelloseppäpalvelut.

Hukka jäsenetuna kaikista myymälävalikoiman normaalihintaisista tuotteista -20%. Tervetuloa ostoksille!

Kultajousi myymälät

 • Oulu Rotuaari – Kirkkokatu 10
 • Oulu Kauppakeskus Ideapark – Ritaharjuntie 49
 • Oulu Limingantullin Prisma – Nuottasaarentie 1
 • Kempele Kauppakeskus Zeppelin – Etelätuuli 20

Aukiolot ja puhelinnumerot
www.kultajousi.fi

 

Marko-kenkäkauppa

ASTU HUIPPUMERKKIEN MAILMAAN!

Marko-kenkäkauppa on suomalainen liike kauppakeskus Zeppelinissä.

Laajasta valikoimastamme löytyy korkealaatuisia kenkiä, asusteita ja laukkuja niin miehille kuin naisille. Meiltä löydät mm. pienet ja isot koot sekä aidosta nahkasta valmistetut kengät leveillä lesteillä ja turkisvuorilla. Parhaat brändit – SKECHERS, HÖGL, GABOR, CAMEL, LAURA VITA, ARA, ECCO, RIEKER, POMAR, SIEVI, ANDREA CONTI ja muut.

Marko kenkäkauppa tarjoaa Hukan jäsenille 15% ostoedun normaalihintaista tuotteista. Alennuksen saat kivijalassa näyttämällä jäsenkorttia tai verkkokaupassa alekoodilla: HUKKA15. Alennus on henkilökohtainen – tervetuloa ostoksille!

Marko-kenkäkauppa
Kauppakeskus Zeppelin, Zeppelinintie 1
90450 Kempele
p. 050 475 5015
info@nullmarkokengat.fi
www.markokengat.fi

Avoinna
ma–pe klo 10-20
la klo 10-18
su klo 12-18

Muoti Privaatti

Muoti Privaatti on Puistolan talossa sijaitseva naisten merkkimuotiin erikoistunut kivijalkaputiikki ja verkkokauppa.

Tuotemerkkeihimme kuuluvat muun muassa Andiata, French Connection, Gauhar, Parajumpers, Samsøe & Samsøe ja Second Female. Valikoimastamme löydät laadukkaat vaatteet, asusteet ja lifestyle-tuotteet niin arkeen kuin juhlaan.

Tarjoamme Hukan jäsenille 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat kivijalassa näyttämällä jäsenkorttia tai verkkokaupassa alekoodilla “HUKKA10”. 

Muoti Privaatti
Pakkahuoneenkatu 15
90100 Oulu
www.muotiprivaatti.fi
Instagram: @muotiprivaatti

Turun Kultaseppä

Suomalaista designia ja optiikkaa. Kun valitset korua, kelloa, lahjaa tai silmälaseja, valitse se liikkeestä johon voit luottaa. Turun Kultaseppä alalla jo 85 vuotta!

Meiltä saat upeat kotimaiset korut ja lahjatavarat sekä laadukkaat kellot. Liikkeestämme löydät myös kotimaiset OPTI+ silmälasilinssit sekä merkkikehykset.

Hukka jäsenetuna kaikista normaalihintaisista koruista, kelloista ja lahjatavaroista -20%. Silmälasien ostajalle kehykset veloituksetta. Alennus ei koske tilaustuotteita.

Turun Kultaseppä
Kauppurienkatu 10
90100 Oulu
p. 08 372 130
www.turunkultaseppa.fi

Avoinna
ma–to 10–18
la 10–15

Muut

AC Oulu

Oululaisen jalkapallon lippulaiva, AC Oulu, pelaa kotiottelunsa Raatin stadionilla. Stadion keskellä kaupunkia tarjoaa viihtyisät puitteet ja palvelut lapsiperheistä polttariporukoille. Tervetuloa kannustamaan Laivastonsiniset voittoon!

Hukan jäsenkortilla 2 euron alennus AC Oulun sarjaotteluiden lipuista. Etu koskee kaikkia hintaryhmiä.
Etu myös edullisista ennakkolipuista. 1 etu/kortti.

AC Oulu
Koskitie 28 (toimisto), Raatintie 2 (stadion)
p. 0505011030
acoulu@nullacoulu.fi
www.acoulu.fi

Katso otteluohjelma: www.acoulu.fi

 

Kukkakauppa Kanerva

Kukkasidonnan erikoisliike.

Kukkakauppa Kanerva on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1946 lähtien. Toimintamme kulmakiviä ovat aina olleet ammattitaito ja laatu. Omassa toiminnassamme nämä kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä ja näkyvät kaikessa mitä teemme. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman markkinoiden parhaita tuotteita.

Hukan jäsenille kaikista kukista -15% (ei koske kuljetus- tai välityspalveluita).

Kukkakauppa Kanerva
Hallituskatu 22
90100 Oulu
p. 08 311 3131, 040 722 0172
www.kukkakauppakanerva.fi

Avoinna
ma–pe 9–17
la–su 9–16

LähiTapiola Pohjoinen

Paikallinen elämänturvayhtiö – terveyden talouden ja turvan asialla.

LähiTapiola Pohjoinen on asiakkaiden omistama, paikallinen elämänturvayhtiö. Meiltä saat vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Lue lisää www.lahitapiola.fi

LähiTapiola Pohjoisen uusille keskittäville asiakkaille:

 • Liikuntakeskus Hukan jäsenille ilmainen treenikuukausi Liikuntakeskus Hukassa tai S-ryhmän lahjakortti
 • Hukka Xpress –jäsenille S-ryhmän lahjakortti

Ota yhteyttä Eetuun ja lunasta etusi!

LähiTapiola Pohjoinen
Eetu Uusitalo
elämänturvaaja / edustaja
p. 040 413 7975
eetu.uusitalo@nulllahitapiola.fi

Huom. Edun voi lunastaa vain päivittämällä vakuutukset edustaja Eetu Uusitalon kautta.

Litigate.fi

Oululainen yritysten lakipalvelu.

Litigate.fi on lakipalvelu erityisesti yritysten tarpeisiin. Saat käyttöösi yhdestä osoitteesta kattavat juridiikan palvelut koko maassa. Hoidamme sopimuksen mukaan yritysten ja yksityishenkilöiden toimeksiantoja laaja-alaisesti. Lisätietoja saat nettisivuiltamme. Yrittäjän asiakirjat saat verkkokaupastamme.

Hukan asiakkaana saat ensimmäisestä hyväksytystä toimeksiannosta tai verkkokauppaostoksesta vähintään 100 euron lahjakortin Hukan palveluihin. (Lahjakortin arvo 20% maksetusta nettosummasta, kuitenkin vähintään 100 euroa ja enintään 1000 euroa.

Litigate.fi
p. +358 40 525 1016
asiakaspalvelu@nulllitigate.fi
www.litigate.fi

 

Oulun Vadelmatarha

Oulun Vadelmatarha on Pohjois-Suomen suurin ja monipuolisin lastentarvikkeiden kirppiskauppa. Vaatekokoja löytyy vastasyntyneestä teiniin. Käytössä on useita myyntivaihtoehtoja, joista myyjä voi valita henkilökunnan avustuksella itselleen sopivan. Itsepalvelumyynnissä voit vuokrata oman tilavan myyntipaikan viikoksi. 

Hukan jäsenille itsepalvelun myyntiviikko 25 € + 10 % myyntiprovisio. (Norm. 35 € + 10% myyntiprovisio)

Oulun Vadelmatarha
Kempeleentie 7 C 14
90400 Oulu
p. 044 972 8895
oulu@nullvadelmatarha.fi
www.vadelmatarha.fi/oulu

Avoinna
ma-pe klo 10–18
la klo 11–15

taksiYsi

Luotettavaa taksipalvelua paikallistuntemuksella!

taksiYsin kautta saat luotettavaa taksipalvelua 24/7. Kuljetamme mielellämme myös pieneläimiä.

Taksi Oulun keskustan alueelta lentokentälle tai lentokentältä keskustaan 40 €! (Etu edellyttää, että tilaus on tehty vähintään 2h ennen noutoaikaa. Muista mainita tilauksen yhteydessä että olet Hukan jäsen ja esitä voimassaoloeva jäsenkortti kuljettajalle kyydin aikana.)

Tilauksen voi tehdä ennakkotilauslomakkeella www.taksiysi.fi, sähköpostitse tilaukset@nulltaksiysi.fi, soittamalla 0400 680 955 tai WhatsAppilla 0400 585 762. Tilauksen yhteydessä tulee mainita Hukka-jäsenyys. Voimassaoleva Hukan jäsenkortti tulee esittää maksun yhteydessä

taksiYsi
p. 0400 680 955
info@nulltaksiysi.fi
www.taksiysi.fi

Avoinna:
24/7

TALVEA

Yhdistämme numerot ja juridiikan!

TALVEA on kotimainen asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö. Tuotamme yrityksille ja julkisyhteisöille tilintarkastus-, vero-, ja lakipalveluita. TALVEAn asiantuntijat ovat käytössäsi, jotta oma aikasi jää käytettäväksi työsi ydintoimintoihin. Pyydä tarjous tai tilaa palvelu, käy tutustumassa myös verkkokauppaamme.

Hukan jäsenenä saat lahjakorttina n. 10 % hyvityksen ostosi summasta käytettäväksi Hukan palveluihin. (min. osto 100e / max. hyvitys 500 e)

TALVEA
Pakkahuoneenkatu 12 B 19
90100 Oulu
p. 0400 232 401
 www.talvea.fi

 

 

Päivittäistavarat

K-Market Valjaspuisto

Arkeen ja juhlaan eväät ja herkut vikkelästi ja helposti palvelevasta Oman Kylän Kaupasta.

Päivittäistavarakaupan palveluiden lisäksi meiltä löytyy lisäpalveluna Veikkaus ja pakettipalvelut Matkahuolto, Postnord ja DB Schenker.

K-Market Valjaspuisto tarjoaa hukkalaisille –5% ostosten loppusummasta Hukka-korttia esittämällä. Alennus ei koske alkoholia, tupakkatuotteita eikä äidinmaidonkorvikkeita.

K-Market Valjaspuisto
Limingantie 8
90400, Oulu
p. 050 599 9842
valjaspuisto@nullk-market.com
K-Market Valjaspuisto Facebookissa

Avoinna

Ma-Pe 7–22
La 8–22
Su 9–22

Rakentaminen ja asuminen

Bo LKV

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

Huolehdi itsestäsi samalla kun me huolehdimme kodistasi! Kertomalla toimeksiannon tekovaiheessa olevasi Liikuntakeskus Hukan jäsen, saat kolme kuukautta maksutonta treeniaikaa Hukan jäsenenä.

Bo LKV
Rantakatu 3
90100 Oulu
040 808 5823
oulu@nullbo.fi
bo.fi/bolovesoulu/

Toimiston aukioloajat arkisin 8–16. Puhelimella tavoittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kotivarasto Oulu

Edullista, helppoa ja turvallista tavaroiden varastointia Heinäpäässä lähellä Hukkaa!

Vuokrattavana siistejä, hyvin valaistuja ja lämpimiä pienvarastoja (1,5–12m²) haluamallenne vuokra-ajalle (minimi 1 kk).

Hukan jäsenille -15% varastojen vuokrahinnoista.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kotivarasto Oulu
Puistokatu 26
90120 Oulu
p. 050 336 2352
oulu@nullkotivarasto.fi
www.kotivarasto.fi

Avoinna
ma–su 06–22 (itsepalvelu)

Kuljetus Haverinen Oy

Muutot, muuttolaatikot, pakkausmateriaalit ja välivarastoinnit.

Muuttaminen on aina raskas kokemus. Jätä muuttohuolesi meille. Meiltä voit tilata muuttopalveluja juuri omien tarpeittesi mukaan. Räätälöimme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun. Menitpä lähelle tai kauas, olipa kotisi pieni tai suuri, me olemme apunasi. Puolestasi – On your behalf.

Kaikista muuttopalveluista ja muuttotarvikkeista Hukan jäsenille -15 %

Kuljetus Haverinen Oy
Hiltusentie 32
90620 Oulu
p. 08 530 1165
info@nullhaverinen.fi
www.haverinen.fi

Ravintolat ja ruoka

Ella Lounas Oulu

Ella Lounas on monipuolinen lounasravintola Oulussa.

Ravintola Ella tarjoaa laadukasta kotiruokalounasta noutopöydästä arkisin klo 10.30 – 13.30. Päivittäin tarjolla on 2–3 lämmintä ruokaa, laaja salaattivalikoima, grillatut kasvikset, kebab ja pizza buffet, sekä jälkiruoka.

Hukan jäsenkortilla saat lounaan hintaan 10,70 € – lämpimästi tervetuloa!

Ella Lounas Oulu
Nuottasaarentie 5, 2krs.
90400 Oulu
p.040 411 9095
www.ellalounas.fi

Avoinna
ma–pe 10.30–13.30

Hagia Sofia

Aitoja turkkilaisia makuja! Tarjoamme perinteistä, tuoretta ja konstailematonta turkkilaista ruokaa, johon ainakin me olemme erityisen ihastuneita. Tarkoin valittujen aterioiden lisäksi listaamme täydentää turkkilaiset puna- ja valkoviinit sekä monille tuttu Efes olut.

Hukkalaisille välimerellinen lounasbuffet -15% 

Hagia Sofia sijaitsee tunnelmallisessa ja kauniissa Franzenin talossa Oulun tuomiokirkon kupeessa. Talossa voi aistia rakennuksen pitkän ja hienon historian ja olemme sisustaneet tilan perinteitä arvostaen ja kunnioittaen. Historia ulottuu jopa vuoteen 1649 saakka jolloin Franzenin talon tontti on merkitty kaupungin ensimmäisiin asemakarttoihin koulutalon paikaksi.

Hagia Sofia
Kirkkokatu 2
90100 Oulu
p. 08 311 0322
ravintolahagiasofia@nullgmail.com
www.hagiasofia.fi

Avoinna
ma–ti 11–15
ke–to 11–21
pe 11–22
la 13–22
su suljettu

 

M6 Dining

M6 Dining on Oulun keskustassa sijaitseva ravintola, josta löytyy jokaiselle jotakin!

Ravintolan listalta löydät salaatit valitsemillasi täytteillä, erilaisia burgereita, pizzoja, pastoja ja puuhiiligrillissä valmistettuja liha-annoksia. Pyrimme raaka-aineissa kotimaisuuteen ja käytämme erittäin vähän puolivalmisteita.

Hukan jäsenille tarjoamme -10% alennuksen kaikista ruoka-annoksista.

M6 Dining
Pakkahuoneenkatu 6
90100 Oulu
p. 08 531 7200
www.m6dining.fi

Avoinna
Ma-To 11-21
Pe-La 11-24
Su 12-21

 

Projob Klubi

Tervetuloa Projob Klubille!

Tule nauttimaan hyvästä ruoasta ja viihtyisästä tunnelmasta Projob Klubille!

Oulun Energia Areenalla sijaitseva Projob Klubi tarjoaa maittavaa kotiruoka lounasta joka arkipäivä. Valmistamme ruoan alusta loppuun omassa keittiössämme. Lounas sisältää maittavan salaattipöydän, kaksi lämmin ruoka vaihtoehtoa sekä jälkiruoan.

Hukan jäsenille Buffet -15%.

Projob Klubi
Teuvo Pakkalan katu 11
90130 Oulu
p. 050 577 4530
www.oulunkarpat.fi
klubi@nulloulunkarpat.fi

Avoinna
Lounas (8,50 €/10,50 €)
ma–pe klo 10.30–13.30

Ravintola Rauhala

Ravintola Rauhala – kotiruokaa

Ravintola Rauhalasta saat aidon kotiruoan lisäksi kokouspalvelut, juhlat, tapahtumat ja cateringpalvelut.

Ainolanpuiston kupeessa sijaitsevassa Rauhalassa on vietetty juhlia, kokouksia ja tapahtumia jo yli sadan vuoden ajan ja juhlat jatkuvat yhä. Kokoukset, juhlat, tapahtumat ja catering-palvelut tilauksesta.

Rauhalassa on tarjolla maittavaa buffet-lounasta ma–pe klo 10.30–13.30. Hukan jäsenille lounaan hinnasta -10%. Viikon ruokalista: www.ravintolarauhala.fi/lounas/lounas.html.

Ravintola Rauhala
Mannenkatu 4
90130 Oulu
p. 0400 532 285 (myynti)
info@nullravintolarauhala.fi
www.ravintolarauhala.fi

Avoinna
ma 10.30–13.30
ti 10.30–13.30
ke 10.30–13.30
to 10.30–13.30
pe 10.30–13.30
muina aikoina tilauksesta etukäteissopimuksen mukaan.

Ruokaboksi

Ruokaboksi on Vappu Pimiän perustama, arkiviikon kiireitä helpottava palvelu. Ruokaboksissa saat kokkitiimin laatimat maukkaat, helpot reseptit ja laadukkaat, terveelliset ja monipuoliset raaka-aineet kotiovellesi kuljetettuna. Valitsemillesi viikoille.

Saat seuraavasta boksista -10€ alennuksen. Lisäksi sama etu voimassa kolmelle seuraavallekin viikolle. Etu yhteensä 40€. Hyödynnä ensimmäinen kymppi tai vaikka kaikki. Päätä se itse ja hyödynnä etusi täällä!

Ruokaboksi Oy
Kangaskontiontie 12 C
90240 Oulu
09 425 77899
www.ruokaboksi.fi
info@nullruokaboksi.fi

 

Stefan’s Steakhouse

Stefan’s Steakhousessa paistuvat Suomen parhaat pihvit!

Stefan’s Steakhouse on tarkoitettu hyvän liharuuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Perinteitä kunnioittava ja tyylikäs sisustus on toteutettu modernilla, raikkaalla otteella. Tämä on paikka, jonne voi tulla suoraan töistä tai päivän päätteeksi nauttimaan illasta pidemmän kaavan mukaan. Muun muassa Amerikan Top Chef -ohjelmasta tutun huippukokin, Stefan Richterin, mukaan nimetty pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla. Kaikki on mahdollista, tervetuloa Stefan’s Steakhouseen!

Hukkalaisille ruoasta -20 % alennus, etu on kahdelle. Etu edellyttää pöytävarauksen tekemistä, varaukseen infotiedoksi Hukka-20%.

Stefan’s Steakhouse
Kauppurienkatu 8
90100 Oulu
p. 0102294029
stefans.oulu@nullravintola.fi
https://www.stefanssteakhouse.fi

Subway

Subwaylla tuotteet valmistetaan juuri sinun toiveittesi mukaan: kevennä tai herkuttele, sinä päätät! Meiltä myös herkulliset salaatit ja flatbreadit. Tervetuloa tutustumaan!

Hukan jäsenkortilla Oulun ja Kempeleen Subway-ravintoloista -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Yhteystiedot

 • Oulu Alasintie – XXL Oulu, Alasintie 8
 • Oulu Ideapark – Ritaharjuntie 49
 • Oulu Joutsensilta – Paljekuja 5
 • Oulu Kaakkuri Metsokankaantie 5
 • Oulu Linnanmaa – Oulun Yliopisto, Biologintie
 • Oulu Merikoskenkatu – Merikoskenkatu 7 L 48
 • Oulu Raksila – Tehtaankatu 1
 • Oulu Rotuaari – Kirkkokatu 22
 • Oulu Rusko –  Laakeritie 4
 • Kempele Zeppelin – Kauppakeskus Zeppelin, Zeppelinintie 1

www.subway.fi

Troija Kebab

Troija Kebab – Oulun suosituin kebab-paikka.

Troija Kebab on yksi Oulun vanhimmista kebabruokaloista. Kasvisruokailijoille löytyy vaihtoehtoisesti itsevalmistettuja falafel-pyöryköitä.

Hukka-kortilla tarjoamme kaikista kebabannoksista -10%. Juomat ovat normaalihintaisia, etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Troija Kebab
Pakkahuoneenkatu 8
90100 Oulu
p. 08 882 1302
www.troijakebaboulu.com

Tuba

Tuba – Food and lounge on kierrätys- ja ekohenkinen kaiken kansan kulttuurikuppila Ainolan puiston laidalla.

Hukkakortilla Tubasta saa -10% lounaasta.

Tuba
Mannenkatu 2
90130 Oulu
p. 040 838 773, 040 838 6644
info@nulltuba.fi
www.tuba.fi

Avoinna
Ma suljettu
Ti klo 11–17
Ke klo 11–20
To klo 11–20
Pe klo 11–21.30 (24)
La klo 12–21.30 (24)
Su suljettu

Wok’s

Wok’s tarjoaa maistuvaa, tarkkaan valikoiduista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua wokkiruokaa. Voit valita annoksesi suoraan ruokalistaltamme tai koostaa sen itse valitsemistasi raaka-aineista.

Wok’s sijaitsee keskellä Oulua, Kauppakeskus Valkean 3. kerroksessa.

Wok’s tarjoaa Hukan jäsenille jatkuvan -10% edun (ei lounas) sekä vaihtuvia valmisaterioita alennetuin hinnoin.

Wok’s
Kauppakeskus Valkea, 3. krs.
90100 Oulu
p. 08 5220 225
info@nullwoks.fi
www.woks.fi

Avoinna
ma–la 10.30–21.00
su 11.00–18.00

Remontointi ja kalusteet

Takkamestarit Oulu

Takat ja ulkoporealtaat.

Tyylikkäät ja nykyaikaiset takat kaikkiin kohteisiin! Elävän tulen näyttelyssämme tulisijojen lisäksi laadukkaat ulkoporealtaat.

Hukan jäsenille:

 • Contura- ja Nordpeis-takat -10%

Alennukset suositushinnoista.

Takkamestarit Oulu
Tapsitie 6
90620 Oulu
p. 044 741 1700 / 040 043 4916
info@nulltakkamestaritoulu.fi
www.takkamestaritoulu.fi

Avoinna
ma–pe 9–17

Terveys

Hammas Mehiläinen

TERVE SUU LISÄÄ HYVINVOINTIA – Hammas Mehiläinen tarjoaa yksilöllistä hammashoitoa perushammashoidosta kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettisiin ratkaisuihin.

Haluamme pitää hyvää huolta hampaistasi ja tarjota Sinulle Hukan jäsenetuna hammastarkastuksen edulliseen 59,90 euron (norm. 81,40 €) hintaan. Hinta sisältää poliklinikkamaksun ja Kela-korvauksen joka toinen vuosi. Tämän lisäksi olet oikeutettu –10% alennukseen perushammashoidosta.

Hammas Mehiläinen
Kauppurienkatu 9, 5. krs
90100 Oulu
p. 010 273 8000
www.hammasmehilainen.fi

Avoinna
ma–to klo 8–20
pe klo 8–16

Koulukadun hammaslääkärit

Laadukasta ja yksilöllistä hammashoitoa.

Perushammashoidon lisäksi myös proteettiset ja suukirurgiset palvelut.

Koulukadun Hammaslääkärit tarjoavat Hukan jäsenille hampaiden tarkastuksen hintaan 35 € sekä –10% kaikesta perushammashoidosta.
Hukkalaisille myös valkaisupaketti, sisältäen perusteellisen hammaskivenpoiston, valkaisuhoidon ja kotihoito-opetuksen omavastuulla 200€ (norm 220€).
 
Tarjous ei koske erikoishammaslääkäreiden palveluja.

Koulukadun hammaslääkärit
Koulukatu 15, 2 krs.
90100 Oulu
p. 08 371 100, 044 738 8689
www.koulukadunhammaslaakarit.fi

Lääkäriasema Oulun Ultra

Oulun Ultra on ultraäänitutkimuksiin erikoistunut lääkäriasema. Tarjoamme nopean palvelun, edullisen hinnan ja ammattitaitoisen henkilökunnan.

Oulun Ultrassa pääset nopeasti ultraäänitutkimuksiin – lääkärin lähetteellä tai ilman. Teemme mm. polven, olkapään ja muiden nivelten ultraäänitutkimuksia, raskaudenajan ultraäänitutkimuksia sekä kaulan ja pattien ultraäänitutkimuksia.

Hukan jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista Oulun Ultran normaalihintaisista palveluista ja ultraäänitutkimuksista (alkaen 159 €).

Lääkäriasema Oulun Ultra
Hallituskatu 30
90100 Oulu

p. 0400 292 848
oulunultra.fi/hukka

 

Oulun Hierontakeskus

Ammattimaista lihashuoltoa – huippu-urheilijasta aktiiviliikkujaan.

Oulun Hierontakeskus tarjoaa ammattimaista lihashuoltoa kätevästi Oulun keskustassa. Koulutetut hierojamme auttavat jokaista asiakasta yksilöllisesti, huomioiden asiakkaan sen hetkisen tilanteen. Jokainen asiakas  hoidetaan tarvittavia tekniikoita käyttäen, siksi hinnastostamme ei löydy erikseen klassista-, urheilu- tai fasciahierontaa.

Manuaalisten tekniikoiden lisäksi meiltä myös koneelliset LPG-hoidot.

Oulun Hierontakeskus tarjoaa kaikille hukkalaisille -10% alennuksen kaikista palveluistamme (alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä koske lahjakortteja).

Oulun Hierontakeskus
Koulukatu 17, 2. kerros
90100 Oulu
p. 010 264 5449
www.oulunhierontakeskus.fi

hannu@nulloulunhierontakeskus.fi, 050 381 8838
jakke@nulloulunhierontakeskus.fi, 044 224 0481
mikko@nulloulunhierontakeskus.fi, 0400 350 160

Oulun Tukikohta

OULUN TUKIKOHTA – Palveleva apuvälinekauppa. Ammatillisesti sovitetut tuet, ortoosit, tukipohjalliset, tukisukat, erityisjalkineet ym.

Turun Tukikohta Oy on laajentanut toimintaansa nyt myös Ouluun. Olemme palvelleet asiakkaita ympäri Suomea jo vuodesta 1988. Valikoimaamme kuuluvat markkinoiden johtavat tuotteet kaikkiin tuennan tarpeisiin, kuten nivelkulumat, urheiluvamman kuntoutusta tukevat tuotteet, tai muuhun kehon kipuun ja/tai sen toimintaan vaikuttavat tuotteet. Meillä arviot ja sovitukset tekee aina asiaan perehtyneet Fysioterapeutit.

Näyttämällä Hukka jäsenkorttia, Oulun Tukikohta tarjoaa jäsenille maksuttoman sovituksen, sekä – 10 % alennuksen kaikista tuotteista.

Oulun Tukikohta
Kansankatu 57
90120 Oulu
020 761 9032
oulu@nullturuntukikohta.fi

Terveystalo Oulu

Nopeasti hyvään hoitoon. Terveystalo Oulu päivystää vuoden jokaisena päivänä ilman ajanvarausta.

Terveystalo Oulu tarjoaa Hukan jäsenille käynnit ilman poliklinikkamaksua. Etu koskee myös suunterveyden asiakkaita. Edun saa näyttämällä käynnin yhteydessä Hukan jäsenkorttia. Etu on henkilökohtainen, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin (vain yksi etu/käynti).

Terveystalo Oulu
Albertinkatu 16
90100 Oulu
p. 030 6000
www.terveystalo.com
ma–pe 7–22, la–su 10–22, pyhät 10–16

Terveystalo Oulu Hammaslääkäripalvelut
Albertinkatu 16, 1. krs
90100 Oulu
p.030 6000
www.terveystalo.com
ma-pe 8-20, la 10-16, su ja pyhät  10–14

WellO2-hengityshyvinvointilaite

WellO2 on maailman monipuolisin hengityshyvinvointilaite. Se yhdistää lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen, jotka puhdistavat ja vahvistavat keuhkoja.

Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä. WellO2:lla on yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää ja sen ovat kehittäneet terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

Hengitä paremmin – treenaa ja palaudu paremmin! WellO2 tsemppaa Hukan jäseniä. Koodilla HUKKA saat 30% alennuksen verkkokaupastamme!

WellO2
Verstaankatu 5 A 3
33100 Tampere
010 5837 966
asiakaspalvelu@nullwello2.com
www.wello2.fi

 

Urheiluvarusteet ja ulkoilu

Electrobike – sähköpyörien erikoisliike

Electrobike on sähköpyörien huoltoon sekä myyntiin erikoistunut liikeketju, olemme myös työsuhdepyörien vanhin alantoimija.

Electrobike on täyden palvelun talo, josta löydät sähköpyörät, tarvikkeet sekä työsuhdepyörät kaikkeen käyttöön. Olemme perheyritys joka on suomen vanhin sähköpyöriin erikoistunut liikeketju.

Tarjoamme Hukan jäsenille kaikista sähköpyöristä sekä normaalipyöristä -5% alennuksen, sekä kaikista pyöräilytarvikkeista ja huolloista -15% alennuksen.

Electrobike
Kallisenkaarre 5
90400 OULU
p. 09 3487 3508
asiakaspalvelu@nullelectrobike.fi
www.electrobike.fi

Avoinna
ma-pe klo 10–18
la klo 11–16

Intersport

Tervetuloa Intersportin ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi.

Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat merkit ja välineet kilpailukykyiseen hintaan.

Hukan jäsenille tarjoamme alennusta urheiluvälineistä seuraavasti:

 • Tekstiilit -20% alkuperäisestä hinnasta.
 • Jalkineet -20% alkuperäisestä hinnasta.
 • Tennis-, sulkapallo-, ja squashmailat -20% alkuperäisestä hinnasta.
 • Sykemittarit -10% alkuperäisestä hinnasta.

Alennus on henkilökohtainen. Alennuksen saaminen edellyttää voimassa olevan jäsenkortin esittämistä maksun yhteydessä.

Intersport Joutsensilta
Paljekuja 5
90150 Oulu
www.intersport.fi/fi/kauppa/oulu-joutsensilta/

Intersport Valkea
Isokatu 23
90100 Oulu
www.intersport.fi/fi/kauppa/oulu-valkea/

Pyörä-Suvala Oy

Ympärivuotinen keskittyminen polkupyöriin sekä 35 vuoden kokemus takaavat, että löydät meiltä käyttötarkoitukseesi sopivan pyörän. Tuotevalikoimastamme löydät huippumerkit maailmalta ja kotimaasta sekä pyörissä, komponenteissa että varusteissakin.

Hukan jäsenille alennusta polkupyöristä 5–8% merkistä riippuen. Croozer lastenkuljetuskärryistä ja sähköpyöristä (Tunturi, Trek, Cannondale, Helkama) alennusta -5%. Lisäksi varaosat ja tarvikkeet -15%.

Pyörä-Suvala Oy
Lekatie 2
90150 Oulu
www.pyorasuvala.fi

Viihde

1bar

1bar – Cocktaileja jo vuodesta 2008

Maistuisiko marjainen cocktail tai vaikka vain perinteinen olut? Hyvän palvelun ravintola keskellä Oulua, Rotuaarilla.

Tarjoamme Hukan jäsenille 1 € alennuksen kaikista normaalihintaisista hanatuotteista, sekä 1 € alennuksen kuukauden drinkistä. Pistäydy ja kysäise tiskillä myös vaihtuvat lisätarjouksemme.

1bar
Kauppurienkatu 5
90100 Oulu
p. 040 159 9567
info@null1bar.fi
www.1bar.fi

Avoinna
su–ma 18–02
pe–la 18–03

Aittamaailma

Aittamaailma – Olohuoneesi kauppatorilla.

Tervetuloa viihtymään merellisiin maisemiin Oulun kauppatorille Aittamaailmaan. Meille löydät nopeasti keskustan vilinästä – sijaitsemme vain kivenheiton päässä kävelykatu Rotuaarilta. Aittamaailman rento ja tunnelmallinen miljöö, hyvä ruoka ja laadukkaat juomat tarjoavat sinulle ja seurueellesi loistavat puitteet illanviettoon.

Hukan jäsenille -10% alennus ruoka-annoksista.

 • Cafe&Bar Keltainen Aitta
 • Ravintola Suola-Aitta
 • Kahvila-Ravintola Tervasoihtu
 • Terassikahvila Toripaviljonki

Aittamaailma
Oulun Kauppatori
90100 Oulu
www.aittamaailma.fi

Kauppatorin Kahvilamakasiini

Kauppatorin Kahvilamakasiini. Osa Oulun torimaisemaa jo vuodesta 1998.

Tervetuloa Makasiinille, 1800-luvun alussa rakennettuun aittaan, jonka tunnelma ei jätä ketään kylmäksi! Makasiinilta voit löytää itsesi nauttimasta loistavasta live-musiikista, suolaisista ja makeista purtavista sekä ihanista juomista!

Tarjoamme Hukka-korttia näyttämällä, alennukset seuraavin hinnoin:

 • Aura Olut 0,5l 6,5€
 • Original Long Drink 0,4l 7€
 • Happy Joe Dry Apple 0,4l 7€
 • Kahvi 1,5€

Rock `n´Roll!

Kauppatorin Kahvilamakasiini
Aittatori 1 Aitta 1
90100 Oulu
p. 08-311 0343
myynti@nullkahvilamakasiini.net
www.kahvilamakasiini.net

Winger

Bar Winger – Juo itsesi Hukkaan!

Legendaarinen oleskeluravintola.
Maanantaisin musabingo.
Keskiviikkoisin tietovisa.
Opiskelijahinnat aina voimassa.
Happy Hour joka päivä klo 14–18, jolloin Olvi 0,5l ja viinit 12 cl hintaan 3 €.
Auki vuoden jokaisena päivänä klo 02 saakka!

Hukka-kortilla:

 • Olvi 0,5l 5,5€
 • Sherwood 0,4l 6,2€
 • Lonkero 0,4l 6,6€
 • Viinipullot 20€ kpl

Winger
Aleksanterinkatu 21
90100 Oulu
p. 050 468 8048
myynti@nullwinger.fi

Avoinna
Joka päivä klo 14–02

Viihde-elektroniikka

Mustalinja

Mustalinja on yksi suomen vanhimmista ja laajimmista IT-tuotteiden verkkokaupoista. Tuoterepertuaariin kuuluu yli 120 000 tuotetta.

Oulussa Mustalinja tunnetaan Apple-tuotteisiin erikoistuneesta myymälästä ja IT-ulkoistuspalveluista.

Hukan jäsenille -25% Lastun suojakuorista.

Mustalinja
Nahkatehtaankatu 2, 3 krs.
90130 Oulu
www.mustalinja.fi