Firstbeat-hyvinvointianalyysi Hukan valmentajilta

Kolmen vuorokauden yhtäjaksoiseen sykevälivaihtelumittaukseen perustuva Firstbeat-analyysi antaa sinulle täsmällistä, tärkeää ja usein yllättävää tietoa muun muassa palautumisestasi ja unesi laadusta.

Hyvinvointianalyysin avulla voit mitata myös oman kuntotasosi saaden tarkan arvion omasta kestävyyskunnostasi puolen tunnin reippaasta kävelystä. Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Hyvinvointianalyysin hinta Hukassa on 169 € ja se on saatavilla myös ei-jäsenille. Jos olet parhaillaan Hukan valmennuksessa (vähintään Ylläpito), saat Hyvinvointianalyysin hintaan 149 €!

Varaa Firstbeat -hyvinvointianalyysi

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta on tunnin mittainen tapaaminen terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä edistävästä ravitsemuksesta. Hinta 75 €.

Varaa ravintoneuvonta

Ravintovalmennus sisältää edelläkuvaillun lisäksi sinulle räätälöidyn ruokavaliosunnitelman ja InBody-kehonkoostumusmittauksen. Hinta 129 €.

Varaa ravintovalmennus

Valmennushetki

Valmennushetki on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen, puolen tunnin mittainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi. Hinta: 39 €

Varaa valmennushetki

Valmennustunti on tunnin mittainen tapaaminen, joka mahdollistaa hieman tarkemman paneutumisen käsiteltävään asiaan, kuten tekniikkaopastukseen. Hinta 75 €.

Varaa valmennustunti

Nämä tapaamiset eivät sisällä kuntosaliohjelman laatimista. Katso saliohjelmahinnasto.