Sopimusehdot Hukan jäsenyyksiin

 1. Uudet jäsenet saavat 100% tyytyväisyystakuun 12 päiväksi. 12 päivän tyytyväisyystakuu lasketaan liittymispäivästä eteenpäin.
 2. Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalla tililtä e-laskuna tai suoramaksuna joka kuukauden 5. päivä.  E-laskusopimus tulee tehdä jäsenen omassa verkkopankissa 30 päivää ennen ensimmäistä e-laskuveloitusta. Vastuu e-laskusopimuksen tekemisestä ja vastaanottamisesta on jäsenellä. Mikäli e-laskua ei jostain syystä tule verkkopankkiin, tulee jäsenen viipymättä ilmoittaa asiasta Hukan henkilökunnalle.
 3. Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole onnistuttu veloittamaan e-laskuna tai ole muutoin maksettuna eräpäivään mennessä, on Liikuntakeskus Hukka oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset muistutus- ja perintäkulut.
 4. Vuoden määräaikainen jäsenyys edellyttää, että sopimuksen mukainen, normaalihintainen kuukausimaksu suoritetaan vähintään kahtenatoista (12) peräkkäisenä kalenterikuukautena, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena ilman erillistä ilmoitusta. Mahdolliset liittymiskampanjan tarjousjaksot ja jäsenyyden jäädytykset pidentävät sopimusaikaa.
 5. Kaikissa jäsenyyksissä on kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanoutuminen tulee tehdä tällä lomakkeella kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Tällöin veloitamme vielä seuraavan kalenterikuukauden jäsenmaksun ja jäsenyys on voimassa vielä ko. kuukauden.
 6. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys voidaan päivittää määräaikaiseen jäsenyyteen ilman erillistä liittymismaksua. Sopimusmuutoksessa on kalenterikuukauden muutosaika.  Sopimusmuutoksen voit tehdä lähettämällä vapaamuotoisen pyynnön osoitteeseen myynti(at)hukka.net.
 7. Hukka Oy pidättää itsellään oikeuden hylätä jäsensopimus esimerkiksi luottohäiriömerkintöjen vuoksi.

Kerralla maksettu vuosijäsenyys

 1. Vuosijäsenyyden määräajan tullessa täyteen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana jäsenyytenä ilman erillistä ilmoitusta. Määräajan jälkeen jäsenyystyyppiä ja/tai laskutustapaa voi muuttaa tai jäsenyyden voi irtisanoa kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Irtisanominen on tehtävä kirjallisesti. Jäsen vastaa korttiin liittyvistä maksuista koko voimassaoloajalta, myös irtisanomis- ja päättymiskuukausilta.
 2. Ennakkoon maksetun vuosijäsenyyden voi jäädyttää kahdeksi (2) kuukaudeksi (min. 30 päivän jaksoissa) vuoden aikana maksutta ilmoittamalla jäädytyksestä etukäteen Hukkaan. Jäsenyyden tauko jatkaa maksettua jäsenyyttä sopimuksen loppupäässä tauon verran. 

Hukka Xpress -jäsenyys Liikuntakeskus Hukan jäsenyyden lisäpalveluna

 1. Liikuntakeskus Hukan jäsenyys oikeuttaa käyttämään myös Hukka Xpress -kuntosaleja.
 2. Hukka Xpress -palvelut eivät ole käytettävissä siihen sidotun Liikuntakeskus Hukan jäsenyyden tauon (esimerkiksi sairausloman, raskauden tai armeijan takia) aikana, eivätkä sinä aikana, kun Liikuntakeskus Hukan jäsenyys on vuokrattuna kolmannelle osapuolelle. Jäsen sitoutuu noudattamaan Hukka Xpress -sääntöjä. Hukka pidättää oikeuden muutoksiin.

Yleiset jäsenyysehdot

 1. Jäsen hyväksyy luottotietojen tarkastuksen liittyessään.
 2. Jäsenyyden liittymismaksu ja aloitusjakson maksu (kuluvan kuun ja ensimmäisen täyden kuukauden kuukausimaksu) suoritetaan aina liittymisen yhteydessä (liittymistavasta riippuen joko verkkokaupan kautta tai vastaanottoon). Kuukausijäsenyyksissä maksu tapahtuu kuukausittain e-laskuna tai suoramaksuna ja tämä jäsensopimus toimii ennakkoilmoituksena maksusta. Vuosijäsenyydessä koko vuosijäsenyyden maksu tulee suorittaa kerralla. Vuosijäsenyys voidaan myös laskuttaa. Sekä kuukausijäsenyyttä että vuosijäsenyyttä voi maksaa osaksi myös Liikuntakeskus Hukan hyväksymillä liikuntaseteleillä ja -maksukorteilla. Liikuntaseteleillä ja maksukorteilla tehtyjä suorituksia ei palauteta rahana. 
 3. Hukka Oy voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen, mahdollisten väärinkäytösten  tai liikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Väärinkäytöksistä Hukka voi periä jäsenyyden irtisanomisen lisäksi sakkomaksun 250€.
 4. Yli 15-vuotias voi liittyä Hukkaan jäseneksi. Alle 18-vuotiaan jäsenen holhooja tai muu maksaja on aina ensisijaisesti vastuussa kaikista alaikäisen jäsenyyteen liittyvistä maksuista. Tämän vuoksi vaadimme alle 18-vuotiaille tehtyihin jäsensopimuksiin holhoojan allekirjoituksen. Jäsenyys tulee voimaan vasta, kun huoltaja/holhooja on hyväksynyt sen.
 5. Liikkuminen Hukassa tapahtuu omalla vastuulla. Hukka ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat liikuntakeskuksessa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää keskuksen palveluita.
 6. Hukka ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta.
 7. Hukka pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 8. Tauko raskauden, armeijan tai vakavan sairauden vuoksi on mahdollinen siten, että taukoaika hyvitetään jäsenyysaikana. Tauko hyvitetään 2 viikkoa ja sitä pidemmiltä ajoilta kirjallista dokumenttia vastaan.
 9. Jäsenkortti on henkilökohtainen. Kortin haltija on vastuussa sen asianmukaisesta säilytyksestä ja käytöstä. Sisäänpääsyoikeus koskee ainoastaan jäsenkortin haltijaa. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa muille. Väärinkäyttötapauksissa Liikuntakeskus Hukalla on oikeus periä jäseneltä 250€ sakkomaksu, sekä mahdolliset yritykselle aiheutuneet kustannukset ja kulut.
 10. Paperilaskun käsittelymaksu on tällä hetkellä 5 €/lasku ja kaikkien laskujen viivästyskorko on tällä hetkellä 7,5 %.  Viivästyskorko määräytyy korkolain mukaan. Muistutus- ja perintälaskut hoitaa Cash-In Consulting Oy (www.cash-in.com).
 11. Jäsen sitoutuu ilmoittamaan muutokset yhteys- ja laskutustiedoissaan kirjallisesti. Jos virheelliset yhteystiedot aiheuttavat perintä- ja käsittelymaksuja tai muita perimiskuluja, on jäsen vastuussa niiden maksamisesta.
 12. Jokaisen jäsenen tulee noudattaa kuntosalin ohjeita sekä laitteiden kirjallisia tai suullisia käyttöohjeita. Jos edellämainittuja ohjeita rikotaan, on Hukalla oikeus rajoittaa aikaa, jonka jäsen voi oleskella kuntokeskuksessa, laittaa jäsenyyden tauolle tai poistaa käyttöoikeus kokonaan. Käyttöoikeuden poistamiseen eli jäsenyyden katkaisemiseen sovelletaan kalenterikuukauden irtisanomisaikaa, jonka ajan jäsen on velvollinen maksamaan jäsenmaksunsa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hukka Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ohjeet e-laskun tekoon:

Liikuntakeskus Hukassa on käytössä e-laskutus jäsenten kuukausittaisten jäsenmaksujen  veloittamiseen. E-laskulla maksettavan jäsenyyden hankkiminen edellyttää suomalaista henkilötunnusta. Näin otat e-laskun käyttöön:

 1. Ota e-lasku käyttöön omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta Hukka Oy
 2. Katso jäsenkortistasi asiakasnumerosi (asiakaskoodi) ja syötä se kysyttyyn kohtaan.
 3. Valitse kohta ”Maksu menee automaattisesti joka kuukausi tililtä”, jolloin saat kuukausittain maksusta ilmoituksen hyvissä ajoin ennen maksupäivää nettipankkiisi. Mikäli et ole valinnut automaattisen maksamisen palvelua, tulee sinun vahvistaa e-lasku joka kuukausi sen saapuessa verkkopankkiin.
 4. Mikäli tiliäsi veloitetaan useamman kuin yhden henkilön jäsenmaksuun, tulee sama valtuutus tehdä toisen kerran ja syöttää toisen laskutettavan asiakasnumero kysyttyyn kohtaan. Mikäli e-laskusopimusta ei tehdä tai maksua ei ole vahvistettu on Hukka oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset perintäkulut.