Valmentajamme

Valitse tarpeisiisi sopiva valmentaja tästä ja valmennuspaketti alta, tai paina alalaidan Varaa yhteydenotto -painiketta ja toimi näytön ohjeiden mukaan, jolloin autamme sinut eteenpäin. Voit varata valmennuksen myös soittamalla suoraan valmentajan esittelyssä mainittuun puhelinnumeroon!

Seuraa Hukan valmennustiimiä Facebookissa | Varaa maksuton valmennuskonsultaatio

Essi Lappi

essi.lappi@hukka.net
puh. 040 158 0088

Onko saliharjoittelu sinulle täysin vierasta? Pelottaako sinua mennä harjoittelemaan salille? Vai tarvitsisitko uusia vinkkejä treeniisi? Jos vastasit kyllä, olen juuri oikea personal trainer sinulle! Lue lisää

Valitse valmentaja!

Jenni Junnikkala

jenni.junnikkala@hukka.net
puh. 040 525 1067

Haluatko aloittaa tehokkaan kuntosaliharjoittelun ja treenata juuri silloin kun sinulle sopii? Etsitkö parempaa lihaskuntoa ja suorituskykyä? Apu on lähellä! Lue lisää

Valitse valmentaja!

Joonas Mustakangas

joonas.mustakangas@hukka.net
puh. 045 126 6697

Kiinnostaako rantakondis? Lihasta on, mutta lälly peittää? Ei hätää! Tämä kaveri kaivaa löysän alta esiin piilevän adoniksen. Lue lisää

Valitse valmentaja!

Laura Kivari

laura.kivari@hukka.net
puh. 044 558 8331

Jos haluat ammattilaisen avuksesi matkallesi kohti hyvinvoivaa elämää sekä saadaksesi vinkkejä kotiin vietäväksi niin ravitsemuksesta kuin kehon huoltotoimistakin, niin olen etsimäsi valmentaja! Lue lisää

Valitse valmentaja!

Mari Kukkonen

mari.kukkonen@hukka.net
puh. 040 126 4543

Tavoittelet sitten terveellisimpiä elämäntapoja, paremmin voivaa kehoa, treenattua ulkomuotoa, voimakkaampaa fysiikkaa, tehoa treeniisi, tulosta lajiisi, olen sua varten. Lue lisää

Valitse valmentaja!

Minja Ikonen

minja.ikonen@hukka.net
puh. 044 521 2964

Oireileeko olkapää? Sattuuko selkään, niskaan tai polveen? Tarvitsetko apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, parantaa elämänlaatuasi tai tuloksiasi liikunnan osalta? Lue lisää

Valitse valmentaja!

Salla Käsmä

salla.kasma@hukka.net
puh. 040 412 0809

Kaipaatko lisää tehoa harjoitteluusi? Haluatko kehittää urheilulajin vaatimia ominaisuuksia päästäksesi pidemmälle lajissasi? Lajia tukeva fysiikkavalmennus auttaa kehittämään lajisuorituksesi huippuunsa. Lue lisää

Valitse valmentaja!

Samuli Koivuniemi

samuli.koivuniemi@hukka.net
puh. 045 674 7628

Valmennuksessani huomioin juuri Sinun tavoitteet ja toiveet. Käytännönläheisellä valmennuksellani ja helposti arkeen siirrettävillä muutoksilla saavutat tavoitteesi varmasti. Lue lisää

Valitse valmentaja!

Tiia Törrö

tiia.torro@hukka.net
puh. 040 507 7740

Monipuolisella ja toimivalla harjoittelulla sekä sopivalla itsensä haastamisella otamme askeleen kohti parempia tuloksia! Lue lisää

Valitse valmentaja!

Yksilö­valmennukset

Tutustu, valitse mieleisesi ja tilaa yhteydenotto – olet jo matkalla tavoitteisiisi!
Intensiivin, Tehon ja Aktiivin ensimmäinen tapaaminen voi sisältää kuntotestauksen (polkupyöräergometri, lihaskuntotestaus, liikkuvuustestaus) tai kehonkoostumusmittauksen. Kaikki tapaamiset sovitetaan tarpeidesi mukaisiksi, ja sisältävät halutessasi harjoitusten kirjaamisen Syke Tribe -ohjelmalla.

InBody-mittaus

20

InBody-kehon­koostumus­mittauksella saat olennaista tietoa kehonkoostumuksestasi, kuten kehosi rasvakudoksen ja lihasmassan, sekä viskeraalisen (sisäelin-) rasvan määrästä. Hinta sisältää mittauksen ja valmentajan tekemän tulosten analyysin. Lue valmistautumisohjeet (pdf)!

Huom.: polkupyöräergometri- ja InBody-mittaus yhteishintaan 89 € (normaalisti yht. 98 €).

Valitse paketti!

Valmennushetki

39/krt

Valmennushetki on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen, puolen tunnin mittainen valmennustapaaminen, joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

Valitse paketti!

Kuntosaliohjelma

78alk.

Valmentaja suunnittelee juuri sinulle räätälöidyn ohjelman, jonka käytte liikekohtaisesti yhdessä valmentajan kanssa läpi. Valmentaja opettaa sinulle oikeat liiketekniikat ja määrittää sopivat sarjat, toistot ja painot. Näin harjoittelusi on varmasti turvallista ja tehokasta. 

Harjoitusohjelman suositeltu kesto on 8–12 viikkoa, jonka jälkeen ohjelmaa tulisi päivittää.

• 1-jakoinen 78 €*
• 2-jakoinen 117 €*
• 3-jakoinen 156 €**
• 4-jakoinen 195 €**
• 5-jakoinen 234 €**

* sis. ohjelma + ohjaus
** sis. ohjelma + ohjaus, voidaan jakaa useampaan ohjauskertaan

Valitse paketti!

Polkupyöräergometri

78

Haluatko selvittää, mikä on hengitys- ja verenkiertoelimistösi kunto? Kolmiportaisella submaksimaalisella testillä selvitämme kestävyyskuntosi tason ja saamme arvion maksimaalisesta hapenottokyvystäsi. Testin jälkeen testattava saa valmentajalta testipalautteen, sekä testituloksiin pohjautuvat henkilökohtaiset liikuntasuositukset.

Testin kesto on 12–16 min. Testattava polkee 4 min välein nousevalla kuormalla 85 % syketasoon ikää vastaavasta tai mitatusta maksimisykkeestä. Testillä on mahdollisuus selvittää myös maksimisyke, jolloin testi suoritetaan uupumukseen asti.

Huom.: polkupyöräergometri- ja InBody-mittaus yhteishintaan 89 € (normaalisti yht. 98 €).

Valitse paketti!

Firstbeat

119alk.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on kolmen vuorokauden ympärivuorokautinen sykevälimittaus, joka kuvaa erittäin tarkasti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta mittausjakson ajalta.

Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä tekijät ovat keskeisiä kuormitustekijöitä omassa arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan ja millaiset ovat liikuntasi vaikutukset. Näin opit löytämään sinulle sopivan elämänrytmin sekä säätelemään kuormitusta ja lepoa optimaalisesti.

Hyvinvointianalyysi mittaa myös unen määrä ja laatua. Riittävän pitkä ja palauttava uni on terveydelle välttämätöntä. Erilaiset kuormitustekijät, kuten stressi, alkoholi, sairastelu ja kova fyysinen rasitus heikentävät palautumista. Siksi unen määrästä on tärkeää huolehtia kuormituksen vastapainoksi.

• Yksilölle: 169 €
• Ryhmälle (vähintään 4 hlö): 119 €/hlö

Valitse paketti!

Intensiivi

499/kk

Intensiivi sopii sinulle erityisesti, kun tavoittelet merkittävää elämäntapamuutosta, sillä Intensiiviin kuuluva valmentajan jatkuva tuki helpottaa olennaisesti uuden elämäntavan opettelua ja johtaa pysyvään muutokseen.

Intensiivi sopii sinulle myös, jos tähtäimessäsi on entuudestaan tiiviin harjottelusi optimointi määrätyn tavoitteen kuten suorituskyvyn, kehonmuokkauksen  tai kestävyyden  suhteen, etkä halua jättää mitään sattuman varaan.

Tiivis tapaamistahti mahdollistaa tehokkaan lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun huomioiden riittävän levon ja palautumisen. Lisäksi valmennus sisältää ravintovalmennusta, jossa laadimme  sinulle tavoitteitasi tukevan ravintosuunnitelman.

• Suositeltu kesto 1 kk
• T
apaamisia 8 krt / kk

Valitse paketti!

Teho

279/kk

Tehon avulla saat rutiinia liikkumiseen, syömiseen ja terveellisten elämäntapojen opetteluun. Viikottaiset tapaamiset takaavat säännöllisenä ja nousujohteisena pysyvän harjoittelun, ja sopivat näin ollen myös teholiikkujille.

Teho sopii hyvin Intensiivin jatkoksi – tai sen tilalle,  jos kaipaat pysyvää elämäntapamuutosta, mutta tilanteesi ei mahdollista 8 kuukausitapaamisen tahtia.

• Suositeltu kesto 3 kk
• T
apaamisia 4 krt / kk

Valitse paketti!

Aktiivi

159/kk

Aktiivin kaksi kuukausittaista valmennustapaamista toimivat parhaiten omatoimista harjoittelua täydentäessään. Jos haluat esimerkiksi pudottaa painoasi, muokata kehoasi tai parantaa suorituskykyäsi valmentajan tuella, ja sinulla on mieluusti  jo hieman kokemusta itsenäisestä treenaamisesta, Aktiivi sopii loistavasti juuri sinulle.

• Suositeltu kesto 6 kk
• T
apaamisia 2 krt / kk

Valitse paketti!

Ylläpito

89/kk

Ylläpito on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Valmentajasi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

Ylläpito valitaan usein tiiviimmän valmennuspaketin jatkoksi. Ylläpito saattaa soveltua sinulle myös, jos haluat, että tapaamisissa keskitytään yksinomaan ravintovalmennukseen.

• Suositeltu kesto 12 kk
• T
apaamisia 1 krt / kk

Valitse paketti!