HukkaJuniori-uutisia

HukkaJuniori, Pienryhmävalmennukset  | 

Junnujen salikoulu -pienryhmävalmennus 19.2. alkaen!

Junnujen salikoulu alkaa 19.2 klo 17. Valmennus on tarkoitettu 12-15-vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti ja tehokkaasti ammattilaisen johdolla. Valmennuksessa…

HukkaJuniori, Tapahtumat, Uutiset  | 

23.11. HukkaJunioreiden pikkujoulut!

Tervetuloa HukkaJunioreiden pikkujouluihin! Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, herkuttelua kaakaon ja piparkakkujen merkeissä sekä liikunnallisia aktiviteetteja unohtamatta tietenkään joulumusiikkia! Tervetuloa…

HukkaJuniori, Pienryhmävalmennukset  | 

Junnujen salikoulu -pienryhmävalmennus 3.10. alkaen!

Junnujen salikoulu alkaa 3.10. klo 16. Valmennus on tarkoitettu 12–15-vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti ja tehokkaasti ammattilaisen johdolla. Valmennuksessa…

HukkaJuniori-jäsenyys

HukkaJuniori on uudenlainen näkemys lasten ja nuorten liikuntaan. Meidän mielestämme lapset ja nuoret ansaitsevat liikuntaharrastuksiinsa saman valinnanvapauden ja palveluasenteen kuin aikuisetkin – siksi olemme luoneet 8–15-vuotiaiden oman liikuntakeskusjäsenyyden, jossa lapsi saa valita mieleisensä tunnit omasta viikkolukujärjestyksestään, aivan kuten aikuisetkin.

Tunnit on rakennettu niin, että jokainen voi osallistua oman tasonsa mukaisesti ja saa tilaa kehittyä omaan tahtiinsa. Tavoitteena on ennen kaikkea vaalia lapsista ja nuorista luonnostaan löytyvää liikunnan iloa, ei niinkään saavuttaa jokin ennaltamäärätty yhteinen suoritustaso sovitussa määräajassa. Näin ollen HukkaJuniori-toiminta ei myöskään ole sidottu lukukausiin, vaan tarjontaa on ympäri vuoden ja mukaan voi liittyä koska tahansa.

Valinnanvapaus toteutuu erityisesti monipuolisessa lajivalikoimassa. Valikoimissamme on kaksitoista mielenkiintoista lajia, joista kerralla tarjolla on suurin osa pienin sesonkivaihteluin: SkillsVoima, FUNC&JUMP, Cardio Tennis, DanceMix, Koripallo, Kehonhuolto ja Telinevoimistelu. Lisäksi tarjolla 12 vuotta täyttäneille balettiin pohjautuva BARRE, minitrampoliinitunti JUMP! sekä tanssitunti SH’BAM – Hukan aikuisten lukujärjestyksestä! Viikkotunteja kertyy reilusti toistakymmentä. Lisäksi jäsenyyteen kuuluu mahdollisuus pelata pallopelejä vanhemman tai muiden HukkaJuniorien seurassa sekä 13 vuotta täyttäneille mahdollisuus käydä kuntosalilla yhdessä vanhemman kanssa.

Sopimustyypit ja hinnat

Olet ehkä tottunut maksamaan jokaisesta lapsen liikuntaharrastuksesta oman kausimaksunsa ja sovittamaan perheen aikataulut harjoitusten järjestäjän määräämän treenipäivän ja -ajankohdan ympärille.

Ei enää! Kaikki HukkaJuniori-lukujärjestyksen tunnit sekä pallopelit vanhemman tai toisen HukkaJuniorin seurassa ovat juniorijäsenen käytettävissä yhdellä kuukausimaksulla.

Jäsenen lapsen etuhinta:

 • 44 €/kk, liittymismaksu 20 €

Normaalihinta:

 • 49 €/kk, liittymismaksu 20 €

Päivä Hukassa -käynti:

 • 20 €/hlö, käyntikertoja/kk ei rajoitettu!

hukan-12-paivan-100-prosenttinen-tyytyvaisuustakuuKuten kaikissa Hukan jäsenyystyypeissä, myös HukkaJuniori-jäsenyyksissä on Hukan 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Liittyminen on siis täysin riskitöntä!

Sopimus tehdään aina lapselle henkilökohtaisesti ja sopijaosapuolina ovat Liikuntakeskus Hukka ja lapsen vanhempi. HukkaJuniori-jäsenyys ei edellytä vanhemman jäsenyyttä, mutta siitä saa merkittävää keskittämisetua.

HukkaJuniori-lajit

 • Hukkakoris on kaikille junioreille sopiva koristunti. Hukkakoris-tunnin tavoitteena on harjoitella pallonkäsittelyä ja koripallon perustaitoja kuten heittämistä, syöttämistä ja kuljettamista sekä keskittyä pelaamiseen hyvässä hengessä. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita vaan kaikki pallopeleistä innostuneet toivotetaan rohkeasti mukaan!
 • Cardio Tennis -harjoitukset on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajile, jotka haluavat ja tehokasta ja hauskaa liikuntaa tenniksen muodossa. Harjoitusten tavoitteena on oppia lajin perusteita ja saada samalla hauska ja vauhdikas treeni. Ei edellytä aikaisempaa lajikokemusta, etkä tarvitse omaa mailaa. Harjoitusryhmien maksimikoko on 6 pelaajaa / valmentaja / kenttä.
 • Just Dance on junioreiden oma tanssitunti, jossa yhdistyvät hauskalla tavalla eri tanssi- ja musiikkityylit. Tunti sopii tytöille ja pojille, eikä vaadi aikaisempaa tanssikokemusta.
 • SkillsVoima on kasvavalle lapselle suunniteltu turvallinen voimaharjoitus, jossa tavoitteena on parantaa junioreiden suorituskykyä lajissa kuin lajissa. Välineinä käytetään muun muassa kuminauhoja, keppejä ja erityisesti oman kehon painoa.
 • SkillsPalloilu on monipuolinen yhdistelmätunti eri palloilulajeista, jossa juniorit saavat hauskoja harjoitteita muun muassa salibandystä, jalkapallosta, pöytätenniksestä sekä koripallosta.
 • Kehonhuolto on junioreille suunniteltu oma kehoa huoltava tuokio. Tunti koostuu hauskasta lämmittelystä, liikkuvuutta lisäävistä harjoituksista sekä rauhoittavasta loppurentoutumisesta. Helppoa ja hauskaa – sopii kaikille junioreille.
 • Joogatuntimme junioreille koostuu mielikuvituksellisesta ja luovasta tavasta harjoittaa joogaliikkeitä. Juniorijooga parantaa lihasten joustavuutta ja kuntoa, sekä auttaa hyvän motoriikan kehitykseen. Jooga vahvistaa junioreita hauskalla tavalla. Kehonhuolto on junioreille suunniteltu oma kehoa huoltava tuokio. Tunti koostuu hauskasta lämmittelystä, liikkuvuutta lisäävistä harjoituksista sekä rauhoittavasta loppurentoutumisesta. Helppoa ja hauskaa – sopii kaikille junioreille.
 • Telinevoimistelu-tunti sopii kaikille lapsille. Tunneilla harjoitellaan perusvoimistelua, telinevoimistelua sekä tutustutaan lajiin ja telineisiin.
 • Lisäksi aikuisten tunteja 12 vuotta täyttäneille: HukkaCycling, RPV-lihaskuntotunti, minitrampoliinitunnti JUMP! sekä lattaritanssitunni Just Latin.

Katso HukkaJuniori-lajit Hukan lukujärjestyksestä.

HukkaJuniori-säännöt

 • Jäsenkortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juniorille.
 • Pidä jäsenkortti aina mukana ja ilmoittaudu tunnille korttia käyttämällä Hukan vastaanotossa.
 • Kaikki juniorit kokoontuvat odottamaan ryhmäliikuntatunnin alkua sille merkitylle paikalle. Ryhmäliikuntastudioon ei saa koskaan mennä omin päin ilman ohjaajaa, eikä tunnin jälkeen jäädä saliin.
 • Saavuthan odotuspaikalle hyvissä ajoin ennen tuntia. Tunneille ei voi saapua myöhässä.
 • Odotuspaikalla tulee olla liikuntavaatteet päällä, jotta ryhmäliikuntatunti voi alkaa ajoissa.
 • Odotuspaikka on odottamista varten, ei liikuntaharjoituksia varten. Esim. kärrynpyörien teko aulassa ei ole sallittua.
 • Pidä oma lukko mukana pukukaapin sulkemista varten.
 • Kun ryhmäliikuntatunti päättyy, ohjaaja saattaa osallistujat takaisin Hukan aulaan.
 • Kuntosalin ikäraja on 15 vuotta, mutta 13-vuotias voi käyttää kuntosalia aikuisen seurassa.
 • Movement–salissa 13–14-vuotias voi harjoitella aikuisen valvonnassa.
 • 8–14-vuotiaat voivat pelata keskenään mailapelejä, kunhan pelikenttä on varattuna vastaanotosta.
 • Hukan tiloissa kävellään rauhallisesti – juokseminen ei ole sallittua turvallisuussyistä.
 • Muistathan Hukassa liikkuessasi hyvät ja kohteliaat käytöstavat. Kaikenlaiseen kiusaamiseen on nollatoleranssi.
 • Kysy tarvittaessa apua henkilökunnalta – autamme sinua mielellämme!