Yhteistyömallit, tyky- ja tyhypäivät sekä skaalautuvat liikunta- ja valmennuspalvelut yrityksille

 

Haluaako yrityksesi tukea henkilökunnan liikkumista ja hyvinvointia? Liikuntakeskus Hukan yritysjäsenenä yrityksesi henkilökunta liikkuu Hukassa edullisemmin. Yrityksesi voi liittyä myös Hukka suosittelee -kumppaniksi, jolloin saatte käyttöönne yritysjäsenyyden edut. Lisäksi Hukka tarjoaa monipuolisia ja liikuttavia aktiviteetteja erilaisten tapahtumien sekä tyky- ja tyhypäivien ohjelmaksi. Valitse valmis paketti tai suunnittele omasi!

Yritysjäsenyys Hukka suosittelee -kumppanuus

Varaa energisoiva hyvinvointi­kokouspaketti ilmaiseksi!

Tykypäivä, tyhypäivä, virkistyspäivä, ohjelma, ideoita, aktiviteetti, tekemistä, Oulu, Liikuntakeskus HukkaMiltä kuulostaisi energisoiva taukoliikuntatuokio, rentoutusharjoitus tai hyvinvointiluento – ja vieläpä ilmaiseksi?

Haluamme kannustaa oululaisia yrityksiä työhyvinvointinsa kehittämiseen ja kantaa oman kortemme kekoon tarjoamalla ilmaisen, 3 tunnin mittaisen kokouspaketin Liikuntakeskus Hukassa.

Kokouspakettiin kuuluu vapaavalintaisesti 20 minuutin mittainen taukoliikunta-, rentoutus- tai hyvinvointiluentotuokio, joka toteutetaan varauksenne aluksi. Liikuntatuokioon osallistuminen ei edellytä liikunnallista vaatetusta.

Lisäksi tutustutamme teidät halutessanne myös Hukan hulppeisiin, yli 10 000 neliön liikuntatiloihin ja -mahdollisuuksiin.

Mikäli haluatte yhdistää ilmaiseen hyvinvointikokoukseenne esimerkiksi tilaustunnin Hukan monipuolisesta ryhmäliikuntavalikoimasta, kehonkoostumusmittaukset, pienryhmävalmennustreenin, tennis- tai sulkapallokentät tai halautte jäädä treenaamaan ja saunomaan kokouksen jälkeen, onnistuvat ne mainiosti pienestä lisämaksusta.

Toimitamme mielellämme kokoustarjoilut tiimillenne lisäpalveluna. Tarvittaessa voitte myös lunastaa lisäaikaa kokouksellenne 50 € / h tai 120 € / 3 h.

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ja käytettävissä vain kerran per yritys.

Kysy lisää:
Sari Kärki
Asiakkuusjohtaja
puh. 08 4152 2014
email: sari.karki@nullhukka.net

Tyky- tai tyhypäivä Hukassa!

Hukka tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten kokousten, koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen. Meille on helppo tulla ja parkkitilaa on runsaasti. Virkistyspäivä Hukassa on mieleenpainuva elämys ja yhteishengen nostattaja. Ystävällinen henkilökuntamme on tukemassa päivänne onnistumista.

Yhdistä virkistyspäivään haluamasi lajit, valmennukset, kokoustila sekä ruokailut! Räätälöi alta tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Ryhmäliikuntatuntien kapasiteetit (n. 50-80 hlöä) vaihtelevat sen mukaan, missä studiossa tunti pidetään. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Osallistujia

Syötä tähän virkistypäivän arvioitu osallistujamäärä.

Valitse alla olevista valmiista vaihtoehdoista mieleisenne paketti tai räätälöi itse omiin tarpeisiinne sopiva yksilöity kokonaisuus.

Tällä paketilla aamunne alkaa hehkuvasti! Herkullisen aamiaisen jälkeen vietätte yhteisen pallopelihetken ja sitten onkin ihana rauhoittua Venyttely ja rentoutus -tunnilla.

Huikea aamupäivä yhdessä tiiminne kanssa! HukkaCycling saa päivänne tehokkaasti käyntiin, jonka jälkeen pääsette keskittymään ja hakemaan tasapainoa BodyBalancen parissa. Treenien jälkeen luultavasti nälkä jo hieman kurnii vatsassa ja silloin onkin täydellinen hetki nauttia yhdessä maistuva salaattilounas.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ryhmällenne! Yhteinen hetkenne alkaa luennolla, jolla tarkastellaan eri energiaravintoaineiden sopivaa saantia ja hyviä lähteitä sekä tyypillisiä itseopiskelun sudenkuoppia. Suositussa FunkkisCircuitissa koko vartalon lihaksisto saa tehokkaan treenin, jonka jälkeen huolletaan kehoa FasciaMethodilla.

Kun tiedät täsmälleen, mitä tarvitset! Avaa tästä koko valikoimamme ja rakenna jokaista yksityiskohtaa myöten mielesi mukainen virkistyspäivä!

Tilaustunnit

Huomaathan, että tuntikapasiteetti vaihtelee lajikohtaisesti muutaman kymmenen ja noin sadan osallistujan välillä. Tämän laskelman hinnassa huomioidaan yksi tunti per lajittu vali – jos osallistujamäärä on tuntikapasiteettia suurempi ja haluatte, että kaikki pääsevät osallistumaan valitulle tunnille, järjestämme asian mielellämme! Tämäkin asia käydään läpi alustavan tilauksen jälkeisessä keskustelussamme.

Palloilu (itsenäisesti)

Hukassa on neljä tenniskenttää, kolme squash-kenttää (kaksi lasisella etuseinällä ja yksi umpikenttä), kuusi sulkapallokenttää, kaksi pöytätenniskenttää sekä yksi pickleball-kenttä. Lattiamateriaalit kaikissa palloilulajeissa on toteutettu lajin ehdoilla ja pelituntuma on erinomainen.

Itsenäisen palloilun hinnat ovat per kenttä per tunti ilman alv.

hhhhh

Valmentajien luennot

Yksittäiset tuotteet

kpl

Kokoustilamme

Viihtyisät kokoustilamme mahdollistavat monentyyppiset kokoontumiset. Kokoustilan kapasiteetti max. 14 hlö. Hinnat alv 0.

Kysy myös valmentajamme vetämästä taukojumpasta!

h

Kahvila Hukka

( hlö)
  Yhteensä: 0,00 € (+alv)

  Suunnitteletko yli sadan osallistujan tapahtumaa?

  Jätä alta yhteydenottopyyntö, niin luomme teille yhdessä juuri teidän henkilökuntanne tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden.

  Kiinnostavimmat tilaustunnit juuri nyt: Skumppajooga, Venyttely+rentoutus, FunkkisCircuit!

  Tiesithän jo tämän?

  Työterveyslaitoksen mukaan hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin.

  Fiksuilla työhyvinvointipanostuksilla:

  • Vähennät yrityksesi sairauspoissaoloja
  • Parannat työntekijöidesi keskittymis- ja toimintakykyä
  • Autat työntekijöitäsi palautumaan paremmin ja saamaan laadukkaampaa unta
  • Edistät yrityksesi kilpailukykyä ja tuottavuutta
  • Teet yrityksestäsi entistä pidetymmän ja halutumman työpaikan

  Hukan valmennuspalvelut yrityksille

  Luennot

  • Terveyttä ja hyvinvointia tukeva liikunta
  • Terveyttä ja vireyttä ruoasta
  • Istumatyön haittojen ehkäisy
  • Riittävä palautuminen lisää työtehoa
  • Liikunta terveyden edistäjänä

  Pienryhmät ja workshopit (enintään 12 hengelle)

  • Ryhti
  • Core kuntoon – syvien lihasten vahvistaminen
  • Voimanosto
  • Painonnosto
  • Lihaskuntoharjoittelun perusteet
  • Kehonpainotreeni
  • Toiminnallinen harjoittelu
  • Painonhallintaa tukeva harjoittelu

  Kuntotestaukset

  Muut valmennuspalvelut

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä salla.kasma@nullhukka.net!

  Muista myös nämä!

  Palloilulajit

  Lajeina Hukassa tennis, sulkapallo, pickleball, squash, racketball & pingis!

  Mahdollisuus palloiluvalmennukseen tai oman turnauksen järjestämiseen – tenniksen, sulkapallon tai squashin osalta ammattitaitoisen valmentajan opastamana. Voimme myös tarvittaessa räätälöidä teille haluamanne paketin, jossa yhdistyvät kaikki palloilulajit.

  Skumppajooga

  Suosittu hittituotteemme täydentää joogaa pienellä hemmotteluhetkellä kuohuvan äärellä!

  Varaa yrityksellesi hyvinvointiaamu

  Aamu on päivän tärkein hetki – ota se osaksi hyvinvointia!

  Hyvinvointiaamuun sisältyy runsas aamiainen sekä toivomasi sisältö: sisällytä pakettiin monipuolisesti liikuntaa (palloilulajeja, kuntosalitreeniä ja ryhmäliikuntatunteja) sekä valmentajan pitämä luento.

  Pyydä tarjous kaikenkokoisille hyvinvointiaamuille: sari.karki@nullhukka.net tai 08 4152 2014!

  Kahvila Hukka

  Kahvila Hukassa järjestyy yrityksellesi kokoustarjoilut, lounaat (minimi 10 henkeä), aamupalat, brunssit, smoothiet, leipätarjoilut…

  Kokoustilat

  Hukka tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten kokousten, koulutusten tai esim. yritysten virkistyspäivien järjestämiseen. Hukkaan on helppo tulla ja parkkitilaa on runsaasti. Kokouseväät saat tietenkin Kahvila Hukasta.

  Kysy myös valmentajamme vetämästä taukojumpasta!

  Tiesithän, että Hukassa on tilaa myös suurille yrityksille!

  Hukan yritysjäsensopimus

  Mikäli haluat tukea työntekijöidesi liikkumista yhdessä Euroopan aktiivisimmista liikuntakeskuksista, tarjoamme ratkaisuna Hukan yritysjäsenyyttä.

  Tämä jäsenyys poistaa kaikilta työntekijöiltäsi liittymismaksun heidän liittyessään Hukan jäseniksi kahden kuukauden sisällä yrityssopimuksemme solmimisesta ja oikeuttaa myös tuntuvaan etuun jokaisen työntekijän henkilökohtaisesta jäsenmaksusta.

   

  Yrityssopimuksen hinta on 500 €/vuosi. Tällä vuosittaisella yritysmaksulla voit yllä mainittujen etujen lisäksi lunastaa henkilökunnallesi oman, räätälöidyn tilaustunnin tai aloituspäivän, jolla tiimihenki nousee varmasti – vinkki: suosittu virkistyspäivän ohjelma!

  Yritysjäsensopimukseemme kuuluu lisäksi liikkumiseen innostava lisäetu: jokainen työntekijänne ja heidän kumppaninsa saavat ilmaiseksi kolmen päivän koejäsenyyden Hukkaan!

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myynti@nullhukka.net tai soittamalla 08 4152 2001!

  Hukka suosittelee! -kumppanuus

  Liikuntakeskus Hukan ja Hukka Xpressin noin 8000 jäsentä ovat aktiivisia, laatutietoisia ja hyvinvoinnistaan huolehtivia oululaisia – ja todistetusti innokkaita Hukka Suosittelee! -kumppaniyritysten asiakkaita.

  Kun yrityksesi liittyy Hukka Suosittelee! -kumppaniverkostoon, saatte näkyvyyttä jäsentemme aktiivisessa käytössä hukka.netissä olevalla Hukka Suosittelee! -sivulla sekä tiloissamme olevilla digitaalinäytöillä, jossa näkyvät kaikki Hukka suosittelee! -yhteistyökumppanimme.

  Mikä tärkeintä, Hukan jäsenet itse tutustuvat Hukka Suosittelee! -kumppaniyrityksiin aktiivisesti, sillä kukin yritys tarjoaa Hukan jäsenille jonkin houkuttelevan erityisedun. Tämä erityisetu, jonka päätätte tarjota jäsenillemme, on ainoa yrityksellenne koituva kulu – muuten näkyvyys on teille täysin ilmainen! Lisäboostia näkyvyyteen voi toki ostaa Hukan tiloissa olevilta näytöiltä erilliseen hintaan. Hukka Suosittelee! -kumppanuuden edellytys on, että vähintään yhdellä yrityksen työntekijällä on aktiivinen jäsenyys Liikuntakeskus Hukkaan!

  Hukka suosittelee! -yritysyhteistyö, jäsenedut HukkaEtua myös työntekijöillenne

  Hukka Suosittelee -kumppanuussopimuksen avulla työntekijänne saavat samat edut kuin yritysjäsenyydessäkin.

  Siis: kun yrityksesi liittyy Hukka suosittelee! -verkostoon, työntekijäsi saavat ilmaisen kolmen päivän koejäsenyyden Hukkaan. Yhteistyön ansiosta työntekijäsi voivat liittyä jäseneksemme ilman liittymismaksua ja alennetulla kuukausimaksulla mikäli he liittyvät jäseneksemme kahden kuukauden sisällä yhteistyön aloittamisesta.

  Tämä tarkoittaa, että kukin työntekijäsi voi säästää noin 120 euroa vuodessa mikäli päädytte yhteistyökumppaniksemme!

  Kaikki mainitut edut tarjoamme myös työntekijöidesi puolisoille.

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myynti@nullhukka.net tai soittamalla 08 4152 2001!

  Yksilölliset yhteistyömallit

  Tapauskohtaisesti Hukka solmii valmiita kumppanuusmalleja laajempia yhteistyökumppanuuksia. Tällä hetkellä yrityskumppaninamme on Terveystalo.

  Jos uskot, että organisaatiosi voisi sitoutua pitkäjänteiseen, strategiseen ja molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön Hukan kanssa, ole yhteydessä Hukan talousjohtaja Olli Rounajaan, olli.rounaja@nullhukka.net.

  Asiakkaitamme

  Logo: IkäinstituuttiLogo: Arina, S-ryhmäLogo: HiottuLogo: Sitowise