Jo sadat oululaiset ovat yltäneet tavoitteisiinsa Hukan Personal Trainerien ammattitaidon ja kannustuksen tuella. Valmentajillemme unelmasi ei ole koskaan liian vaatimaton tai kunnianhimoinen – halusit sitten pudottaa painoasi, parantaa elintapojasi, kohottaa kuntoasi tai tuloksiasi, saat siihen tarvitsemasi tuen meiltä.

VARAA MAKSUTON VALMENNUSKONSULTAATIO

PT, koulutus, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Hukan valmentajilla on monipuolisen koulutuksensa myötä vahva tietotaito ja osaaminen, jonka avulla harjoittelusi etenee progressiivisesti kohti tavoitteitasi henkilökohtainen lähtötasosi huomioiden.

PT, erityisosaaminen, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Jokainen Hukan valmentaja on liikunta-alan moniosaaja, mutta kaikilla on myös erityiset osaamisalueensa, joten löydät tarpeisiisi sopivan varmasti.

PT, kannustava, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Et jää yksin – Hukka-valmentajan kanssa treenatessasi apunasi on tiedollisen ja taidollisen tuen lisäksi äärimmäisen tärkeä henkinen tuki, joka autta sinua säilyttämään motivaatiosi, suuntamaan huomiosi tavoitteisiisi ja sinulle merkityksellisiin asioihin myös silloin kun motivaatiosi on kadoksissa.

PT, kaikille liikkujatyypeille, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Hyödyt valmennuksesta, olit sitten kuntosali-, ryhmäliikunta- tai palloilupainotteinen liikkuja, tai jokin aivan toisenlainen liikkujatyyppi. Valmentajamme suunnittelevat juuri sinun tarpeisiisi sopivan valmennuskokonaisuuden.

Valmennuskalenteri, kesä & syksy 2023:

Elokuu

  • 16.8. Voima-pienryhmävalmennuksen jatko (Mirka)lue lisää!

Syyskuu

  • 6.9. Treenaa kivun kanssa -pienryhmä (Joni & Juha)lue lisää!
  • 7.9. Pysyvästi kuntoon -pienryhmä (Mirka)lue lisää!
  • 27.9. Naisten voima -pienryhmä (Mirka) – lue lisää!

Lokakuu

Marraskuu

Kokemuksia Hukan PT-palveluista

Mari, 24 v.

Olen saanut valmennuksesta ihan hirveästi irti. Vaivannut olkapääkipu on kadonnut täysin. Entinen kuntosalin kammoaja on myös löytänyt intohimon salitreenistä ja kehitys näkyy sekä tuntuu. Kuntotason lisäksi myös oma suhtautuminen treenaamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin on noussut ihan uudelle tasolle.

Valmennukseen lähteminen on ollut yksi parhaimpia päätöksiä pitkään aikaan! Olen todella tyytyväinen.

Minna, 27 v.

Erityisen tyytyväinen olen valmentajan kannustavaan asenteeseen! Vaikka treenit/ruokavalio ei olisi mennyt suunnitellusti niin aina mennään positiivisen kautta. Lisäksi valmentaja myös jaksaa muistutella levon merkityksestä ja siitä, että kyseessä on vain harrastus ja homman ottaminen turhan tosissaan aiheuttaa vaan liikaa stressiä :) Olen myös ollut positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin valmennuksessa on otettu huomioon erilaiset kehon kipu-/rasitustilat yms.

Kiitos Mari, jatka samaan malliin! :)

Niina

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen että ohjelmat ovat mietitty juuri minun tarpeita ja kehitystä ajatellen ja toiveeni on kuunneltu ja huomioitu. Usein pt-treenauksessa käytetään samoja perusohjelmia, jotka eivät ole suunniteltu täysin vastaamaan treenattavan tarpeita.

Salla on ihan huippu, jatka samaa rataa :)

Stina, 25 v.

Valmennuksessa olen ollut erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen; saliohjelmat ovat olleet monipuolisia ja tehokkaita. Valmennuksessa on otettu hyvin huomioon myös omat toiveeni. Lisäksi valmennus on tähdännyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja valmennuksen kautta pääsin mm. FirstBeat-mittaukseen ja InBody-mittaukseen.

Suosittelisin valmennusta varsinkin sellaisille henkilöille, jotka kaipaavat yksilöllistä suunnitelmaa liikkumiseen. Jos sinusta tuntuu, että salilla käymisestäsi puuttuu punainen lanka tai koet, että tulokset junnaavat paikallaan, niin kannattaa ehdottomasti kääntyä pt:n puoleen!

Liikuntaneuvonta

Hukan monipuoliset liikuntamahdollisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin ja haluamme, että saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Liikuntaneuvonta on ilmainen puolen tunnin tapaaminen, jossa liikunnan ammattilainen auttaa sinua suunnittelemaan liikkumisesi Hukassa siten, että se auttaa sinut kohti tavoitteitasi tai määrittelemään itsellesi sopivat tavoitteet liikunnan suhteen.

Liikuntaa aloittaessa voi olla hankala tietää, mistä lähteä liikkeelle. Liikuntaneuvonnasta saat vinkkejä kuntosaliharjoitteluun, opastusta laitteiden käyttöön ja apua sinulle sopivien ryhmäliikuntatuntien valitsemiseen sekä sinulle sopivan liikuntaviikon rakentamiseen. Voit varata liikuntaneuvonnan helposti alla olevan linkin kautta.

Varaa maksuton liikuntaneuvonta