Varaa ilmainen Kokeile kaikkea -päivä Hukkaan

Hukasta saat enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle. Pohditko jäsenyyttä? Tule tutustumaan runsaaseen lajivalikoimaan, monipuolisiin palveluihin ja tiloihimme! Varaa ilmainen Kokeile kaikkea -päivä Liikuntakeskus Hukkaan (Isokatu 99, Oulu) alla olevan linkin kautta tai soittamalla palveluneuvojillemme numeroon 08 4152 2001. Voit myös varata ajan palveluneuvojillemme jäsenyysasioihin liittyen.

Varaa Kokeile kaikkea -päivä

Kokeile kaikkea -päivä Hukassa oikeuttaa sinut ja halutessasi myös ystäväsi kokeilemaan Hukan palveluita yhden päivän ajan ilmaiseksi. Etu 15 vuotta täyttäneille Oulun alueella asuville, työskenteleville tai opiskeleville. Kokeile kaikkea -päivä ei oikeuta käyttämään Pikku-Hukan tai Hukka Xpress -salien palveluita. Pallopelit ovat ensisijaisesti Liikuntakeskus Hukan jäsenten varattavissa. Voit tiedustella vapaita pelivuoroja saavuttuasi paikan päälle Hukan vastaanotosta. Yksi tutustumiskäynti vuodessa per henkilö – jos olet jo käyttänyt ilmaisen tutustumiskäyntisi, osta Päivä Hukassa -kertakäynti tästä.

Sinustakin hukkalainen?

Hukassa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Liity nääki hukkalaiseksi, niin saat käyttöösi paikkakunnan parhaat liikuntamahdollisuudet ja muita lukemattomia etuja!

Lue lisää jäsenyydestä

Liikuntakeskus Hukka tervetuloa treenaamaan
Hukka ryhmäliikunta

Oulun monipuolisin liikunta- ja hyvinvointikeskus

Hukasta löydät Oulun parhaan ryhmäliikuntavalikoiman, kattavien kuntosalien ja monipuolisten pallopelien lisäksi paljon muutakin! Yhdellä jäsenyydellä saat lukemattomia etuja, jotka tarjoavat enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle.

Tutustu palveluihin