Toivotamme Pikku-Hukkaan tervetulleeksi kaikki 3–10-vuotiaat jäsenten lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa. Taitavat lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä uusituissa virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Pikku-Hukka on paljon enemmän kuin lapsiparkki!

Pikku-Hukassa leikitään, piirretään ja askarrellaan. Elokuvia voi katsella minileffateatterissa ja energiaa voi purkaa pallomeressä tai kiipeilyseinällä. Tarjoamme liikuntaleikkejä päivittäin, joihin lapsi voi halutessaan osallistua. Lapsille on varattu oma tila, jossa voi pelata Xbox Kinectin liikunnallisia pelejä, tehdä läksyjä tai halutessaan rentoutua mukavan kirjan äärellä.

Paikka Pikku-Hukassa edellyttää ajanvarausta. Teethän varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Muista, että Pikku-Hukassa on paikkoja rajoitetusti eli varaus kannattaa tehdä ajoissa. Varauksia voi olla voimassa vain yksi kerrallaan per lapsi. Toivomme myös, että perutte varauksen jos lapsenne ei tulekaan, tällöin paikka vapautuu ajanvarausjonossa seuraavalle. Voit myös soittaa samana päivänä tiedustellaksesi, onko paikkoja vapaana.

Pikku-Hukan palvelut ovat ainoastaan varsinaisten jäsentemme käytössä.

Varaa aika ja tule leikkimään!

Pikku-Hukan ajanvarausnumero on 08 4152 2002, ajanvaraus toimii Pikku-Hukan aukioloaikoina.

Pikku-Hukka avoinna:

ma–to klo 16–20
perjantaisin kiinni
la klo 9.30–15.30
Tarkista erityisaukiolot Ajankohtaista-osiosta alempaa!

Pikku-Hukassa voit pitää myös hauskat synttärikekkerit!

Lue lisää alempaa!

Ajankohtaista Pikku-Hukassa

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Pikku-Hukan Ystävänpäiväpippalot 14.2.

Päivitys: tapahtuma aikaistui viikolla ja samalla teema vaihtui Ystävänpäiväpippaloiksi. Perjantaina 14.2. klo 16–18 juhlimme Pikku-Hukassa ystävänpäivää ja suuntaamme kohti Heinäpään…

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

13.12. Pikku-Hukan pikkujoulut

Pikku-Hukan pikkujoulut järjestetään perjantaina 13.12. klo 17–19! Pikkujouluissa on mukavaa joulupuuhaa, joululauluja ja tietysti joulupukin vierailu! Tarjolla on myös piparkakkuja sekä…

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Joulun 2019 ja uudenvuoden 2020 poikkeusaukiolot

Huom! Uutista päivitetty 17.12.: Muutoksia erikoislukkareissa 23.12.2019 ja 6.1.2020 sekä Pikku-Hukan aukiolossa 6.1. Tervetuloa kuntoilemaan vielä loppuvuonna 2019 ja alkuvuonna 2020 näiden…

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Pikku-Hukan poikkeusaukiolot

Hei, Pikku-Hukat ja vanhemmat! Syyslomaviikolla 43 (21.–27.10.2019) Pikku-Hukka on auki maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina! Lisäksi Pikku-Hukka on suljettu lauantaina 2.11.2019. Ennakkovaraukset…

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Naperojumppaa 3–6-vuotiaille!

Hukka järjestää syksyllä 2019 naperojumppaa 3–6-vuotiaille lapsille! Naperojumppa tarjoaa lapselle positiivisia liikuntakokemuksia ja edistää lapsen fyysistä toimintakykyä. Tervetuloa leikkimään,…

HukkaJuniori, Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Qstock-viikonlopun erikoislukkarit 26.–28.7.2019

Perjantai 26.7. Hukka avoinna klo 6–21 Erikoislukkari: 10.15 QSTOCK cycling (oranssi) / Tiia (Vain Hukan varsinaisille jäsenille) 11.15 BODYPUMP / Varpu 12.30 FunkkisCircuit45 / Julianna Virtuaalitunnit: 11.45…

Pikku-Hukan ohjaajat

Heidi Pirttijärvi

Opiskelen toimintaterapeutiksi ja minulla on monen vuoden kokemus lastenhoidosta. Olen työskennellyt lastenhoitajana perheissä, päiväkodissa sekä au pairina Puolassa. Sydäntäni lähellä ovat lasten kanssa työskentelyn lisäksi eläimet, luonto, liikunta, uudet elämykset ja rakkaat ihmiset.

Pauliina Pyyny

Olen Pauliina, energinen luokanopettajaopiskelija Rovaniemeltä. Vapaa-ajallani tykkään joogata, jumpata ja viettää aikaa läheisteni kanssa. Minulle on tärkeää saada tehdä töitä lasten parissa, josta nautin suuresti ja kokemusta onkin kertynyt vuosien varrella muunmussa kouluista ja päiväkodeista. Minut tekee erityisen iloiseksi matkustelu, kesä sekä hymyilevät ihmiset!

Alika Rajaniemi

Olen Alika, positiivinen ja energinen varhaiskasvatuksen opiskelija. Lapset ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Pikku-Hukassa rakastankin lasten kanssa yhdessä touhuamista. Kokemusta lastenhoidosta olen saanut harjoitteluista ja kesätöistä päiväkodeissa sekä hoitamalla tuttavieni lapsia. Vapaa-ajallani tykkään Hukkailla, tanssia, matkustella, liikkua luonnossa sekä viettää aikaa rennosti ystävien ja perheen kanssa.

Pikku Hukan synttärit

Lapsesi on lämpimästi tervetullut Pikku-Hukkaan viettämään synttäreitään! Tarjoamme pienille asiakkaillemme kolme erilaista pakettia. Tutustu hauskoihin teemoihimme ja varaa lapsellesi mieluisin! Varaathan synttärit mielellään kuukautta aiemmin.

• Ohjaajat pitävät huolta juhlijoista sillä välin, kun vanhemmat voivat treenata Hukan tiloissa
• Kaikilla lasten vanhemmilla on mahdollisuus käyttää Hukan tiloja täysin ilmaiseksi synttäreiden ajan
• Voit tuoda omat tarjottavat synttäreille tai tilata valmiin herkkupaketin paikan päälle
• Ei huolta oman kodin siivouksesta tai synttäreiden järjestämisestä!

1. Pikku-Hukkapippalot

Näillä synttäreillä päivänsankari kavereineen viihtyy Pikku-Hukan hauskan puuhailun parissa! Lasten käytössä muun muassa kiipeilyseinä, pallomeri, puolapuut sekä minielokuvateatteri. Pikku-Hukan tiloista löytyy myös minipelikenttä, jossa naperot voivat haastaa toisensa pelaamaan eri palloilulajeja! Vanhemmat voivat istua vaikkapa kahvikupposen äärellä Kahvila Hukassa tai treenata tiloissamme sillä välin kun Pikku-Hukan koulutettu lastenohjaaja huolehtii juhlaväestä.

Pikku-Hukkapippaloiden hinnat:
1–10 lasta:
180 €.
11–14 lasta: 230 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

3. Pikku-Hukan Sporttisynttärit (3–10-vuotiaille)

Järjestämme päivänsankarille ystävineen vauhdikkaat juhlat, jossa he juhlatilan lisäksi pääsevät liikkumaan valitsemanne lajin parissa. Hukan taitavat liikunnanohjaajat hauskuuttavat juhlavieraita niin antaumuksella etteivät he edes huomaa hikoilevansa!

Kahden tunnin Sporttisynttärit sisältävät Pikku-Hukan vapaan käytön lisäksi ohjatun liikuntatuokion (kesto 45 min) Hukan elämyksellisissä liikuntatiloissa.

Valittavananne seuraavat lajit:

 • Palloilu (sulkapallo, minitennis, salibandy, koris) 3–10-vuotiaille
 • Just Dance, 6–10-vuotiaille suunniteltu oma tanssitunti
 • Telinevoimistelu 7–10-vuotiaille

Sporttisynttäreiden hinnat:
1–10 lasta: 230 €.
11–14 lasta: 310 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

2. Diskosynttärit (3–10-vuotiaille)

Diskosynttäreillä on loistava meno taattu! Näillä synttäreillä juhlaväki pääsee nauttimaan tunnelmasta ja testaamaan parhaat liikkeensä discovalojen välkkeessä ja hyvän musiikin soidessa. Kahden tunnin juhlat sisältävät discon sekä Pikku-Hukan vapaan käytön. Tarjolla myös Mehukatti-”boolia”. Otamme vastaan synttärisankarin toivebiisejä discon soittolistalle!

Diskosynttäreiden hinnat:
1–10 lasta:
200 €.
11–14 lasta: 250 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

Lisää synttäreille herkkupaketti:
Haluatko, että hankimme herkut puolestasi? Herkkupaketti pitää sisällään monenlaista hyvää: popcorneja, karkkeja, sipsit & mehukattia koko juhlakansalle! Herkkupakettiin sisältyvät myös tarjoiluvälineet

Herkkupakettien hinnat:
1–10 lasta: 50 €
11–14 lasta: 70 €


Varaukset ja lisätiedustelut:
 Sari Kärki, sari.karki@nullhukka.net tai puh. 08 4152 2014. Synttäreille osallistuvien lasten vanhemmat saavat käyttää Hukan palveluita synttäreiden ajan. Täytäthän vastaanotossa vieraskortin ennen kuin menet treenaamaan. Toivomme, että yksi vanhempi olisi tarvittaessa tavoitettavissa synttäreiden aikana (esimerkiksi kuntosalilla tai kahvilassa).

Pikku-Hukan säännöt

 • Lasten ikäraja on 3–10 vuotta.
 • Pikku-Hukan tilat ovat lasten käytössä ainoastaan sen aukioloaikoina.
 • Pikku-Hukassa voi viettää aikaa maksimissaan 1,5 tuntia kerrallaan, yksi hoitokerta/lapsi/päivä.
 • Vain terveet lapset voivat tulla lastenhoitoon. Jos lapsi on liian sairas päivähoitoon tai kouluun, on hän liian sairas myös Pikku-Hukkaan
 • Varaathan ensimmäisellä kerralla aikaa lapsen henkilötietojen täyttämiseen
 • Halutessasi voi tulla tutustumaan tilaan ensin yhdessä lapsen kanssa. Varaathan tähänkin ajan.
 • Lastenhoitopalvelu on tarkoitettu vain Hukan jäsenille.
 • Omien ruokien ja juomien tuominen lastenhoitoon on turvallisuussyistä kielletty.
 • Vanhemman täytyy aina löytyä Hukan tiloista lapsen ollessa siellä hoidossa. Ilmoitathan minne olet menossa, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut.
 • Lasten vapaa liikkuminen Hukan tiloissa ei ole sallittua.
 • Lastenhoitoon otettavien lasten määrästä päättää henkilökunta tilanteen mukaan. Tämän vuoksi lasten määrä voi vaihdella ja siihen vaikuttavat lasten ikäkokonaisuus ja henkilökunnan tilannearvio.

Tervetuloa liikkumaan ja leikkimään Pikku-Hukkaan!