Kuntosaliohjelmat

Salitreenaajan perustyökalun saat Hukasta tarpeesi mukaan yksi- tai monijakoisena, ohjauskerroilla tai ilman.

Ensikertalaisena edellytämme vähintään yhtä ohjauskertaa, jotta valmentaja voi varmistaa osaamistason ja sen myötä harjoittelu on turvallista ja tehokasta myös omatoimisesti. Ilman ohjausta ostettavat kuntosaliohjelmat ovat vain edistyneille treenaajille ja valmentajien entuudestaan tuntemille asiakkaille.

Ohjelma Ei ohjausta 1 ohjauskerta 2 ohjauskertaa
1-jakoinen 55 € 95 € 135 €
2-jakoinen 80 € 120 € 155 €
3-jakoinen 103 € 143 € 170 €
4-jakoinen 125 € 165 € 190 €
5-jakoinen 136 € 176 € 205 €

 

Jakoisuus tarkoittaa sitä, montako erilaista harjoitusohjelmaa sinulle tehdään. Esimerkiksi 1-jakoinen harjoitusohjelma tarkoittaa yhtä, usein koko vartalolle suunniteltua ohjelmaa ja 2-jakoinen ohjelma kahta erilaista ohjelmaa, jotka voidaan jakaa esimerkiksi ylä- ja alavartalolle tai vetäville ja työntäville lihasryhmille. Ohjausaika 1 tunti / ohjauskerta.

Varaa kuntosaliohjelma

InBody-kehonkoostumusmittaus

InBody-kehon­koostumus­mittauksella saat olennaista tietoa kehonkoostumuksestasi, kuten kehosi rasvakudoksen ja lihasmassan, sekä viskeraalisen (sisäelin-) rasvan määrästä. Hinta sisältää mittauksen ja valmentajan tekemän tulosten analyysin. Lue valmistautumisohjeet (pdf)!

Mittaus analyyseineen: 20 € jäsenille, 25 € ei-jäsenille.

Varaa InBody-mittaus

Polkupyöräergometri­testi

Haluatko selvittää, mikä on hengitys- ja verenkiertoelimistösi kunto? Kolmiportaisella submaksimaalisella testillä selvitämme kestävyyskuntosi tason ja saamme arvion maksimaalisesta hapenottokyvystäsi. Testin jälkeen testattava saa valmentajalta testipalautteen, sekä testituloksiin pohjautuvat henkilökohtaiset liikuntasuositukset.

Testin kesto on 12–16 min. Testattava polkee 4 min välein nousevalla kuormalla 85 % syketasoon ikää vastaavasta tai mitatusta maksimisykkeestä. Testillä on mahdollisuus selvittää myös maksimisyke, jolloin testi suoritetaan uupumukseen asti.

Hinta 78 €.

Polkupyöräergometri- ja InBody-mittaus yhteishintaan 89 € (normaalisti yht. 98 €).

Varaa polkupyöräergo

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta on tunnin mittainen tapaaminen terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä edistävästä ravitsemuksesta. Hinta 75 €.

Varaa ravintoneuvonta

Ravintovalmennus sisältää edelläkuvaillun lisäksi sinulle räätälöidyn ruokavaliosunnitelman ja InBody-kehonkoostumusmittauksen. Hinta 129 €.

Varaa ravintovalmennus

Valmennushetki

Valmennushetki on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen, puolen tunnin mittainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi. Hinta: 39 €

Varaa valmennushetki

Valmennustunti on tunnin mittainen tapaaminen, joka mahdollistaa hieman tarkemman paneutumisen käsiteltävään asiaan, kuten tekniikkaopastukseen. Hinta 75 €.

Varaa valmennustunti

Nämä tapaamiset eivät sisällä kuntosaliohjelman laatimista. Katso saliohjelmahinnasto ylempää.