Toivotamme Pikku-Hukkaan tervetulleeksi kaikki 3–10-vuotiaat jäsenten lapset, jotka pärjäävät ilman vaippaa. Taitavat lastenhoitajamme pitävät huolen lasten viihtyvyydestä virikkeellisissä tiloissa, joissa on tilaa liikkua ja leikkiä. Kuten Hukka on paljon enemmän kuin kuntosali, Pikku-Hukka on paljon enemmän kuin lapsiparkki!

Pikku-Hukassa leikitään, piirretään ja askarrellaan. Elokuvia voi katsella minileffateatterissa ja energiaa voi purkaa pallomeressä tai kiipeilyseinällä. Tarjoamme aktivoivia liikuntaleikkejä, joihin lapsi voi halutessaan osallistua. Lapsille on varattu oma tila, jossa voi pelata liikunnallisia pelejä, tehdä läksyjä tai halutessaan rentoutua mukavan kirjan äärellä.

Paikka Pikku-Hukassa edellyttää ajanvarausta. Teethän varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Muista, että Pikku-Hukassa on paikkoja rajoitetusti eli varaus kannattaa tehdä ajoissa. Varauksia voi olla voimassa vain yksi kerrallaan per lapsi. Toivomme myös, että perutte varauksen jos lapsenne ei tulekaan, tällöin paikka vapautuu ajanvarausjonossa seuraavalle. Voit myös soittaa samana päivänä tiedustellaksesi, onko paikkoja vapaana.

Pikku-Hukan palvelut ovat ainoastaan varsinaisten jäsentemme käytössä.

Varaa aika ja tule leikkimään!

Varaa aikasi sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta!
Voit myös edelleen varata aikasi puhelimitse numerosta 08 4152 2002 Pikku-Hukan aukioloaikoina
ja olla yhteydessä Pikku-Hukan numeroon myös ajanvaraukseen liittyvissä ongelmissa.

Pikku-Hukka avoinna:

ma–to klo 16–20
pe suljettu
la klo 9.30–15.30
Tarkista erityisaukiolot Ajankohtaista-osiosta alempaa!

Pikku-Hukassa voit pitää myös hauskat synttärikekkerit!

Lue lisää alempaa!

Ajankohtaista Pikku-Hukassa

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Pikku-Hukan aukiolot syyslomaviikolla

Syyslomaviikolla 43 (24.–30.10.2022) Pikku-Hukka on auki normaalisti maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina, suljettu torstaina 27.10. Ennakkovaraukset tuttuun tapaan Pikku-Hukan aukioloaikana…

Pikku-Hukka, Uutiset  | 

Pikku-Hukan Halloween 28.10.

Tervetuloa Pikku-Hukan Halloween-naamiaisiin perjantaina 28.10. klo 16–20! Pukeudumme teeman mukaisesti naamiaisasuun ja ohjelmassa on kasvomaalausta, disko, hauska halloweenrata JättiHukassa,…

Pikku-Hukan ohjaajat

Emilia Mäki-Runsas, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Emilia Mäki-Runsas

Olen Emilia. Opiskelen lukiossa. Olen positiivinen, kannustava ja nautin paljon lasten kanssa touhuamisesta. Kokemusta lastenhoidosta minulla on kesätöistä ja tuttavien lasten hoidosta. Vapaa-ajallani tykkään treenailla,lasketella ja matkustella

Piritta Puskala, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Piritta Puskala

Olen Piritta, tuleva varhaiskasvatuksen opettaja. Olen lapsirakas, empaattinen ja kannustava. Minulla on paljon kokemusta lastenhoidosta ja erilaisten kerhojen ohjauksesta. Läheiset, luonto ja positiivinen elämänasenne ovat minulle tärkeitä. Harrastan futsalia ja vietän suurimman osan vapaa-ajastani urheilun parissa.
Alika Rajaniemi, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Alika Rajaniemi

Olen Alika, positiivinen ja energinen varhaiskasvatuksen opiskelija. Lapset ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Pikku-Hukassa rakastankin lasten kanssa yhdessä touhuamista. Kokemusta lastenhoidosta olen saanut harjoitteluista ja kesätöistä päiväkodeissa sekä hoitamalla tuttavieni lapsia. Vapaa-ajallani tykkään Hukkailla, tanssia, matkustella, liikkua luonnossa sekä viettää aikaa rennosti ystävien ja perheen kanssa.

Andrea Viitala, Pikku-Hukka, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Andrea Viitala

Olen Andrea, opiskelen tällä hetkellä ammattikorkeakoulussa. Olen positiivinen ja empaattinen ja tykkään touhuta lasten kanssa. Aikaisempaa lastenhoitokokemusta minulla on kesätöistä päiväkodissa. Vapaa-ajallani tykkään treenata salilla, joogata, matkustella sekä viettää aikaa läheisten kanssa.

Aada Bergroth

Lasten liikuntasynttärit Pikku-Hukassa

Jos pohdit, missä viettää lasten terveelliset ja liikunnalliset synttärit Oulussa, vastauksesi on Pikku-Hukka. Tarjoamme pienille asiakkaillemme kolme erilaista pakettia – tutustu hauskoihin teemoihimme ja varaa lapsellesi mieluisin! Varaathan synttärit mielellään kuukautta aiemmin.

• Synttäreillä on aina kaksi ohjaajaa, jotka pitävät juhlijoista huolta sillä välin, kun vanhemmat rentoutuvat tai treenaavat Hukan tiloissa.
• Kaikilla lasten vanhemmilla on mahdollisuus käyttää Hukan tiloja täysin ilmaiseksi synttäreiden ajan
• Voit tuoda omat tarjottavat synttäreille tai tilata valmiin herkkupaketin paikan päälle
• Sinun ei tarvitse siivota kotiasi juhlia varten tai järjestää mitään!

1. Diskosynttärit (3–10-vuotiaille)

Diskosynttäreillä on loistava meno taattu! Näillä synttäreillä juhlaväki pääsee nauttimaan tunnelmasta ja testaamaan parhaat liikkeensä discovalojen välkkeessä ja hyvän musiikin soidessa. Kahden tunnin juhlat sisältävät discon sekä Pikku-Hukan vapaan käytön. Tarjolla myös Mehukatti-”boolia”. Otamme vastaan synttärisankarin toivebiisejä discon soittolistalle!

Diskosynttäreiden hinnat:
1–14 lasta:
250 €.
Hukan jäsenhinta: 200 €
Pikku-Hukka: lasten synttärit, terveelliset lasten synttärit, lasten synttärit oulu, lapsen synttärit oulu, missä viettää lasten synttärit, missä järjestää lasten synttärit, liikunnalliset synttärit, liikuntasynttärit, lasten liikuntasynttärit
3. Pikku-Hukan seikkailusynttärit (3–10-vuotiaille)

Seikkailusynttäreillä päivänsankarilla ja vierailla on tärkeä tehtävä. Pikku-Hukan kallisarvoinen aarre on kadonnut ja juhlaporukan apua tarvitaan aarteen etsinnässä rohkeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä vaativalla seikkailuradalla. Radan varrella on erilaisia arvoituksia, esteitä ja liikunnallisia tehtäviä, joita yhdessä selvittämällä pääsemme aarteen jäljille. Seikkailun jälkeen juhlat jatkuvat Pikku-Hukan tiloissa.

Seikkailusynttäreiden hinnat:
1–14 lasta: 250 €
Hukan jäsenhinta: 200 €

2. Pikku-Hukan Sporttisynttärit (3–10-vuotiaille)

Järjestämme päivänsankarille ystävineen vauhdikkaat juhlat, jossa he juhlatilan lisäksi pääsevät liikkumaan valitsemanne lajin parissa. Kahden tunnin Sporttisynttärit sisältävät Pikku-Hukan vapaan käytön lisäksi ohjatun liikuntatuokion (kesto 45 min) Hukan elämyksellisissä liikuntatiloissa.

Liikuntatuokion voitte valita seuraavista lajeista:

 • Pallopelit -ja leikit – Pelataan ja leikitään yhdessä! Sovelletaan jalkapalloa, sählyä ja sulkapalloa hauskoilla twisteillä. Huomioimme lasten taitotason sekä lajitoiveenne.
 • Parkour – Opetellaan liikkumisen perustaitoja hauskalla, luovalla ja turvallisella tavalla, lasten taitotaso huomioon ottaen. Parkour-synttäreillä seikkaillaan erilaisten temppuratojen läpi kuunnellen myös lasten ideoita ja toiveita.
 • Jooga – Lasten jooga on liikettä, leikkiä ja rauhoittumista. Joogaan tutustutaan lasten kanssa tarinoiden, leikkien ja pelien kautta.

Sporttisynttäreiden hinnat:
1–14 lasta: 250 €
Hukan jäsenhinta: 200 €

Lisää synttäreille herkkupaketti:
Haluatko, että hankimme herkut puolestasi? Meiltä löydät kaksi vaihtoehtoa, joihin sisältyvät myös tarjoiluvälineet.

• Herkkupaketti 1: popcorneja, karkkeja, sipsit & mehukattia koko juhlakansalle!
• Herkkupaketti 2:  pähkinöitä, rusinoita, kuivattuja hedelmiä/marjoja, maissikakkuja.

Herkkupakettien hinta:
1–14 lasta: 50 €


Varaukset ja lisätiedustelut:
 Sari Kärki, sari.karki@nullhukka.net tai puh. 08 4152 2014. Synttäreille osallistuvien lasten vanhemmat saavat käyttää Hukan palveluita synttäreiden ajan. Täytäthän vastaanotossa vieraskortin ennen kuin menet treenaamaan. Toivomme, että yksi vanhempi olisi tarvittaessa tavoitettavissa synttäreiden aikana (esimerkiksi kuntosalilla tai kahvilassa).

Pikku-Hukan säännöt

 • Lasten ikäraja on 3–10 vuotta.
 • Pikku-Hukan tilat ovat lasten käytössä ainoastaan sen aukioloaikoina.
 • Pikku-Hukassa voi viettää aikaa maksimissaan 1,5 tuntia kerrallaan, yksi hoitokerta/lapsi/päivä.
 • Vain terveet lapset voivat tulla lastenhoitoon. Jos lapsi on liian sairas päivähoitoon tai kouluun, on hän liian sairas myös Pikku-Hukkaan
 • Varaathan ensimmäisellä kerralla aikaa lapsen henkilötietojen täyttämiseen
 • Halutessasi voi tulla tutustumaan tilaan ensin yhdessä lapsen kanssa. Varaathan tähänkin ajan.
 • Lastenhoitopalvelu on tarkoitettu vain Hukan jäsenille.
 • Omien ruokien ja juomien tuominen lastenhoitoon on turvallisuussyistä kielletty.
 • Vanhemman täytyy aina löytyä Hukan tiloista lapsen ollessa siellä hoidossa. Ilmoitathan minne olet menossa, jotta voimme tarvittaessa tavoittaa sinut.
 • Lasten vapaa liikkuminen Hukan tiloissa ei ole sallittua.
 • Lastenhoitoon otettavien lasten määrästä päättää henkilökunta tilanteen mukaan. Tämän vuoksi lasten määrä voi vaihdella ja siihen vaikuttavat lasten ikäkokonaisuus ja henkilökunnan tilannearvio.
 • Tullessasi Pikku-Hukkaan, kirjaudu sisään vastaanotossa, ota lipuke mukaasi ja anna se Pikku-Hukan henkilökunnalle tuodessasi lapsesi hoitoon.

Tervetuloa liikkumaan ja leikkimään Pikku-Hukkaan!