Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on ilmainen puolen tunnin tapaaminen, jossa liikunnan ammattilainen auttaa sinua suunnittelemaan liikkumisesi Hukassa siten, että se auttaa sinut kohti tavoitteitasi tai määrittelemään itsellesi sopivat tavoitteet liikunnan suhteen.

Hukan monipuoliset liikuntamahdollisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin ja haluamme, että saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Liikuntaa aloittaessa voi olla kuitenkin hankala tietää, mistä lähteä liikkeelle. Liikuntaneuvonnasta saat vinkkejä kuntosaliharjoitteluun, opastusta laitteiden käyttöön ja apua sinulle sopivien ryhmäliikuntatuntien valitsemiseen sekä sinulle sopivan liikuntaviikon rakentamiseen. Voit varata liikuntaneuvonnan helposti alla olevan linkin kautta.

Varaa maksuton liikuntaneuvonta

Ravintovalmennukset

Ravintoneuvonta on tunnin mittainen tapaaminen terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä edistävästä ravitsemuksesta. Hinta 75 €.

Varaa ravintoneuvonta

Ravintovalmennus sisältää edelläkuvaillun lisäksi yksilöidyn tavoitteita tukevan ravintosuunnitelman, joka laadittu ruokapäiväkirjan ja alkukonsultaation pohjalta. Valmennukseen kuuluu myös yksi 30min mittainen seurantatapaaminen joko etänä tai paikanpäällä. Valmennuksen yhteydessä on mahdollista myös ottaa yksi Inbody-kehonkoostumusmittaus maksutta. Hinta 149€

Varaa ravintovalmennus

Yksittäiset valmennustapaamiset

Valmennushetki on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen, puolen tunnin mittainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi. Hinta 39 €

Varaa valmennushetki

Valmennustunti on tunnin mittainen tapaaminen, joka mahdollistaa hieman tarkemman paneutumisen käsiteltävään asiaan, kuten tekniikkaopastukseen. Hinta 75 €.

Varaa valmennustunti

Nämä tapaamiset eivät sisällä kuntosaliohjelman laatimista. Katso saliohjelmahinnasto.