Hukka on koti heille, joiden haluamme olevan maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä  – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Jäsenemme ovat #hukkalaisia ja olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Arvomme

Jaamme positiivista energiaa ja pidämme hauskaa.
Olemme ylpeitä työstämme.
Tuemme toisiamme ja haluamme olla alan parhaita.
Korostamme yhteisöllisyyttä ja luotettavuutta.
Olemme yhteiskuntavastuullinen toimija ja meille jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Hukkalaisuus ja arvot
Hukkaan on hyvä tulla

Hyvä olla Hukassa -periaatteet

Jokainen on tervetullut Hukkaan juuri sellaisena kuin on. Noudatamme näitä periaatteita, jotta jokaisella #hukkalaisella olisi treenikäynnillään hyvä, tervetullut ja turvallinen olo.

Toisten huomioiminen

Toimi niin kuin haluaisit muiden toimivan sinua kohtaan. Keskity omaan olemiseen ja anna myös muille mahdollisuus hyvään kokemukseen. Tämä voi tarkoittaa yhtä lailla painojen viemistä paikoilleen, laitteen vapauttamista sarjan välissä kuin sitä, ettet kuvaa puhelimellasi toisia ilman lupaa.

Kehorauha

Kunnioita kaikkien kehollista koskemattomuutta sekä puheissasi että teoissasi. Seksuaalinen käytös ja häirintä on kielletty.

Syrjimättömyys

Kunnioita ihmisten moninaisuutta. Syrjivät tai rasistiset puheet ja teot eivät ole sallittuja. Jokainen on yhtä oikeutettu nauttimaan treenikäynnistään.

Puuttuminen

Käyttäydy asiallisesti ja edellytä sitä myös muilta. Tarvittaessa puutu ja ilmoita henkilökunnalle, jos todistat syrjintää, häirintää tai muuta epäasiallista käytöstä.