Toivotamme Pikku-Hukkaan tervetulleeksi kaikki 3–10-vuotiaat jäsenten lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa. Taitavat lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä uusituissa virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Pikku-Hukka on paljon enemmän kuin lapsiparkki!

Pikku-Hukassa leikitään, piirretään ja askarrellaan. Elokuvia voi katsella minileffateatterissa ja energiaa voi purkaa pallomeressä tai kiipeilyseinällä. Tarjoamme liikuntaleikkejä päivittäin, joihin lapsi voi halutessaan osallistua. Lapsille on varattu oma tila, jossa voi pelata Xbox Kinectin liikunnallisia pelejä, tehdä läksyjä tai halutessaan rentoutua mukavan kirjan äärellä.

Paikka Pikku-Hukassa edellyttää ajanvarausta. Teethän varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Muista, että Pikku-Hukassa on paikkoja rajoitetusti eli varaus kannattaa tehdä ajoissa. Varauksia voi olla voimassa vain yksi kerrallaan per lapsi. Toivomme myös, että perutte varauksen jos lapsenne ei tulekaan, tällöin paikka vapautuu ajanvarausjonossa seuraavalle. Voit myös soittaa samana päivänä tiedustellaksesi, onko paikkoja vapaana.

Pikku-Hukan palvelut ovat ainoastaan varsinaisten jäsentemme käytössä.

Varaa aika ja tule leikkimään!

Pikku-Hukan ajanvarausnumero on 08 4152 2002, ajanvaraus toimii Pikku-Hukan aukioloaikoina.

Pikku-Hukka avoinna:

ma–to klo 16–20
perjantaisin kiinni
la klo 9.30–15.30
Tarkista erityisaukiolot Ajankohtaista-osiosta alempaa!

Pikku-Hukassa voit pitää myös hauskat synttärikekkerit!

Lue lisää alempaa!

Ajankohtaista Pikku-Hukassa

Palloilu, Pienryhmävalmennukset, Pikku-Hukka, Tapahtumat, Team Rynkeby, Uutiset  | 

Muutoksia Hukan toiminnoissa koronatilanteen vuoksi – kooste

Päivitys 17.8. klo 15.15.: muutoksia aukioloaikoihin, palveluihin ja lepokäytäntöihin. Tähän päivitämme viimeisimmät muutokset Hukan tapahtumissa ja toiminnoissa koronatilanteen vuoksi. Hukka…

HukkaJuniori, Palloilu, Pienryhmävalmennukset, Pikku-Hukka, Tapahtumat, Uutiset  | 

Hyvä Hukan jäsen,

Hukka ei ole paikka. Hukka ja hukkalaiset ovat joukko ihmisiä, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan liikunnan avulla. Kuten niin moni oululainen, myös me Hukan työntekijät, reilu viisikymmentä…

Blogit, Pikku-Hukka  | 

Veeeraeveliiinan blogi: Lapsen kaverisynttärit

Hukan yhteistyökumppani Veera Tikkinen kertoo uusimmassa blogikirjoituksessaan tyttärelleen järjestämistään Pikku-Hukka synttäreistä! Lue mitä kaikkea Pikku-Hukka synttäreihin kuuluu ja…

HukkaJuniori, Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Talvilomaviikolla lisää yli 12-vuotiaiden tunteja ja Pikku-Hukan aukioloajat

Normaalin tuntitarjonnan lisäksi talvilomaviikolla 2.–8.3.2020 on yli 12-vuotiailla HukkaJuniori-jäsenillä mahdollisuus osallistua useammille aamupäivän aikuisten tunneille – tervetuloa!…

Pikku-Hukka, Tapahtumat  | 

Pikku-Hukan Ystävänpäiväpippalot 14.2.

Päivitys: tapahtuma aikaistui viikolla ja samalla teema vaihtui Ystävänpäiväpippaloiksi. Perjantaina 14.2. klo 16–18 juhlimme Pikku-Hukassa ystävänpäivää ja suuntaamme kohti Heinäpään…

Pikku-Hukan ohjaajat

Fanni Korhonen

Luonteeltani olen sosiaalinen ja nautin suuresti saada tehdä töitä ihmisten, etenkin lasten kanssa. Kokemusta lasten kanssa työskentelystä minulle on kertynyt kerhojen pitämisestä sekä kesätöistä. Lapsien kanssa työskentelyn lisäksi sydäntäni lähellä on eläimet, liikunta sekä ystävät ja perhe.

Vilma Koskelo

Olen aina tullut hyvin toimeen lasten kanssa ja kokemusta lasten kanssa onkin kertynyt muun muassa tuttavaperheiden lasten hoitamisesta, päiväkodissa työskentelystä ja kokkikerhon pitämisestä. Vapaa-ajallani tykkään matkustella ja harrastaa kuvataidetta.

Piritta Puskala

Olen Piritta, tuleva varhaiskasvatuksen opettaja. Olen lapsirakas, empaattinen ja kannustava. Minulla on paljon kokemusta lastenhoidosta ja erilaisten kerhojen ohjauksesta. Läheiset, luonto ja positiivinen elämänasenne ovat minulle tärkeitä. Harrastan futsalia ja vietän suurimman osan vapaa-ajastani urheilun parissa.

Alika Rajaniemi

Olen Alika, positiivinen ja energinen varhaiskasvatuksen opiskelija. Lapset ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Pikku-Hukassa rakastankin lasten kanssa yhdessä touhuamista. Kokemusta lastenhoidosta olen saanut harjoitteluista ja kesätöistä päiväkodeissa sekä hoitamalla tuttavieni lapsia. Vapaa-ajallani tykkään Hukkailla, tanssia, matkustella, liikkua luonnossa sekä viettää aikaa rennosti ystävien ja perheen kanssa.

Pikku Hukan synttärit

Lapsesi on lämpimästi tervetullut Pikku-Hukkaan viettämään synttäreitään! Tarjoamme pienille asiakkaillemme kolme erilaista pakettia. Tutustu hauskoihin teemoihimme ja varaa lapsellesi mieluisin! Varaathan synttärit mielellään kuukautta aiemmin.

• Ohjaajat pitävät huolta juhlijoista sillä välin, kun vanhemmat voivat treenata Hukan tiloissa
• Kaikilla lasten vanhemmilla on mahdollisuus käyttää Hukan tiloja täysin ilmaiseksi synttäreiden ajan
• Voit tuoda omat tarjottavat synttäreille tai tilata valmiin herkkupaketin paikan päälle
• Ei huolta oman kodin siivouksesta tai synttäreiden järjestämisestä!

1. Pikku-Hukkapippalot

Näillä synttäreillä päivänsankari kavereineen viihtyy Pikku-Hukan hauskan puuhailun parissa! Lasten käytössä muun muassa kiipeilyseinä, pallomeri, puolapuut sekä minielokuvateatteri. Pikku-Hukan tiloista löytyy myös minipelikenttä, jossa naperot voivat haastaa toisensa pelaamaan eri palloilulajeja! Vanhemmat voivat istua vaikkapa kahvikupposen äärellä Kahvila Hukassa tai treenata tiloissamme sillä välin kun Pikku-Hukan koulutettu lastenohjaaja huolehtii juhlaväestä.

Pikku-Hukkapippaloiden hinnat:
1–10 lasta:
180 €.
11–14 lasta: 230 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

3. Pikku-Hukan Sporttisynttärit (3–10-vuotiaille)

Järjestämme päivänsankarille ystävineen vauhdikkaat juhlat, jossa he juhlatilan lisäksi pääsevät liikkumaan valitsemanne lajin parissa. Hukan taitavat liikunnanohjaajat hauskuuttavat juhlavieraita niin antaumuksella etteivät he edes huomaa hikoilevansa!

Kahden tunnin Sporttisynttärit sisältävät Pikku-Hukan vapaan käytön lisäksi ohjatun liikuntatuokion (kesto 45 min) Hukan elämyksellisissä liikuntatiloissa.

Valittavananne seuraavat lajit:

 • Palloilu (sulkapallo, minitennis, salibandy, koris) 3–10-vuotiaille
 • Just Dance, 6–10-vuotiaille suunniteltu oma tanssitunti
 • Telinevoimistelu 7–10-vuotiaille

Sporttisynttäreiden hinnat:
1–10 lasta: 230 €.
11–14 lasta: 310 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

2. Diskosynttärit (3–10-vuotiaille)

Diskosynttäreillä on loistava meno taattu! Näillä synttäreillä juhlaväki pääsee nauttimaan tunnelmasta ja testaamaan parhaat liikkeensä discovalojen välkkeessä ja hyvän musiikin soidessa. Kahden tunnin juhlat sisältävät discon sekä Pikku-Hukan vapaan käytön. Tarjolla myös Mehukatti-”boolia”. Otamme vastaan synttärisankarin toivebiisejä discon soittolistalle!

Diskosynttäreiden hinnat:
1–10 lasta:
200 €.
11–14 lasta: 250 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

Pikku-Hukan seikkailusynttärit (3-10-vuotiaille)

Seikkailusynttäreillä päivänsankarilla ja vierailla on tärkeä tehtävä. Pikku-Hukan kallisarvoisen aarre on kadonnut ja juhlaporukan apua tarvitaan aarteen etsinnässä rohkeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativalla seikkailuradalla. Radan varrella on erilaisia arvoituksia, esteitä ja liikunnallisia tehtäviä, joita yhdessä selvittämällä pääsemme aarteen jäljille. Seikkailun jälkeen juhlat jatkuvat Pikku-Hukan tiloissa.

Seikkailusynttäreiden hinnat:
1–10 lasta:
200 €.
11–14 lasta: 250 €*
*synttäreillä kaksi ohjaajaa

Lisää synttäreille herkkupaketti:
Haluatko, että hankimme herkut puolestasi? Herkkupaketti pitää sisällään monenlaista hyvää: popcorneja, karkkeja, sipsit & mehukattia koko juhlakansalle! Herkkupakettiin sisältyvät myös tarjoiluvälineet

Herkkupakettien hinnat:
1–10 lasta: 50 €
11–14 lasta: 70 €


Varaukset ja lisätiedustelut:
 Sari Kärki, sari.karki@nullhukka.net tai puh. 08 4152 2014. Synttäreille osallistuvien lasten vanhemmat saavat käyttää Hukan palveluita synttäreiden ajan. Täytäthän vastaanotossa vieraskortin ennen kuin menet treenaamaan. Toivomme, että yksi vanhempi olisi tarvittaessa tavoitettavissa synttäreiden aikana (esimerkiksi kuntosalilla tai kahvilassa).

Pikku-Hukan säännöt

 • Lasten ikäraja on 3–10 vuotta.
 • Pikku-Hukan tilat ovat lasten käytössä ainoastaan sen aukioloaikoina.
 • Pikku-Hukassa voi viettää aikaa maksimissaan 1,5 tuntia kerrallaan, yksi hoitokerta/lapsi/päivä.
 • Vain terveet lapset voivat tulla lastenhoitoon. Jos lapsi on liian sairas päivähoitoon tai kouluun, on hän liian sairas myös Pikku-Hukkaan
 • Varaathan ensimmäisellä kerralla aikaa lapsen henkilötietojen täyttämiseen
 • Halutessasi voi tulla tutustumaan tilaan ensin yhdessä lapsen kanssa. Varaathan tähänkin ajan.
 • Lastenhoitopalvelu on tarkoitettu vain Hukan jäsenille.
 • Omien ruokien ja juomien tuominen lastenhoitoon on turvallisuussyistä kielletty.
 • Vanhemman täytyy aina löytyä Hukan tiloista lapsen ollessa siellä hoidossa. Ilmoitathan minne olet menossa, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut.
 • Lasten vapaa liikkuminen Hukan tiloissa ei ole sallittua.
 • Lastenhoitoon otettavien lasten määrästä päättää henkilökunta tilanteen mukaan. Tämän vuoksi lasten määrä voi vaihdella ja siihen vaikuttavat lasten ikäkokonaisuus ja henkilökunnan tilannearvio.

Tervetuloa liikkumaan ja leikkimään Pikku-Hukkaan!