Pallopelit

Pallo on nyt sulla, ota koppi!

Hukan jäsenenä käytössäsi ovat kaikki Hukan pallopelit ja ne sisältyvät jäsenyytesi hintaan. Hukasta löydät neljä tenniskenttää, kolme squashkenttää, neljä sulkapallokenttää, kaksi pickleballkenttää ja kaksi pöytätenniskenttää. Kentät voit varata helposti netistä tai soittamalla vastaanottoomme 08 4152 2000. Järjestämme säännöllisesti myös peli-iltoja, turnauksia ja pallopelikursseja aloittelijoille sekä kehittyneemmille harrastajille. Voit vuokrata mailoja vastaanotostamme hintaan 2 €/kpl.

Yhdellä jäsenyydellä käytössäsi ovat myös kattavat kuntosalit, Oulun laajin ryhmäliikuntavalikoima, lastenhoitopalvelu Pikku-Hukka, palautumista edistävät kylmäaltaat ja Neurosonic-divaanit sekä muut ilmaiset lisäpalvelut. Tutustu Hukan jäsenyyteen tarkemmin ja katso, mitä kaikkea saatkaan yhden katon alta!

LUE LISÄÄ JÄSENYYDESTÄ TUTUSTU ILMAISEKSI

Ajankohtaista palloilussa

Pallopelit, Uutiset  | 

Hukan jäsentenväliset sulkapallon nelinpelikisat 3.8.

Hukan jäsentenväliset sulkapallon nelinpelikisat järjestetään lauantaina 3.8. klo 12 alkaen. Tervetuloa mukaan! Tapahtuman tiedot: Pelimuoto: nelinpeli Luokat: kilpa- ja harraste, kaikille…

Pallopelit, Tapahtumat  | 

Hukka Open 6.7.

Hei hukkalainen! Ookkonää golfaaja? Liikuntakeskus Hukan järjestämä Hukka Open pelataan lauantaina 6.7. klo 10 yhteislähtönä. Ilmoittaudu mukaan nyt! Pelimuotona on scramble kahden hengen…

Pallopelit, Uutiset  | 

Sulkapallon peli-illat

Hei hukkalainen, kiinnostaako sulkapallo? Tule tutustumaan lajiin mukavien peli-iltojen merkeissä! Peli-illat on tarkoitettu kaikille Hukan varsinaisille jäsenille ja ovat maksuttomia. Peli-illan…

Pallopelit, Pienryhmävalmennukset  | 

Tenniksen alkeiskurssit kesäkuussa

Oletko aina halunnut oppia pelaamaan tennistä? Nyt se on mahdollista! Liikuntakeskus Hukka järjestää kesäkuussa kaksi tenniksen alkeiskurssia, jotka on tarkoitettu aloittelijoille ja vähemmän…

Pallopelit, Uutiset  | 

Tenniksen jäsentenväliset nelinpelikisat 11.5.

Hukan jäsenten nelinpelikisat pelataan lauantaina 11.5. klo 8–17. Tervetuloa mukaan! Tapahtuman tiedot: Pelimuoto: Nelinpeli. Ottelut pelataan lohkoissa aikapeleinä, joten jokaiselle…

Pallopelit, Uutiset  | 

Sulkapallokisat Hukassa 25.5.

Hukan sulkapallokisat järjestetään lauantaina 25.5 klo 10–18. Yleisön pyynnöstä pelataan taas oman parin kanssa kaksinpeliä ja nelinpeliä sekaisin – tervetuloa mukaan! Säännöt: Ensin…

Tennis Oulu Liikuntakeskus Hukan tiloissa

Tennis

Hukasta löydät neljä tenniskenttää. Tenniskenttien lattiamateriaali, valaistus ja värimaailma on toteutettu lajin ehdoilla ja pelituntumaa onkin kehuttu erinomaiseksi. Hukan tenniskokonaisuus on räätälöity kattavasti niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin pelaajien tarpeita vastaavaksi.

Hukassa vierailemassa olevat päiväjäsenet voivat varata kentän omalla nimellään saman päivän aikana ilmaiseksi (mikäli kenttiä on tarjolla), etukäteen varatessa perimme päiväjäsenmaksun yhteydessä kenttävarausmaksun 20 €/tunti. Tarvittaessa voit myös vuokrata vastaanotostamme pallotykin hintaan 10 €/tunti. Kentiltä löydät vapaassa käytössä olevia käytettyjä tennispalloja.

Tennisvalmentajamme Anttu Puotinimen valmennuksessa takaat pelitaitojesi jatkuvan kehittymisen. Lue lisää valmentajistamme ja tuntien hinnastosta täältä.

Squash

Hukassa on kolme laadukasta squashkenttää. Kahdessa on lasinen etuseinä ja yksi kentistä on umpikenttä. Lattiamateriaalina kaikissa on vaahteraparketti. Järjestämme Hukassa säännöllisesti jäsentapahtumina squashkursseja jäsenille. Kursseista saat tiedon esimerkiksi tämän sivun ajankohtaiskoosteesta ja ilmoitustauluiltamme. Vapaassa käytössä olevia käytettyjä squashpalloja löydän kenttien edessä sijaitsevalta pöydältä.

Huippuvalmentajamme Harri Valasma järjestää jäsenille säännöllisesti maksuttomia squashin treeni-iltoja. Treenit ovat loistava keino löytää uusia pelikavereita ja kehittää taitoja!

Squash Oulu, Liikuntakeskus Hukka
sulkapallo Oulu Liikuntakeskus Hukka

Sulkapallo

Hukasta löytyy neljä täyskorkeaa sulkapallokenttää, joista kentät 5 ja 7 ovat nelinpelikenttiä ja 6 ja 8 kaksinpelikenttiä. Lattiamateriaalia on kehuttu Suomen parhaaksi. Sen pohjalla on urheiluparketti ja päällä levyt sekä sulkapalloon erityisesti suunniteltu pinnoite. Tilojen värit ja valaistus on suunniteltu pelin ehdoilla. Jos siis haluat pelata sulkapalloa Oulussa, Hukka on sinun paikkasi.

Vapaassa käytössä olevia käytettyjä sulkapalloja löydät sulkapallokenttien luota.

Pöytätennis

Hukka tarjoaa jäsenilleen kaksi kisatason pöytätennispöytää ja tilavan harjoittelupaikan. Pöytätenniksen pelipaikka sijaitsee pickleball-kentän vieressä. Palloja löydät pöytätenniskentiltä ja ne ovat vapaasti käytettävissäsi.

Pickleball

Hukassa pääset pelaamaan Suomessakin vielä varsin uutta mailapeliä, pickleballia. Pickleball on taktinen ja nopea pallopeli, joka sopii kaikille. Laji on USA:n nopeimmin kasvava urheilulaji, eikä suotta, sillä laji tempaa mukaansa! Pickelballia voi pelata kaksin tai nelinpelinä. Hukassa on kaksi pickleball-kenttää, joilta löydät myös perusohjeet lajin pelaamiseen. Voit tutustua sääntöihin myös esimerkiksi Pickleball Finlandin verkkosivujen kautta. Pallon voi vuokrata vastaanotosta hintaan 1 €. Lisätietoa pickleballista: www.pickleballfinland.fi.

Katukoris

Hukassa voit pelata myös katukorista yksin tai kaverin kanssa! Katukorista pelataan umpinaisella squash-kentällä (Squash 4). Koripalloja löydät kentän vierestä ja niitä voi lainata maksutta.

Liikkumisen filosofia, palloilu

Hukan liikkumisen filosofia

Hukassa avautuu ainutlaatuinen maailma liikunnan mahdollisuuksia. Meillä on myös käytössä oma liikkumisen filosofiamme – jotain sydämelle, jotain lihaksille ja jotain mielelle. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut treenaaja, filosofiamme auttaa sinua suunnittelemaan treeniviikkosi kattavasti.

Pallopelit ovat erinomaista sydäntä ja verenkiertoelimistöä vahvistaa liikuntaa. Vaikka palloilussa sydän saakin eniten huomiota osakseen, myös lihakset tekevät töitä ja mieli virkistyy. Kuvaajasta näet, kuinka palloilu vahvistaa liikkumisen filosofian eri osa-alueita samanaikaisesti.

Sisällyttämällä treeniviikkoosi sydäntä vahvistavan liikunnan (kuten palloilun) lisäksi myös lihaskuntoharjoittelua sekä mieltä ja kehoa palauttavaa harjoittelua, edistät hyvinvointiasi ja saat täyden hyödyn irti jäsenyydestäsi. Katso käytännön esimerkit, miten treeniviikko kannattaa koostaa ja ala hyödyntämään liikkumisen filosofiaa omassa arjessasi!

LUE LISÄÄ JA KATSO ESIMERKIT

Sinustakin hukkalainen?

Hukassa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Liity nääki hukkalaiseksi, niin saat käyttöösi paikkakunnan parhaat liikuntamahdollisuudet ja muita lukemattomia etuja!

Liity jäseneksi

Liikuntakeskus Hukka tervetuloa treenaamaan
liikuntakeskus hukka ryhmäliikunta cycling

Varaa ilmainen Kokeile kaikkea -päivä Hukkaan

Pohditko Hukan jäsenyyttä? Tule tutustumaan runsaaseen lajivalikoimaan, monipuolisiin palveluihin ja tiloihimme! Varaa ilmainen Kokeile kaikkea -päivä alla olevan linkin kautta. Kokeile kaikkea -päivä Hukassa oikeuttaa sinut ja halutessasi myös ystäväsi kokeilemaan Hukan palveluita yhden päivän ajan ilmaiseksi.

VARAA KOKEILE KAIKKEA -PÄIVÄ

Kokeile kaikkea -päivä on 15 vuotta täyttäneille Oulun alueella asuville, työskenteleville tai opiskeleville. Kokeile kaikkea -päivä ei oikeuta käyttämään Pikku-Hukan tai Hukka Xpress -salien palveluita. Pallopelit ovat ensisijaisesti Liikuntakeskus Hukan jäsenten varattavissa. Voit tiedustella vapaita pelivuoroja saavuttuasi paikan päälle Hukan vastaanotosta. Yksi tutustumiskäynti vuodessa per henkilö.

Pallopelivalmentajat

Anttu Puotiniemi, tennis

Puhelinnumero 040 559 2626, sähköposti anttu.puotiniemi@nullhukka.net

Tennisvalmennusta tarjoaa Hukassa iltaisin nyt Hukkaan täysin siirtynyt, pitkän linjan tennisvalmentaja Antti-Jussi “Anttu” Puotiniemi. Anttu on kouluttautunut ammattivalmentajaksi vuonna 2015, seuravalmentajaksi ja toimii myös Pohjoisen alueen valmentajien kouluttajana. Anttu on toiminut tennisvalmentajana vuodesta 1998. Lisäksi hän on työskennellyt liikunnanohjaajana ja -opettajana. Antun parhaat saavutukset olivat 10 SM-mitalia sekä PM-hopeaa Suomen joukkueessa. Valmennusmottona “Opi, naura ja nauti”.

Ari-Pekka ”A-P” Pakisjärvi, sulkapallo ja pickleball

Puhelinnumero 050 3752 076, sähköposti aripekka@nullpakisjarvi.fi

Ari-Pekka “A-P” Pakisjärvi on entinen SM-tason sulkapalloilija, joka toimii nykyään mailapelivalmentajana. Hänellä on laaja mailapelitausta ja kokemusta valmentajana monesta eri lajista. Ari-Pekka vetää kursseja, yksityistunteja ja treeniryhmiä ja hänen tuntinsa koostuvat rennosta tekemisen meiningistä sopivasti uutta oppien – myönteisellä asenteella on aina helpompi oppia uutta! Valmennusmotto: ”Aletaan töihin!”

Harri Valasma, squash

Harri ehti keräämään useita junioreiden PM- ja SM-mestaruuksia ennen kuin hänen squash-uransa loppui selkäongelmiin. Pelaaminen ei kuitenkaan kokonaan loppunut ja nyt peliuraa on takana jo 40 vuotta. Valmentaminen alkoi jo juniorivuosina ja sitä on jatkunut nyt jo 30 vuotta. Valmennettavia on ollut vauvasta vaariin ja aloittelijoista maailman huippuihin.

Ammattivalmentajana meni vuosi Italiassa ja sen jälkeen Harri on valmentanut Oulussa pääasiassa junioreita. Hukassa pyöriikin monia vanhoja valmennettavia ja nyt myös tytär Saana, alle 15-vuotiaiden Suomen mestari viime vuodelta. Vuosien saatossa Harri on ollut maajoukkuevalmentajana kaikissa juniori-ikäluokissa ja naisissa.

Pallopelien yksityisvalmennukset

Hukan tennisvalmentajat antavat mielellään ammattitaitonsa käyttöösi pelisi kehittämiseksi. Etsitpä tekniikkasi hiomista, ratkaisua tiettyyn ongelmaan pelissäsi tai pelitaitojasi kehittämistä yleisesti, ammattilaisemme ovat täällä apunasi. Tunnin yksityinen tennisvalmennus maksaa jäsenillemme 65 euroa. Varaukset suoraan valmentajalta.

Pallopelien pienryhmävalmennukset (2–4 hlöä)

Jos haluatte harjoitella valmentajan opissa pienemmässä ryhmässä (2–4 hlöä) voitte valita pienryhmävalmennuksen koko kaudelle tai vaihtoehtoisesti kysyä yksittäistä tuntia suoraan Hukan valmentajilta. Pienryhmävalmennuksessa voitte valita itse tunnin sisällön, ja kaikkien ryhmässä harjoittelevien toiveet huomioidaan. Pienryhmässä pelitilanneharjoitteiden rooli korostuu, koska pelaajia on kentällä useampia. Pienryhmävalmennus maksaa jäsenillemme 90 € / tunti. Varaukset suoraan valmentajalta.

Pallopelit yrityksille

Hukka tarjoaa myös loistavat puitteet asiakastennistapahtumille ja henkilökunnan tenniskursseille. Meillä asiantuntemusta ja pitkä kokemus järjestää toivomanne tennistapahtuma.

Lisätietoja Anttu Puotiniemi (anttu.puotiniemi@nullhukka.net)