HukkaJuniori-jäsenyys uudistui vuoden 2021 alussa – erilliset HukkaJuniori-tunnit poistuivat, ja niiden sijaan keskitytään palloiluun ja ikätasoiseen liikunnalliseen toimintaan kaverien ja vanhempien kera.

HukkaJuniori-uutisia

HukkaJuniori, HukkaReportteri, Palloilu  | 

Elämää Hukassa: tapahtumien päivä 28.1.!

Lauantaina 28.1. Hukassa oli tarjolla huima määrä hauskoja tapahtumia – aikuisten kaveripäivä, pickleball-lajiesittely, Hukan Koko Suomi tanssii -haasteen eka yhteistreeni sekä HukkaJuniori-ikäisten…

HukkaJuniori, Tapahtumat  | 

28.1. HukkaJuniorin tutustumispäivä: 5 lajia & tubettaja-Annika!

Lauantaina 28.1. on taas luvassa HukkaJuniorien tutustumispäivä, jolloin kaikki 8–15-vuotiaat ovat tervetulleita kokeilemaan ilmaiseksi jopa neljää seitsemästä HukkaJuniori-lajista sekä…

HukkaJuniori, Uutiset  | 

Hukka myös Snapchatissa!

Hukka löytyy nyt myös Snapchatista! Hukan Snapchattia seuraamalla pääset askeleen lähemmäksi meitä! Seuraa meitä, jos haluat nähdä mitä kaikkea Hukassa päivisin tapahtuu, saada ainutlaatuisia…

HukkaJuniori-jäsenyys

Haluamme tarjota perheille enemmän aikaa yhdessä ilon ja positiivisen energian siivittämänä. Uskomme myös, että vanhempi voi tartuttaa liikkumisen innon ja tavan lapseensa ja antaa hänelle sitä kautta eväitä onnelliseen elämään.

Säännöllinen liikkuminen kehittää todistetusti niin rytmitajua, lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta kuin tasapainoakin, parantaa muistia ja keskittymiskykyä ja auttaa kehoa ja mieltä palautumaan ja rentoutumaan – vain muutamia hyötyjä mainitaksemme.

HukkaJuniori-jäsenyys antaa sinulle ja lapsellesi mahdollisuuden liikkua yhdessä Hukan erinomaisissa ja monipuolisissa liikuntatiloissa ja palloilukentillä joko edullisemmalla jäsenhinnalla tai kertakäynteinä.

Iän perusteella jaetut liikuntapalvelut

HukkaJuniorieiden liikuntamahdollisuudet on jaettu kahteen ikäryhmään. 8–11-vuotiaat voivat hyödyntää Hukan palloilumahdollisuuksia ja liikkua vanhemman seurassa telinevoimisteluun suunnitellussa Funktionaalisessa studiossa. 12–14-vuotiaat saavat lisäksi harjoitella vanhemman seurassa kuntosalilla ja osallistua 12+ -merkityille ryhmäliikuntatunneille.

8–11-vuotias

Saa:

 • Pallopelit itsenäisesti tai vanhemman seurassa
 • Funktionaalisessa studiossa vanhemman seurassa

12–14-vuotias

Saa:

 • 12+ ryhmäliikuntatunnit
 • Pallopelit itsenäisesti tai vanhemman seurassa
 • Funktionaalinen studio aikuisen seurassa
 • Kuntosali täysi-ikäisen seurassa

Liikuntapalvelut ja -tilat

Funktionaalisen Studion ainutlaatuinen saliympäristö, telineet ja välineet takaavat monipuolisen ja hauskan ympäristön liikkumiselle. Yhdessä liikkuen temppuja ja taitoja opitaan rennolla asenteella, kehoa ja mieltä huoltaen.

Palloilulajeja juniori pääsee hyödyntämään täysipainoisesti. Tennis, sulkapallo, squash, pickleball ja pöytätenniskentät vain odottavat päästäkseen todistamaan perheiden sisäisiä turnauksia ja ilon hetkiä. Naurun lomassa kehittyvät myös lapsen ja nuoren kestävyys, rytmitaju, tarkkuus, nopeus kuin silmän ja käden koordinaatiokin.

HukkaJuniori-jäsenyys tuo yli 12-vuotiaalle nuorelle pääsyn erinomaisen harrastuksen piiriin. Hukan 12+ ryhmäliikuntatunneilla liikutaan yhdessä ohjaajan johdolla ilman kilpailuasetelmaa, vain musiikista ja yhdessä liikkumisesta nauttien. Ryhmäliikuntalajien kautta nuori pääsee monipuolisen liikkumisen makuun ja palautuu koulun tuomasta stressistä erinomaisesti.

Hukan ryhmäliikuntalukujärjestyksestä löytyy ikäryhmälle sopivia ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan, esimerkiksi FunkkisCircuit, JoogaFlow, HukkaCycling, BodyCombat, BodyAttack, venyttely ja RPV.

HukkaJuniori-jäsenyyden hinnoittelu

HukkaJuniorit pääsevät liikkumaan joko kertakäyntimaksulla tai edullisemmin jäsenyydellä.

Jäsenyys jatkuu kuukausi kerrallaan, ilman määräaikaa. Mikäli vanhempi on Hukan jäsen, on jäsenyys juniorille edullisempi. Mikäli jäsenyys ostetaan 30 päivän sisällä kertakäynnistä, hyvitetään päivämaksu jäsenhinnassa.

Jäsenyys tehdään aina lapselle henkilökohtaisesti. Sopimuksen allekirjoittavat Liikuntakeskus Hukka ja lapsen huoltaja. HukkaJuniori-jäsenyys ei edellytä vanhemman jäsenyyttä, mutta siitä saa merkittävää keskittämisetua.

Sopimustyypit ja hinnat

Jäsenen lapsen etuhinta:

 • 8–11 -vuotiaalle 34 €/kk, liittymismaksu 20 €
 • 12–14 -vuotiaalle 44 €/kk, liittymismaksu 20 €

Normaalihinta:

 • 8–11 -vuotiaalle 39 €/kk, liittymismaksu 20 €
 • 12–14 -vuotiaalle 49 €/kk, liittymismaksu 20 €

Päivä Hukassa -käynti

 • 15 €/hlö, käyntikertoja/kk ei rajoitettu!

Kuten kaikissa Hukan jäsenyystyypeissä, myös HukkaJuniori-jäsenyyksissä on Hukan 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Liittyminen on siis täysin riskitöntä!

HukkaJuniori-säännöt

 • Jäsenkortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juniorille.
 • Pidä jäsenkortti aina mukana. Kirjaudu sillä sisään aina tullessasi treenaamaan.
 • Kuntosalin alaikäraja on 15 vuotta, mutta yli 12 -vuotias voi käyttää kuntosalia aikuisen seurassa. Valmentajan salikoulun käynyt nuori voi harjoitella salilla myös itsenäisesti. Varaudu todistamaan osallistumisesi henkilökunnalle.
 • Movement–salissa 8–14-vuotias voi harjoitella yhdessä aikuisen kanssa.
 • 8–14-vuotiaat voivat pelata keskenään mailapelejä, kunhan pelikenttä on varattuna vastaanotosta.
 • Hukan tiloissa kävellään rauhallisesti – juokseminen ei ole sallittua turvallisuussyistä.
 • Muistathan Hukassa liikkuessasi hyvät ja kohteliaat käytöstavat. Kaikenlaiseen kiusaamiseen on nollatoleranssi.
 • Kysy tarvittaessa apua henkilökunnalta. Autamme sinua mielellämme!
 • Vinkki! Pidä oma lukko mukana pukukaapin sulkemista varten.

Uusi HukkaJuniori-palvelu aukeaa vuoden 2021 alussa. Toistaiseksi voit hankkia vanhan tutun HukkaJuniori-jäsenyyden – sen muuttaminen uudenmalliseksi jäsenyydeksi ei vaadi sinulta aktiivisia toimia.