Palvelut

Hukasta löydät Oulun parhaan ryhmäliikuntavalikoiman, kattavien kuntosalien ja monipuolisten pallopelien lisäksi paljon muutakin! Yhdellä jäsenyydellä saat lukemattomia etuja, jotka tarjoavat enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle. Katso, mitä palveluja löydätkään saman katon alta.

Lue lisää jäsenyydestä Varaa ilmainen kokeilu

Ryhmäliikunta

Hukan valikoimasta löydät yli 30 ryhmäliikuntalajia ja noin 80 tuntia ohjattua ryhmäliikuntaa viikossa! Lähes kaikkien Les Mills -lajien lisäksi hukkalaisia liikuttaa myös toistakymmentä suosittua Hukan omaa lajia. Ohjattujen tuntien lisäksi sinulla on mahdollisuus liikkua myös virtuaalistudiossamme.

TUTUSTU RYHMÄLIIKUNTALAJEIHIN Ryhmäliikunta-aikataulu

Hukka ryhmäliikunta BODYCOMBAT
Liikuntakeskus Hukan kuntosali Oulussa, KuntoHukka

Kuntosalit

Hukan jäsenenä käytössäsi ovat Oulun parhaat kuntosalit. Meiltä löydät 1 600 neliön kuntoilijan paratiisin lisäksi funktionaalisen studion, joka on tarkoitettu erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun. Liikuntakeskus Hukan jäsenenä käytössäsi ovat myös Hukka Xpress -kuntosalit Alppilassa, Rotuaarilla ja Heinäpäässä 24/7!

Tutustu kuntosaleihimme

Pallopelit

Hukkalaisena käytössäsi ovat kaikki Hukan pallopelit ja ne sisältyvät jäsenyytesi hintaan! Meillä voit pelata tennistä, squashia, sulkapalloa, pickleballia, pöytätennistä ja katukorista. Mailoja on vuokrattavana Hukan vastaanotossa. Järjestämme jäsenillemme säännöllisesti myös erilaisia valmennuksia, peli-iltoja ja turnauksia.

Lue lisää pallopeleistä

tennis oulu Liikuntakeskus Hukka
Pikku-Hukka lastenhoitopalvelu

Pikku-Hukka

Pikku-Hukka on 3–10-vuotiaiden sudenpentujen oma leikkipaikka. Taitavat lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Pikku-Hukan käyttö kuuluu jäsenyytesi hintaan! Pikku-Hukassa voit järjestää myös liikunnalliset syntymäpäivät.

Tutustu Pikku-Hukkaan

Valmennus

Enemmän tolokkua reeniin Hukan valmentajien johdolla! Meiltä löydät yksilö- ja pienryhmävalmennukset, kuntosaliohjelmat sekä ravintovalmennukset. Hukan jäsenenä olet oikeutettu myös maksuttomaan liikuntaneuvontaan. Voit hyödyntää valmennuspalveluitamme vaikka et olisikaan Hukan jäsen.

Tutustu valmennuspalveluihin

Hukan valmentajat
Kahvila Hukka Liikuntakeskus Hukan tiloissa

Kahvila Hukka

Viihtyisässä, valoisassa aulassamme toimivasta, kaikille avoimesta Kahvila Hukasta löydät herkulliset itsetehdyt smoothiet, sämpylät sekä bagelit ja Picadelin salaattibaarin – ja totta kai jäsenille aina ilmaisen kahvin ja teen. Kahvila on loistava paikka rentoutua treenin lomassa ja vaihtaa kuulumisia tuttujen ja tuntemattomien hukkalaisten kanssa. Kahvila Hukasta löydät myös valikoiman lautapelejä sekä darts-nurkkauksen. Kahvila on avoinna Hukan aukioloaikoina.

Myös karvakaverit ovat tervetulleita Kahvila Hukkaan!

Lisäpalvelut

Ryhmäliikunnan, kuntosalien ja palloilun lisäksi löydät Hukasta myös monia muita palveluja, jotka sisältyvät jäsenyytesi hintaan. Palaudu kylmäaltaassa, infrapunasaunassa tai Neurosonicin divaaneilla, ota allesi fatbike ja nauti ulkoilusta, tai pistä jälkipelit pystyyn dartsin tai biljardin muodossa.

Tutustu lisäpalveluihin

fatbike vuokraus Hukka, Oulu
liikuntakeskus hukka ryhmäliikunta cycling

Yrityksille

Olit sitten kiinnostunut yritysjäsenyyden solmimisesta Hukkaan, valmennuspalveluista yrityksellesi tai tyky-, tyhy- tai virkistyspäivän järjestämisestä, olet tullut oikeaan paikkaan! Järjestämme Hukassa tapahtumia niin isoille kuin pienille ryhmille toiveidenne mukaan tarjoiluineen.

Lue lisää palveluista yrityksille

Kauneus, fysioterapia ja hieronta

Liikuntakeskus Hukan katon alta löydät myös kumppaniemme Kauneushoitola Iinan ja Fysiobarin toimipisteet.

Lue lisää

Kauneushoitola ja hieronta