Virkistyspäivät, valmennuspalvelut ja yhteistyömallit yrityksille

 

Haluaako yrityksesi tukea henkilökunnan liikkumista ja hyvinvointia? Tarjoamme monipuolisia ja liikuttavia aktiviteetteja erilaisten tapahtumien sekä virkistyspäivien ohjelmaksi Oulun Heinäpäässä. Suunnittele juuri teille sopiva liikuntapäivä Hukassa! Yrityksesi voi liittyä mukaan myös Hukka suosittelee! -yhteistyöyritykseksi, jolloin saatte käyttöönne edullisemman jäsenhinnan työntekijöillenne.

Virkistyspäivä Hukassa

Hukka tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten virkistyspäivien, kokousten, koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen Oulun Heinäpäässä. Meille on helppo tulla ja parkkitilaa on runsaasti. Virkistyspäivä Hukassa on mieleenpainuva elämys ja yhteishengen nostattaja. Ystävällinen henkilökuntamme on tukemassa päivänne onnistumista.

Yhdistä virkistyspäivään haluamasi lajit, valmennukset, kokoustila sekä ruokailut! Räätälöi alta tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Ryhmäliikuntatuntien kapasiteetit (n. 50-80 hlöä) vaihtelevat sen mukaan, missä studiossa tunti pidetään. Hinnat ovat arvonlisäverottomia, ellei toisin mainita.

Aloita tästä

Osallistujia

Syötä tähän arvioitu osallistujamäärä.

Tilaustunnit

Huomaathan, että tuntikapasiteetti vaihtelee lajikohtaisesti muutaman kymmenen ja noin sadan osallistujan välillä. Tämän laskelman hinnassa huomioidaan yksi tunti per lajittu vali – jos osallistujamäärä on tuntikapasiteettia suurempi ja haluatte, että kaikki pääsevät osallistumaan valitulle tunnille, järjestämme asian mielellämme!

Palloilu (itsenäisesti)

Hukassa on neljä tenniskenttää, kolme squash-kenttää (kaksi lasisella etuseinällä ja yksi umpikenttä), kuusi sulkapallokenttää, kaksi pöytätenniskenttää sekä yksi pickleball-kenttä. Lattiamateriaalit kaikissa palloilulajeissa on toteutettu lajin ehdoilla ja pelituntuma on erinomainen. Kenttävaraukset edellyttävät Päivä Hukassa -tuotteen valintaa.

Itsenäisen palloilun hinnat ovat per kenttä per tunti ilman alv.

hhhhhkpl

Valmentajien luennot

Yksittäiset tuotteet

hlö

Kokoustila

Viihtyisä kokoustila mahdollistaa monen tyyppiset kokoontumiset. Kokoustilan kapasiteetti max. 14 hlö. Hinnat alv 0.

Kysy myös valmentajamme vetämästä taukojumpasta!

h

Tarjoilut

Ilmoitetut hinnat sisältävät alv 14 %

( hlö)
  Yhteensä: 0,00 € (+alv)

  Suunnitteletko yli sadan osallistujan tapahtumaa?

  Jätä alta yhteydenottopyyntö, niin luomme teille yhdessä juuri teidän henkilökuntanne tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden.

  Kysyttävää? Ota yhteyttä salla.kasma@nullhukka.net tai 08 4152 2018

  Valmennuspalvelut yrityksille

  Oletko koskaan miettinyt, miten työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voisivat hyödyttää juuri sinun yritystäsi? Oletko kiinnostunut tehostamaan yrityksesi työhyvinvointia ja samalla parantamaan taloudellista tulosta? Työterveyslaitoksen mukaan hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvoinnin panostukset voivat olla taloudellisesti erittäin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro, voi siis tuoda yritykselle jopa kuusi euroa takaisin.

  Fiksuilla työhyvinvointipanostuksilla voit mm. vähentää yrityksesi sairauspoissaoloja, parantaa työntekijöidesi toimintakykyä, auttaa heitä palautumaan paremmin sekä edistämään yrityksesi tuottavuutta ja kilpailukykyä. Lisäksi voit tehdä yrityksestäsi entistä pidetymmän ja halutumman työpaikan. Työntekijöiden liikunnan tukeminen ei siis ole vain sijoitus työntekijöiden fyysiseen kuntoon, vaan myös tehokas keino vahvistaa organisaationne pitkän aikavälin menestystä. Tule mukaan edistämään työhyvinvointia ja menestystä yhdessä!

  Pienryhmävalmennus

  Pienryhmävalmennuksessa pääset treenaamaan säännöllisesti valmentajan avustuksella tutussa porukassa. Pienryhmävalmennuksessa ylläpidät säännöllistä treenirutiinia viikoittaisten ryhmätreenien myötä. Valmentajan vetämissä yhteisissä treeneissä opitaan, kehitytään ja tsempataan toinen toisiaan. Treeniliikkeet ja ohjelmat räätälöidään jokaisen kunto- ja lähtötaso huomioiden, joten jokainen pääsee treenaamaan pienryhmässä omalla tasollaan.

  Sisältö:

  • Kesto 12 viikkoa
  • Valmentajan vetämät ryhmätreenit kerran viikossa
  • Ryhmän koko max. 10 hlö
  • Nousujohteisesti suunnitellut harjoitusohjelmat lähtötasosi huomioiden
  • Hukka treenisovellus käyttöösi (voi hyödyntää myös itsenäistä harjoittelua varten)
  • Hinta 150 €/ krt (yht. 1800 €) + alv 24%

  Varaa pienryhmävalmennus ylempänä olevan lomakkeen kautta tai ota yhteyttä salla.kasma@nullhukka.net tai 08 4152 2018.

  Hukka suosittelee! -yhteistyö

  Liikuntakeskus Hukan ja Hukka Xpressin noin 8000 jäsentä ovat aktiivisia, laatutietoisia ja hyvinvoinnistaan huolehtivia oululaisia – ja todistetusti innokkaita Hukka Suosittelee! -yritysten asiakkaita.

  Kun yrityksesi liittyy Hukka Suosittelee! -yhteistyöverkostoon, saatte näkyvyyttä jäsentemme aktiivisessa käytössä hukka.netissä olevalla Hukka Suosittelee! -sivulla sekä tiloissamme olevilla digitaalinäytöillä, jossa näkyvät kaikki Hukka suosittelee! -yritykset. Hukka Suosittelee -yhteistyösopimuksen avulla työntekijänne voivat tehdä Hukkaan etuhintaisen yhteistyöjäsenyyden 64 €/kk.

  Mikä tärkeintä, Hukan jäsenet itse tutustuvat Hukka Suosittelee! -yrityksiin aktiivisesti, sillä kukin yritys tarjoaa Hukan jäsenille jonkin houkuttelevan erityisedun. Tämä erityisetu, jonka päätätte tarjota jäsenillemme, on ainoa yrityksellenne koituva kulu – muuten näkyvyys on teille täysin ilmainen! Lisäboostia näkyvyyteen voi toki ostaa Hukan tiloissa olevilta näytöiltä erilliseen hintaan. Hukka Suosittelee! -yhteistyön edellytys on, että vähintään yhdellä yrityksen työntekijällä on aktiivinen jäsenyys Liikuntakeskus Hukkaan.

  Hukka suosittelee! -yritysyhteistyö, jäsenedut Hukka

  Jos Hukka Suosittelee! -yhteistyö ei sovi yrityksellesi, yhteistyöyritykseksi voit liittyä myös erillisellä vuosimaksulla, jolloin työntekijäsi liikkuvat Hukassa edullisemmin. Kuulemme mielellämme myös muita ajatuksia yhteistyölle.

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myynti@nullhukka.net tai soittamalla numeroon 08 4152 2001

   

   

  Yksilölliset yhteistyömallit

  Tapauskohtaisesti Hukka solmii valmiita kumppanuusmalleja laajempia yhteistyökumppanuuksia. Tällä hetkellä yrityskumppaninamme on Terveystalo.

  Jos uskot, että organisaatiosi voisi sitoutua pitkäjänteiseen, strategiseen ja molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön Hukan kanssa, ole yhteydessä Hukan toimitusjohtaja Olli Rounajaan, olli.rounaja@nullhukka.net.

  Asiakkaitamme

  Logo: IkäinstituuttiLogo: HiottuLogo: Sitowise