HukkaJuniori-uutisia

HukkaJuniori, Tapahtumat  | 

12.8. HukkaJuniorin avoimet ovet – tutustu maksutta!

Lauantaina 12.8. vietetään jälleen HukkaJuniorin avoimien ovien päivää! Siispä tervetuloa kaikki 8–15-vuotiaat kavereineen tutustumaan HukkaJuniorin tarjontaan! Tällä kertaa jäsenten kaverien…

HukkaJuniori, Tapahtumat  | 

8.7. Aittamaailman koko perheen tapahtuma feat. HukkaJuniori

Lauantaina 8.7 klo 11–13 liikunnallinen lasten ja nuorten tapahtuma Oulun Kauppatorilla Keltaisen Aitan edustalla! Liikuntakeskus Hukan ja Aittamaailman yhteistyössä järjestämä tapahtuma…

HukkaJuniori, Kampanjat  | 

Ota vastaan kesän HukkaJuniori-haaste!

Päivitys: Haaste on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistumisesta! Tiedotamme pian fidget spinnerin ja yllätyspalkinnon lunastamisesta ja arvomme ilmaisen HukkaJuniori-jäsenkuukauden passin…

HukkaJuniori-jäsenyys

HukkaJuniori on uudenlainen näkemys lasten ja nuorten liikuntaan. Meidän mielestämme lapset ja nuoret ansaitsevat liikuntaharrastuksiinsa saman valinnanvapauden ja palveluasenteen kuin aikuisetkin – siksi olemme luoneet 8–15-vuotiaiden oman liikuntakeskusjäsenyyden, jossa lapsi saa valita mieleisensä tunnit omasta viikkolukujärjestyksestään, aivan kuten aikuisetkin.

Tunnit on rakennettu niin, että jokainen voi osallistua oman tasonsa mukaisesti ja saa tilaa kehittyä omaan tahtiinsa. Tavoitteena on ennen kaikkea vaalia lapsista ja nuorista luonnostaan löytyvää liikunnan iloa, ei niinkään saavuttaa jokin ennaltamäärätty yhteinen suoritustaso sovitussa määräajassa. Näin ollen HukkaJuniori-toiminta ei myöskään ole sidottu lukukausiin, vaan tarjontaa on ympäri vuoden ja mukaan voi liittyä koska tahansa.

Valinnanvapaus toteutuu erityisesti monipuolisessa lajivalikoimassa. Syksyn HukkaJuniori-lukkarin myötä valikoimissamme on kaksitoista mielenkiintoista lajia, joista kerralla tarjolla on suurin osa pienin sesonkivaihteluin: SkillsVoima, SkillsPalloilu, Cardio Tennis, Just Dance, Jooga, Kehonhuolto ja Telinevoimistelu. Lisäksi tarjolla 12 vuotta täyttäneille HukkaCycling, RPV-lihaskuntotunti, minitrampoliinitunti JUMP! sekä lattaritanssitunti Just Latin – Hukan aikuisten lukujärjestyksestä! Viikkotunteja kertyy reilusti toistakymmentä. Lisäksi jäsenyyteen kuuluu mahdollisuus pelata pallopelejä vanhemman tai muiden HukkaJuniorien seurassa sekä 13 vuotta täyttäneille mahdollisuus käydä kuntosalilla yhdessä vanhemman kanssa.

Sopimustyypit ja hinnat

Olet ehkä tottunut maksamaan jokaisesta lapsen liikuntaharrastuksesta oman kausimaksunsa ja sovittamaan perheen aikataulut harjoitusten järjestäjän määräämän treenipäivän ja -ajankohdan ympärille.

Ei enää! Kaikki HukkaJuniori-lukujärjestyksen tunnit sekä pallopelit vanhemman tai toisen HukkaJuniorin seurassa ovat juniorijäsenen käytettävissä yhdellä kuukausimaksulla.

Jäsenen lapsen etuhinta:

 • 44 €/kk, liittymismaksu 50 €

Normaalihinta:

 • 49 €/kk, liittymismaksu 50 €

Päiväjäsenyys:

 • 15 €/hlö, käyntikertoja/kk ei rajoitettu!

hukan-12-paivan-100-prosenttinen-tyytyvaisuustakuuKuten kaikissa Hukan jäsenyystyypeissä, myös HukkaJuniori-jäsenyyksissä on Hukan 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Liittyminen on siis täysin riskitöntä!

Sopimus tehdään aina lapselle henkilökohtaisesti ja sopijaosapuolina ovat Liikuntakeskus Hukka ja lapsen vanhempi. HukkaJuniori-jäsenyys ei edellytä vanhemman jäsenyyttä, mutta siitä saa merkittävää keskittämisetua.

HukkaJuniori-lajit

 • Hukkakoris on kaikille junioreille sopiva koristunti. Hukkakoris-tunnin tavoitteena on harjoitella pallonkäsittelyä ja koripallon perustaitoja kuten heittämistä, syöttämistä ja kuljettamista sekä keskittyä pelaamiseen hyvässä hengessä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita vaan kaikki pallopeleistä innostuneet toivotetaan rohkeasti mukaan!
 • Cardio Tennis -harjoitukset on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajile, jotka haluavat ja tehokasta ja hauskaa liikuntaa tenniksen muodossa. Harjoitusten tavoitteena on oppia lajin perusteita ja saada samalla hauska ja vauhdikas treeni. Ei edellytä aikaisempaa lajikokemusta, etkä tarvitse omaa mailaa. Harjoitusryhmien maksimikoko on 6 pelaajaa / valmentaja / kenttä.
 • Just Dance on junioreiden oma tanssitunti, jossa yhdistyvät hauskalla tavalla eri tanssi- ja musiikkityylit. Tunti sopii tytöille ja pojille, eikä vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.
 • SkillsVoima on kasvavalle lapselle suunniteltu turvallinen voimaharjoitus, jossa tavoitteena on parantaa junioreiden suorituskykyä lajissa kuin lajissa. Välineinä käytetään muun muassa kuminauhoja, keppejä ja erityisesti oman kehon painoa.
 • SkillsPalloilu on monipuolinen yhdistelmätunti eri palloilulajeista, jossa juniorit saavat hauskoja harjoitteita muun muassa salibandystä, jalkapallosta, pöytätenniksestä sekä koripallosta.
 • Kehonhuolto on junioreille suunniteltu oma kehoa huoltava tuokio. Tunti koostuu hauskasta lämmittelystä, liikkuvuutta lisäävistä harjoituksista sekä rauhoittavasta loppurentoutumisesta. Helppoa ja hauskaa – sopii kaikille junioreille.
 • Joogatuntimme junioreille koostuu mielikuvituksellisesta ja luovasta tavasta harjoittaa joogaliikkeitä. Juniorijooga parantaa lihasten joustavuutta ja kuntoa, sekä auttaa hyvän motoriikan kehitykseen. Jooga vahvistaa junioreita hauskalla tavalla. Kehonhuolto on junioreille suunniteltu oma kehoa huoltava tuokio. Tunti koostuu hauskasta lämmittelystä, liikkuvuutta lisäävistä harjoituksista sekä rauhoittavasta loppurentoutumisesta. Helppoa ja hauskaa – sopii kaikille junioreille.
 • Telinevoimistelu-tunti sopii kaikille lapsille. Tunneilla harjoitellaan perusvoimistelua, telinevoimistelua sekä tutustutaan lajiin ja telineisiin. Jatkossa tarjoamme lajiin eri tasoryhmiä.
 • Lisäksi aikuisten tunteja 12 vuotta täyttäneille: HukkaCycling, RPV-lihaskuntotunti, minitrampoliinitunnti JUMP! sekä lattaritanssitunni Just Latin.

Katso HukkaJuniori-lajit Hukan lukujärjestyksestä.