Toivotamme Pikku-Hukkaan tervetulleeksi kaikki 3–10-vuotiaat jäsenten lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa. Taitavat lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä uusituissa virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Pikku-Hukka on paljon enemmän kuin lapsiparkki!

Pikku-Hukassa leikitään, piirretään ja askarrellaan. Elokuvia voi katsella minileffateatterissa ja energiaa voi purkaa pallomeressä tai kiipeilyseinällä. Tarjoamme ohjattuja liikuntaleikkejä joka päivä, joihin lapsi voi halutessaan osallistua. Isommille lapsille on varattu oma tila, jossa voi pelata Wii Sport –pelejä, tehdä läksyjä tai rentoutua lukunurkkauksessa.

Paikka Pikku-Hukassa edellyttää ajanvarausta. Teethän varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Muista, että lastenhuoneessa sekä lastenjumpissa on paikkoja rajoitetusti eli kannattaa tehdä varaus ajoissa. Varauksia voi tehdä vain yhden kerrallaan. Toivomme myös, että perutte varauksen jos lapsenne ei tulekaan. Voit myös soittaa samana päivänä tiedustellaksesi, onko paikkoja vapaana.

Pikku-Hukan palvelut ovat ainoastaan varsinaisten jäsentemme käytössä, joten tästä edusta et valitettavasti pääse vuokrajäsenenä nauttimaan.

Varaa aika ja tule leikkimään!

Pikku-Hukan ajanvarausnumero on 08 4152 2002, ajanvaraus toimii Pikku-Hukan aukioloaikoina.

Pikku-Hukka avoinna:

ma–to klo 16–20
perjantaisin kiinni
la klo 9.30–15.30
Tarkista erityisaukiolot Ajankohtaista-osiosta alempaa!

Pikku-Hukassa voit pitää myös hauskat synttärikekkerit!

Lue lisää alempaa!

Ajankohtaista Pikku-Hukassa

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Pikku-Hukan syyslomaleiri 2017!

Pikku-Hukan viime kesältä tuttu leiri järjestetään myös syyslomaviikolla 43 maanantaista torstaihin 23.–26.10.2017 – tutustu ohjelmaan ja ilmoita lapsesi mukaan hyvissä ajoin, jotta hän…

Pikku-Hukka  | 

Pikku-Hukan kesäaikataulu 2017

Hei Pikku-Hukat ja vanhemmat! Pikku-Hukka on kiinni juhannusajan 22.–25.6. (to–su) Juhannuksen jälkeen alkavat Pikku-Hukan kesäaukiolot. Eli 26.–13.8. Pikku-Hukka on avoinna ma–to klo…

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Juhannus Hukassa 2017

Hukka on juhannuksena avoinna seuraavasti. Tervetuloa kuntoilemaan läpi juhannuksen! Siirry lukujärjestys-sivulle. To 22.6. Hukka avoinna klo 6–20 Ryhmäliikuntatunnit normaalisti aukioloajan…

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Pikku-Hukan ulkoilupäivä 26.5.

Kesä saapuu ja Pikku-Hukkalaiset kirmaavat Heinäpään kukkuloille leikkimään ja ulkoilemaan! Ulkona temmelletään 1,5 tunnin verran ohjaajien kanssa. Ohjelmaan kuuluu monenlaisia mukaansatempaavia…

HukkaJuniori, Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Vapun ja helatorstain poikkeuslukkarit

Vapun ja helatorstain 2017 poikkeusaukioloajat: su 30.4. klo 9–18 (Pikku-Hukka kiinni) ma 1.5. klo 10–20 (Pikku-Hukka kiinni) to 25.5. klo 9–22 (Pikku-Hukka kiinni) Erityislukujärjestykset Su…

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Pikku-Hukan kesäleirit 2017

Pikku-Hukan hauskat kesäleirit tulevat 5.–9.6. ja 12.–16.6. – tutustu ohjelmaan ja ilmoita lapsesi mukaan hyvissä ajoin, jotta hän varmasti ehtii mukaan! Kesäleirit soveltuvat 6–10-vuotiaille. …

Pikku-Hukan ohjaajat

Oona Piipponen

Olen Oona, 21-vuotias luokanopettajaopiskelija Oulusta. Lasten hoitaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, ja kokemusta onkin paljon niin päiväkodeissa kuin perheissäkin työskentelystä. Vapaa-ajallani nautin erityisesti pitkistä juoksulenkeistä, hukkailusta, mökkeilystä ja matkustelusta sekä kiireettömistä brunsseista ja ajanvietosta ystävien ja perheen kanssa.

Heidi Pirttijärvi

Olen 25-vuotias, kotoisin Oulaisista mutta sittemmin Ouluun rakastunut nuori neito. Minulla on monen vuoden kokemus lastenhoidosta. Olen työskennellyt perheissä, päiväkodissa sekä au pairina Puolassa. Sydäntäni lähellä ovat lasten lisäksi eläimet, luonto, liikunta, uudet elämykset ja rakkaat ihmiset.

Laura Korhonen

Olen 25-vuotias iloinen ja energinen luokanopettajaopiskelija Oulusta. Opetusharjoitteluiden lisäksi olen hankkinut kokemusta lasten kanssa työskentelystä hoitamalla sukulaisten ja tuttavieni lapsia. Työskentely lasten kanssa on minulle luontevaa, ja koen yhdessä tekemisen palkitsevana sekä opettavaisena. Vapaa-aikani vietän pääasiassa perheeni ja ystävieni seurassa. Nautin hukkailusta, tanssimisesta ja koirani kanssa ulkoilusta.

Alika Rajaniemi

Olen Alika, positiivinen ja energinen lukiolainen. Lapset ja liikunta ovat lähellä sydäntäni ja rakastan liikkumista ja puuhastelua yhdessä lasten kanssa. Kokemusta lastenhoidosta olen saanut harjoitteluista ja kesätöistä päiväkodeissa sekä hoitamalla tuttavieni lapsia. Hukka on minulle kuin toinen koti ja vietänkin suurimman osan vapaa-ajastani hukkaillessa. Lisäksi pidän kovasti tanssimisesta, matkustamisesta ja rennosta oleilusta perheen ja ystävien kanssa.

Pikku Hukan synttärit

Lapsesi on lämpimästi tervetullut Pikku-Hukkaan viettämään synttäreitään! Tarjoamme pienille asiakkaillemme neljä erilaista pakettia. Tutustu hauskoihin teemoihimme ja varaa lapsellesi mieluisin!

Jokainen synttäripaketti sisältää lastenohjaajan juhlien ajaksi, Pikku-Hukan vapaan käytön sekä herkuttelupaketin, johon kuuluu Hukan puolesta limpparia, sipsiä sekä karkkia juhlijoille sekä vanhemmille kahvit Kahvila Hukassa. Kaikkiin pippaloihin voit tuoda halutessasi oman synttärikakun!

1. Pikku-Hukkapippalot

Näillä synttäreillä päivänsankari kavereineen viihtyy Pikku-Hukan hauskan puuhailun parissa! Lasten käytössä muun muassa kiipeilyseinä, pallomeri, puolapuut sekä minielokuvateatteri. Pikku-Hukan tiloista löytyy myös minipelikenttä, jossa naperot voivat haastaa toisensa pelaamaan eri palloilulajeja! Vanhemmat voivat istua vaikkapa kahvikupposen äärellä Kahvila Hukassa tai treenata tiloissamme sillä välin kun Pikku-Hukan koulutettu lastenohjaaja huolehtii juhlaväestä.

Hukan jäsenen hinta (1–10 lasta): 180 €.
Ei-jäsenen hinta (1–10 lasta): 200 €.
Lisäkaverit: 7 € / lapsi

2. Pikku-Hukan Sporttisynttärit (3–10-vuotiaille)

Järjestämme päivänsankarille ystävineen vauhdikkaat juhlat, jossa he juhlatilan lisäksi pääsevät liikkumaan valitsemanne lajin parissa. Hukan taitavat liikunnanohjaajat hauskuuttavat juhlavieraita niin antaumuksella etteivät he edes huomaa hikoilevansa!

Kahden tunnin Sporttisynttärit sisältävät Pikku-Hukan vapaan käytön lisäksi ohjatun liikuntatuokion (kesto 45 min) Hukan elämyksellisissä liikuntatiloissa.

Valittavananne seuraavat lajit:

 • Palloilu (sulkapallo, minitennis, salibandy, koris) 3–10-vuotiaille

 • Just Dance, 6–10-vuotiaille suunniteltu oma tanssitunti

 • Telinevoimistelu 7–10-vuotiaille

Hukan jäsenen hinta (1–10 lasta): 230 €.
Ei-jäsenen hinta (1–10 lasta): 250 €.
Lisäkaverit: 7 € / lapsi

3. Diskosynttärit (3–10-vuotiaille)

Diskosynttäreillä on loistava meno taattu! Näillä synttäreillä juhlaväki pääsee nauttimaan tunnelmasta ja testaamaan parhaat liikkeensä discovalojen välkkeessä ja hyvän musiikin soidessa. Kahden tunnin juhlat sisältävät discon sekä Pikku-Hukan vapaan käytön. Tarjolla myös Mehukatti-”boolia”.

Hukan jäsenen hinta (1–10 lasta): 200 €.
Ei-jäsenen hinta (1–10 lasta): 220 €.
Lisäkaverit: 7 € / lapsi

4. Pikku-Hukan aarrejahti (3–6-vuotiaille)

Näissä juhlissa synttäriporukka pääsee auttamaan Pikku-Hukan kadonneen aarteen etsinnässä! Aarretta etsitään ohjatusti jännittävien vihjeiden avulla Hukan tiloissa. Jokainen nokkela aarteenmetsästäjä palkitaan lopussa. Aarteenmetsästyksen jälkeen juhlat jatkuvat vapaan leikin ja yhdessäolon merkeissä Pikku-Hukassa!

Hukan jäsenen hinta (1–10 lasta): 200 €.
Ei-jäsenen hinta (1–10 lasta): 220 €.
Lisäkaverit: 7 € / lapsipikkuhukka-synttarit

Varaukset ja lisätiedustelut: Essi Kela, essi.kela@nullhukka.net, puh. 08 4152 2014, tai soittamalla suoraan Pikku-Hukkaan, puh. 08 4152 2002. Synttäreille osallistuvien lasten vanhemmat saavat käyttää Hukan palveluita synttäreiden ajan. Täytäthän vastaanotossa vieraskortin ennen kuin menet treenaamaan. Toivomme, että yksi vanhempi olisi tarvittaessa tavoitettavissa synttäreiden aikana (esimerkiksi kuntosalilla tai kahvilassa).

Pikku-Hukan säännöt

 • Lasten ikäraja on 3–10 vuotta.
 • Pikku-Hukan tilat ovat lasten käytössä ainoastaan sen aukioloaikoina.
 • Pikku-Hukassa voi viettää aikaa maksimissaan 1,5 tuntia kerrallaan, yksi hoitokerta/lapsi/päivä.
 • Vain terveet lapset voivat tulla lastenhoitoon. Jos lapsi on liian sairas päivähoitoon tai kouluun, on hän liian sairas myös Pikku-Hukkaan
 • Varaathan ensimmäisellä kerralla aikaa lapsen henkilötietojen täyttämiseen
 • Halutessasi voi tulla tutustumaan tilaan ensin yhdessä lapsen kanssa. Varaathan tähänkin ajan.
 • Lastenhoitopalvelu on tarkoitettu vain Hukan jäsenille.
 • Jättäessäsi lapsen Pikku-Hukkaan saat rannekkeen/leiman käteesi, ja lapseltasi löytyy samanlainen. Näin varmistamme lapsesi turvallisuuden hakutilanteessa.
 • Omien ruokien ja juomien tuominen lastenhoitoon on turvallisuussyistä kielletty.
 • Vanhemman täytyy aina löytyä Hukan tiloista lapsen ollessa siellä hoidossa. Ilmoitathan minne olet menossa, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut.
 • Lasten vapaa liikkuminen Hukan tiloissa ei ole sallittua.
 • Lastenhoitoon otettavien lasten määrästä päättää henkilökunta tilanteen mukaan. Tämän vuoksi lasten määrä voi vaihdella ja siihen vaikuttavat lasten ikäkokonaisuus ja henkilökunnan tilannearvio.

Tervetuloa liikkumaan ja leikkimään Pikku-Hukkaan!