Hukan jäsenenä käytössäsi on neljä tenniskenttää, kolme squashkenttää, kuusi sulkapallokenttää, pickleballkenttä ja kaksi pöytätenniskenttää. Kentät voit varata helposti netistä tai soittamalla vastaanottoomme 08 4152 2000. Järjestämme säännöllisesti myös pallopelikursseja aloittelijoille sekä kehittyneemmille harrastajille.

Ajankohtaista palloilussa

Pallopelit, Uutiset  | 

Tenniksen nelinpelin jouluturnaus 15.–16.12.

Tenniksen nelinpelin jouluturnaus pelataan Hukassa 15.–16.12. Tuttuun tapaan myös parhaat peliasut palkitaan – nappaa siis kaveri mukaan ja pukeutukaa teeman mukaisesti! Ajankohta: 15.–16.12.,…

Pallopelit, Uutiset  | 

Pickleball-turnaus 21.10.

Hukan pickleball-turnaus järjestetään lauantaina 21.10. klo 10–15. Parhaat palkitaan, tervetuloa mukaan! Tapahtuman tiedot: Pelimuoto: Nelinpeli Ajankohta: lauantai 21.10. klo…

Pallopelit, Uutiset  | 

Syksyn tennistapahtumat

Pellaakko nää tennistä? Tai ookkonää aina halunnu oppia pellaamaan sitä? Liikuntakeskus Hukka järjestää syksyllä tenniksen peli-illan, syöttöklinikan, alkeiskurssin ja nelinpeliklinikan.…

Pallopelit, Uutiset  | 

Syksyn squash-valmennukset

Syksyn 2023 squash-valmennukset on tarkoitettu kaikille Hukan varsinaisille jäsenille ja ovat maksuttomia. Harjoittelu tapahtuu tasoryhmissä ja peli-illoissa käydään läpi mm. vinkkejä lyöntitekniikkaan,…

Pallopelit, Uutiset  | 

Sulkapallon jäsentenväliset joukkuekisat 5.8.

Tervetuloa mukaan sulkapallon jäsentenväliseen joukkuekisaan lauantaina 5.8. klo 14–20! Ilmoittaudu mukaan parisi kanssa 3.8. mennessä. Säännöt: Ensin pelataan yksi pitkä kaksinpelierä…

Pallopelit, Tapahtumat  | 

Hukka Open 8.7.

Hei hukkalainen! Ookkonää golfaaja? Liikuntakeskus Hukan järjestämä Hukka Open pelataan lauantaina 8.7. klo 10 yhteislähtönä. Ilmoittaudu mukaan nyt! Pelimuotona on scramble kahden hengen…

Tennis Oulu | Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Tennis

Hukan tenniskenttien lattiamateriaali, valaistus ja värimaailma on toteutettu lajin ehdoilla ja pelituntumaa onkin kehuttu erinomaiseksi.

Toivotamme jäsenemme tervetulleeksi kokeilemaan myös Hukan monipuolisia tennisvalmennuksia ja -tunteja Tennis pro -valmentajiemme tuella! Hukan tenniskokonaisuus on räätälöity kattavasti niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin pelaajien tarpeita vastaavaksi.

Tennisammattilaisten ohjaamat tunnit ja valmennukset ovat täynnä hauskanpitoa ja laadukas valmennus takaa pelitaitojesi jatkuvan kehittymisen.

Hukan jäsenenä voit varata tenniskentän käyttöösi Hukan vastaanotosta omalla nimelläsi. Myös Hukassa vierailemassa olevat päiväjäsenet voivat varata kentän omalla nimellään saman päivän aikana ilmaiseksi, etukäteen varatessa perimme päiväjäsenmaksun yhteydessä kenttävarausmaksun 20 €/tunti. Tarvittaessa voit myös vuokrata vastaanotostamme mailan hintaan 2€/kpl tai pallotykin hintaan 10 €/tunti. Kentiltä löydät vapaassa käytössä olevia käytettyjä tennispalloja.

Squash

Hukassa on kolme laadukasta squashkenttää. Kahdessa on lasinen etuseinä ja yksi kentistä on umpikenttä. Lattiamateriaalina kaikissa on vaahteraparketti. Järjestämme Hukassa säännöllisesti jäsentapahtumina squashkursseja jäsenille. Kursseista saat tiedon esimerkiksi tämän sivun ajankohtaiskoosteesta ja ilmoitustauluiltamme.

Huippuvalmentajamme Harri Valasma järjestää määräviikoin jäsenille maksuttomia squashin treeni-iltoja maanantaisin. Treenit ovat loistava keino löytää uusia pelikavereita ja kehittää taitoja!

Muina aikoina voit varata kentän käyttöösi Hukan vastaanotosta ja tarvittaessa vuokrata myös mailan käyttöösi hintaan 2 €/kpl.  Vapaassa käytössä olevia käytettyjä squashpalloja löydän kenttien edessä sijaitsevalta pöydältä.

Squash Oulu, Liikuntakeskus Hukka
Sulis Oulu | Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Sulkapallo

Hukasta löytyy kuusi täyskorkeaa sulkapallokenttää, joista kentät 3, 5 ja 7 ovat nelinpelikenttiä ja 4, 6 ja 8 kaksinpelikenttiä. Lattiamateriaalia on kehuttu Suomen parhaaksi. Sen pohjalla on urheiluparketti ja päällä levyt sekä sulkapalloon erityisesti suunniteltu pinnoite. Tilojen värit ja valaistus on suunniteltu pelin ehdoilla. Jos siis haluat pelata sulkapalloa Oulussa, Hukka on sinun paikkasi.

Voit varata kentän käyttöösi Hukan vastaanotosta ja tarvittaessa vuokrata myös mailan hintaan 2€/kpl. Vapaassa käytössä olevia käytettyjä sulkapalloja löydät sulkapallokenttien luota.

Pöytätennis

Hukka tarjoaa jäsenilleen kaksi kisatason pöytätennispöytää ja tilavan harjoittelupaikan. Pöytiä voi varata vastaanotosta, josta voit tarvittaessa myös vuokrata mailan ja pallon hintaan 2 €. Pöytätenniksen pelipaikka sijaitsee pickleball-kentän vieressä.

Pickleball

Hukassa pääset myös pelaamaan Suomessakin vielä varsin uutta mailapeliä, pickleballia. Kenttä sijaisee pöytätenniksen vieressä, ja voit varata sen käyttöösi vastaanotosta.  Voit vuokrata vastaanotostamme pickleball-mailan hintaan 2 € ja pallon hintaan 1 €, tai ostaa pallon omaksi 2 eurolla.  Lisätietoa pickleballista: www.pickleballfinland.fi.

Katukoris

Hukassa voit pelata myös katukorista yksin tai kaverin kanssa! Katukorista pelataan umpinaisella squash-kentällä (Squash 4). Koripalloja löydät kentän vierestä.

Pallopelivalmentajat

Anttu Puotiniemi

Puhelinnumero 040 559 2626, sähköposti anttu.puotiniemi@nullhukka.net

Tennisvalmennusta tarjoaa Hukassa iltaisin nyt Hukkaan täysin siirtynyt, pitkän linjan tennisvalmentaja Antti-Jussi “Anttu” Puotiniemi. Anttu on kouluttautunut ammattivalmentajaksi vuonna 2015, seuravalmentajaksi ja toimii myös Pohjoisen alueen valmentajien kouluttajana. Anttu on toiminut tennisvalmentajana vuodesta 1998. Lisäksi hän on työskennellyt liikunnanohjaajana ja -opettajana. Antun parhaat saavutukset olivat 10 SM-mitalia sekä PM-hopeaa Suomen joukkueessa. Valmennusmottona “Opi, naura ja nauti”.

Ari-Pekka ”A-P” Pakisjärvi

Puhelinnumero 050 3752 076, sähköposti aripekka@nullpakisjarvi.fi

Ari-Pekka “A-P” Pakisjärvi on entinen SM-tason sulkapalloilija, joka toimii nykyään mailapelivalmentajana. Hänellä on laaja mailapelitausta ja kokemusta valmentajana monesta eri lajista. Ari-Pekka vetää kursseja, yksityistunteja ja treeniryhmiä ja hänen tuntinsa koostuvat rennosta tekemisen meiningistä sopivasti uutta oppien – myönteisellä asenteella on aina helpompi oppia uutta! Valmennusmotto: ”Aletaan töihin!”

Harri Valasma

Harri ehti keräämään useita junioreiden PM- ja SM-mestaruuksia ennen kuin hänen squash-uransa loppui selkäongelmiin. Pelaaminen ei kuitenkaan kokonaan loppunut ja nyt peliuraa on takana jo 40 vuotta. Valmentaminen alkoi jo juniorivuosina ja sitä on jatkunut nyt jo 30 vuotta. Valmennettavia on ollut vauvasta vaariin ja aloittelijoista maailman huippuihin.

Ammattivalmentajana meni vuosi Italiassa ja sen jälkeen Harri on valmentanut Oulussa pääasiassa junioreita. Hukassa pyöriikin monia vanhoja valmennettavia ja nyt myös tytär Saana, alle 15-vuotiaiden Suomen mestari viime vuodelta. Vuosien saatossa Harri on ollut maajoukkuevalmentajana kaikissa juniori-ikäluokissa ja naisissa.

Pallopelien yksityisvalmennukset

Hukan tennisvalmentajat antavat mielellään ammattitaitonsa käyttöösi pelisi kehittämiseksi. Etsitpä tekniikkasi hiomista, ratkaisua tiettyyn ongelmaan pelissäsi tai pelitaitojasi kehittämistä yleisesti, ammattilaisemme ovat täällä apunasi. Tunnin yksityinen tennisvalmennus maksaa jäsenillemme 65 euroa. Varaukset suoraan valmentajalta.

Pallopelien pienryhmävalmennukset (2–4 hlöä)

Jos haluatte harjoitella valmentajan opissa pienemmässä ryhmässä (2–4 hlöä) voitte valita pienryhmävalmennuksen koko kaudelle tai vaihtoehtoisesti kysyä yksittäistä tuntia suoraan Hukan valmentajilta. Pienryhmävalmennuksessa voitte valita itse tunnin sisällön, ja kaikkien ryhmässä harjoittelevien toiveet huomioidaan. Pienryhmässä pelitilanneharjoitteiden rooli korostuu, koska pelaajia on kentällä useampia. Pienryhmävalmennus maksaa jäsenillemme 90 € / tunti. Varaukset suoraan valmentajalta.

Pallopelien yksityisvalmennus

Hukassa on myös mahdollisuus saada yksityisvalmennusta. Valmennuksen hinta 65 € / tunti. Lisätietoja Anttu Puotiniemi, p. 0405592626.

Pallopelit yrityksille

Hukka tarjoaa myös loistavat puitteet asiakastennistapahtumille ja henkilökunnan tenniskursseille. Meillä asiantuntemusta ja pitkä kokemus järjestää toivomanne tennistapahtuma.

Lisätietoja Anttu Puotiniemi (anttu.puotiniemi@nullhukka.net)