Personal Trainerit Hukassa

Enemmän tolokkua reeniin!

Jo sadat oululaiset ovat yltäneet tavoitteisiinsa Hukan Personal Trainerien ammattitaidon ja kannustuksen tuella. Valmentajillemme unelmasi ei ole koskaan liian vaatimaton tai kunnianhimoinen – halusit sitten pudottaa painoasi, parantaa elintapojasi, kohottaa kuntoasi tai tuloksiasi, saat siihen tarvitsemasi tuen meiltä. Voit hyödyntää valmennuspalveluitamme, vaikka et olisikaan Liikuntakeskus Hukan jäsen. Valmennustapaamisilla pääset treenaamaan Hukkaan yhdessä valmentajan kanssa ilman lisämaksua. Aloita varaamalla maksuton 30 min konsultaatio!

VARAA MAKSUTON VALMENNUSKONSULTAATIO

PT, koulutus, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Hukan valmentajilla on monipuolisen koulutuksensa myötä vahva tietotaito ja osaaminen, jonka avulla harjoittelusi etenee progressiivisesti kohti tavoitteitasi henkilökohtainen lähtötasosi huomioiden.

PT, erityisosaaminen, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Jokainen Hukan valmentaja on liikunta-alan moniosaaja, mutta kaikilla on myös erityiset osaamisalueensa, joten löydät tarpeisiisi sopivan varmasti.

PT, kannustava, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Et jää yksin – Hukka-valmentajan kanssa treenatessasi apunasi on tiedollisen ja taidollisen tuen lisäksi äärimmäisen tärkeä henkinen tuki, joka autta sinua säilyttämään motivaatiosi, suuntamaan huomiosi tavoitteisiisi ja sinulle merkityksellisiin asioihin myös silloin kun motivaatiosi on kadoksissa.

PT, kaikille liikkujatyypeille, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Hyödyt valmennuksesta, olit sitten kuntosali-, ryhmäliikunta- tai palloilupainotteinen liikkuja, tai jokin aivan toisenlainen liikkujatyyppi. Valmentajamme suunnittelevat juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskokonaisuuden.

Valmennuskalenteri 2024:

Elokuu

14.8. Naisten voima -pienryhmävalmennus (Mirka)lue lisää!
14.8. Naisten voima -pienryhmävalmennuksen jatko (Mirka) – täynnä!

Syyskuu

2.9. Treeniryhmä -pienryhmävalmennus (Mirka)lue lisää!
3.9. Pysyvästi kuntoon -pienryhmävalmennus (Mirka)lue lisää!

Lokakuu

Marraskuu

 

Uusi Hukka Strength -verkkovalmennus – vain alle 20 €/kk

Hukka Strength -verkkovalmennus tarjoaa sinulle Hukan valmentajien suunnittelemia, säännöllisesti vaihtuvia treeniohjelmia omatoimiseen harjoitteluun kuntosalilla. Treeniohjelmien avulla kehität voimatasojasi ja kasvatat lihasmassaasi. Olitpa sitten ryhmäliikkuja, palloilija tai pelkkä kuntosalitreenaaja, löydät valmennuksesta varmasti sinulle sopivan ohjelman.

Liity mukaan 15.4. alkavaan starttiin ja kokeile 7 päivää ilmaiseksi!

Tutustu ja liity mukaan

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Tutustu valmentajiimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä! Voit myös varata maksuttoman 30 minuutin valmennuskonsultaation, jossa kartoitamme lähtötilannettasi sekä toiveitasi liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen.

Tutustu valmentajiin
Varaa maksuton valmennuskonsultaatio

Maksuton kuntosaliopastus

Hukan monipuoliset liikuntamahdollisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin ja haluamme, että saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Maksuton saliopastus on maksuton puolen tunnin tapaaminen, jossa Hukan valmentaja tarjoaa sinulle tukea ja apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseksi sekä opastusta laitteiden käyttöön.

Voit varata saliopastuksen helposti alla olevan linkin kautta.

Varaa maksuton saliopastus

InBody ja muut valmennuspalvelut

InBody-kehon­koostumus­mittauksella saat olennaista tietoa kehonkoostumuksestasi. Hukalla kehonkoostumusmittauksen hinta sisältää aina valmentajan tekemän tulosten analyysin. Voit varata mittauksen, vaikka et olisikaan Hukan jäsen!

Valmentajamme auttavat sinua myös ravintoneuvonnan ja -valmennusten puitteissa. Voit myös varata yksittäisen valmennustapaamisen valmentajamme kanssa.

InBody-mittaus Muut valmennuspalvelut

Valmennuspalvelut yrityksille

Yrityksille tarjoamme esimerkiksi erilaisia luentoja ja workshopeja, pienryhmiä sekä kuntotestauksia. Voit ostaa palvelun erillisenä tai liittää sen osaksi Hukassa tapahtuvaa tyky- tai tyhypäivää. Lue lisää palveluistamme yrityksille!

Lue lisää

Hukka-treenisovellus

Hukan valmennuksen asiakkaana saat aina käyttöösi maksuttoman Hukka-treenisovelluksen. Sovellus tukee treeniäsi ja tavoitteidesi saavuttamista.

  • Löydät sovelluksesta valmentajan sinulle laatimat henkilökohtaiset treeniohjelman.
  • Voit seurata kehitystäsi sekä muita mittaustuloksia, kuten painoa, rasvaprosenttia ja verenpainetta sekä paljon muuta. Lisäksi voit lisätä sovellukseen muita aktiviteetteja ja viestitellä valmentajan kanssa.
  • Harjoitusohjelmaa tehdessäsi pystyt kirjaaman tehdyt toistot ja käytetyt painot treeniohjelmaasi jokaisella harjoituskerralla, jotka tallentuvat muistiin. Näin voit edetä ohjelmassasi nousujohteisesti eteenpäin lisäämällä vähitellen harjoituksen volyymia tai intensiteettiä aikaisempien harjoitusten perusteella.
  • Sovelluksen kautta myös valmentajasi seuraa kehitystä ja tekee tarvittavia muutoksia harjoitusohjelmaasi, jotta harjoittelu on nousujohteista ja kehittävää.
  • Suoritusvideot liikkeistä auttavat sinua tekemään liikkeet oikein.
  • Sovelluksen kautta saat myös ajankohtaista tietoa valmennuspalveluihin liittyen.

Kokemuksia Hukan PT-palveluista

Mari, 24 v.

Olen saanut valmennuksesta ihan hirveästi irti. Vaivannut olkapääkipu on kadonnut täysin. Entinen kuntosalin kammoaja on myös löytänyt intohimon salitreenistä ja kehitys näkyy sekä tuntuu. Kuntotason lisäksi myös oma suhtautuminen treenaamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin on noussut ihan uudelle tasolle.

Valmennukseen lähteminen on ollut yksi parhaimpia päätöksiä pitkään aikaan! Olen todella tyytyväinen.

Minna, 27 v.

Erityisen tyytyväinen olen valmentajan kannustavaan asenteeseen! Vaikka treenit/ruokavalio ei olisi mennyt suunnitellusti niin aina mennään positiivisen kautta. Lisäksi valmentaja myös jaksaa muistutella levon merkityksestä ja siitä, että kyseessä on vain harrastus ja homman ottaminen turhan tosissaan aiheuttaa vaan liikaa stressiä :) Olen myös ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin valmennuksessa on otettu huomioon erilaiset kehon kipu-/rasitustilat yms.

Kiitos Mari, jatka samaan malliin! :)

Niina

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen että ohjelmat ovat mietitty juuri minun tarpeita ja kehitystä ajatellen ja toiveeni on kuunneltu ja huomioitu. Usein pt-treenauksessa käytetään samoja perusohjelmia, jotka eivät ole suunniteltu täysin vastaamaan treenattavan tarpeita.

Salla on ihan huippu, jatka samaa rataa :)

Stina, 25 v.

Valmennuksessa olen ollut erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen; saliohjelmat ovat olleet monipuolisia ja tehokkaita. Valmennuksessa on otettu hyvin huomioon myös omat toiveeni. Lisäksi valmennus on tähdännyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja valmennuksen kautta pääsin mm. FirstBeat-mittaukseen ja InBody-mittaukseen.

Suosittelisin valmennusta varsinkin sellaisille henkilöille, jotka kaipaavat yksilöllistä suunnitelmaa liikkumiseen. Jos sinusta tuntuu, että salilla käymisestäsi puuttuu punainen lanka tai koet, että tulokset junnaavat paikallaan, niin kannattaa ehdottomasti kääntyä pt:n puoleen!