Sinustako Liikuntakeskus Hukan työntekijä Kahvila-Hukkaan?

Haemme innostunutta ja rautaisen asiakaspalvelun omaavaa henkilöä töihin Kahvila Hukkaan! Jos haluat, että työpäiväsi ovat
vaihtelevia, täynnä tilaisuuksia tavata hyväntuulisia ihmisiä ja jättää positiivisen vaikutuksen työsi kautta oululaisiin, on tämä sinun paikkasi.

Avaintehtävät:

  • Asiakaspalvelutehtävät
  • Kahvila-Hukan päivittäiset työtehtävät vastaanotossa
  • Kahvila- Hukan tuotteiden esillepano
  • Työskentely 12 hengen tiimissä, jossa mukana myös lastenhoitotiimi

Edellytykset:

  • Kokemusta asiakaspalvelusta
  • Joustavuutta – olemme avoinne 6–22
  • Mielellään aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
  • Tuntimäärä noin 21-28 tuntia/viikko
  •  Liikunnallisuus sekä iloinen ja energinen asenne ehdotonta plussaa!

Työsuhde-etuinasi on yksi Oulun positiivisimmista työympäristöistä ja tiimeistä, liikuntakeskuksen palvelut sinulle ja läheisillesi, kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, monipuoliset alennukset yhteistyökumppaneilta. Lisäksi olemme sertifioitu Great Place to Work-yritys.

Kiinnostuitko?

Jos tahdot mukaan liikunnalliseen porukkaan, laita avoin hakemus vinski.astrom@nullhukka.net. Liitä mukaan cv:si. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaamme jokaiseen hakemukseen.

Lisätietoja antaa palvelupistepäällikkö Sari Kärki sari.karki@nullhukka.net, puh 08 41522014 (lisätietoja kysyä soittamalla 11.3. jälkeen arkisin klo 8–16).

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaavia ryhmäliikunnanohjaajia.
 Jos ryhmäliikunnan ohjaaminen työnä kiinnostaa sinua, otathan yhteyttä ryhmäliikuntapäällikköömme Sirpa Antikaiseen puhelimitse 08 4152 2013 tai sähköpostitse sirpa.antikainen@nullhukka.net.

Rekrytoimme aika ajoin henkilökuntaa myös vastaanottoomme. Mikäli Hukan henki innosti, olet valmis tekemään vuorotöitä ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, ota yhteyttä hallinto- ja henkilöstöjohtajaamme Vinski Åströmiin puhelimitse 08 4152 2011 tai sähköpostitse vinski.astrom@nullhukka.net.

Olemme Great Place To Work -sertifioitu™ työpaikka!

Great Place To Work -sertifiointi on globaalisti arvostettu tunnustus. Se myönnetään organisaatioille, jotka ovat sitoutuneet luomaan positiivisen työympäristön ja edistämään työntekijöidensä hyvinvointia. Meille Hukassa on tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy meillä ja tuntee olevansa osa hukkaperhettä. Hukassa työntekijät tukevat toisiaan, jakavat positiivista energia ja pitävät hauskaa yhdessä. Hukkaan jokainen on myös tervetullut juuri sellaisena kuin on. Lue lisää täältä.

Great Place To Work sertifiointi Liikuntakeskus Hukka