Jo sadat oululaiset ovat yltäneet tavoitteisiinsa Hukan valmentajien ammattitaidon ja kannustuksen tuella. Valmentajillemme unelmasi ei ole koskaan liian vaatimaton tai kunnianhimoinen – halusit sitten pudottaa painoasi, parantaa elintapojasi, kohottaa kuntoasi tai tuloksiasi, saat siihen tarvitsemasi tuen meiltä.

Varaa maksuton valmennuskonsultaatio

Hukan valmentajilla on monipuolisen koulutuksensa myötä vahva tietotaito ja osaaminen, jonka avulla harjoittelusi etenee progressiivisesti kohti tavoitteitasi henkilökohtainen lähtötasosi huomioiden.

Jokainen Hukan valmentaja on liikunta-alan moniosaaja, mutta kaikilla on myös erityiset osaamisalueensa, joten löydät tarpeisiisi sopivan varmasti. Veloituksettoman valmennuskonsultaation avulla kartoitamme sinulle parhaiten sopivan valmentajan.

Et jää yksin – Hukka-valmentajan kanssa treenatessasi apunasi on tiedollisen ja taidollisen tuen lisäksi äärimmäisen tärkeä henkinen tuki, joka autta sinua säilyttämään motivaatiosi, suuntamaan huomiosi tavoitteisiisi ja sinulle merkityksellisiin asioihin myös silloin kun motivaatiosi on kadoksissa.

Hyödyt valmennuksesta, olit sitten kuntosali-, ryhmäliikunta- tai palloilupainotteinen liikkuja, tai jokin aivan toisenlainen liikkujatyyppi. Valmentajamme suunnittelevat juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskokonaisuuden.

Valmennuskalenteri,  kevät 2022:

Tammikuu

17.1. InBody-mittauspäivä – lue lisää!
17.1. Lisää lihasta & kiinteämpi keho -verkkovalmennus lue lisää!
17.1. Rasvanpoltto-verkkovalmennus – lue lisää!
18.1.Lihaskuntoa ja tasapainoa -klinikka klo 10 (Mirka) –lue lisää!
19.1.Kehonpainoharjoittelun jatko -pienryhmävalmennus (Joni) lue lisää!
20.1. InBody-mittauspäivä – lue lisää!
22.1. InBody-mittauspäivä – lue lisää!
25.1. Voimaa ja vireyttä -pienryhmävalmennus klo 8 (Mirka) – lue lisää!
31.1. Naisten voimaharjoittelu -klinikka (Mirka) – lue lisää!

Helmikuu

8.2. Palloilijan fysiikkaharjoittelu -klinikka (Joni) – lue lisää!
16.2. Naisten Voima -pienryhmävalmennus (Mirka) – lue lisää!
22.2. Palloilijan fysiikka -pienryhmävalmennus (Joni) – lue lisää!
28.2. Kehonpainoharjoittelun näytetunti (Joni) – lue lisää!

Maaliskuu

14.3. Golffareiden fysiikka -klinikka (Joni) – lisätietoa tulossa!
17.3. Pysyvästi kesä kuntoon -pienryhmä (Mirka) – lisätietoa tulossa!
21.3. Kehonpainoharjoittelun alkeet (Joni) – lisätietoa tulossa!
30.3. Golffarin pienryhmävalmennus (Joni) – lisätietoa tulossa!

Huhtikuu

6.4. Maastavetoklinikka lisätietoa tulossa!
19.4. 60 + lihaskunto -klinikka (Mirka) – lisätietoa tulossa!
25.4. Verkkovalmennukset käynnistyylisätietoa tulossa!

Toukokuu

2.5. InBody-mittauspäivä – lisätietoa tulossa!
5.5. InBody-mittauspäivä – lisätietoa tulossa!
24.5. Käsilläseisontaklinikka (Joni) – lisätietoa tulossa!

Palautteita valmennus­asiakkailtamme

Mari, 24 v.

Olen saanut valmennuksesta ihan hirveästi irti. Vaivannut olkapääkipu on kadonnut täysin. Entinen kuntosalin kammoaja on myös löytänyt intohimon salitreenistä ja kehitys näkyy sekä tuntuu. Kuntotason lisäksi myös oma suhtautuminen treenaamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin on noussut ihan uudelle tasolle.

Valmennukseen lähteminen on ollut yksi parhaimpia päätöksiä pitkään aikaan! Olen todella tyytyväinen.

Minna, 27 v.

Erityisen tyytyväinen olen valmentajan kannustavaan asenteeseen! Vaikka treenit/ruokavalio ei olisi mennyt suunnitellusti niin aina mennään positiivisen kautta. Lisäksi valmentaja myös jaksaa muistutella levon merkityksestä ja siitä, että kyseessä on vain harrastus ja homman ottaminen turhan tosissaan aiheuttaa vaan liikaa stressiä :) Olen myös ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin valmennuksessa on otettu huomioon erilaiset kehon kipu-/rasitustilat yms.

Kiitos Mari, jatka samaan malliin! :)

Niina

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen että ohjelmat ovat mietitty juuri minun tarpeita ja kehitystä ajatellen ja toiveeni on kuunneltu ja huomioitu. Usein pt-treenauksessa käytetään samoja perusohjelmia, jotka eivät ole suunniteltu täysin vastaamaan treenattavan tarpeita.

Salla on ihan huippu, jatka samaa rataa :)

Stina, 25 v.

Valmennuksessa olen ollut erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen; saliohjelmat ovat olleet monipuolisia ja tehokkaita. Valmennuksessa on otettu hyvin huomioon myös omat toiveeni. Lisäksi valmennus on tähdännyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja valmennuksen kautta pääsin mm. FirstBeat-mittaukseen ja InBody-mittaukseen.

Suosittelisin valmennusta varsinkin sellaisille henkilöille, jotka kaipaavat yksilöllistä suunnitelmaa liikkumiseen. Jos sinusta tuntuu, että salilla käymisestäsi puuttuu punainen lanka tai koet, että tulokset junnaavat paikallaan, niin kannattaa ehdottomasti kääntyä pt:n puoleen!