Hukan kanta-asiakasedut

Kiitos, kun olet hukkalainen! Pääset nauttimaan Hukan kanta-asiakaseduista oltuasi jäsenenä vuoden. Mitä pidempään olet jäsenenä, sitä paremmat edut saat käyttöösi. Muistathan hyödyntää myös kaikille hukkalaisille suunnatut Hukka Suosittelee -edut!

Näin saat edut käyttöösi

Saat kanta-asiakasedut käyttöösi sinä kuukautena, kun uuden etutason edellyttämä jäsenvuosimääräsi täyttyy. Edut ovat voimassa vuosittain ja käytettävissä kyseisen vuoden aikana, niitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttämättömiä etuja korvata. Jäsenyyden kesto lasketaan yhtäjaksoisesta jäsenyydestä liittymispäivästä alkaen ja saat ilmoituksen aina uuden etutason saavuttamisesta sähköpostiisi. Saatuasi sähköpostin, voit noutaa vastaanotosta itsellesi etutasosi mukaisen tarran. Tarraa näyttämällä, olet oikeutettu etutasosi mukaisiin etuihin Liikuntakeskus Hukassa.

Kanta-asiakasedut vuodelle 2024

Alla olevassa taulukossa esitetyt edut yli vuoden, yli viisi vuotta sekä yli 10 vuotta jäsenenä olleille ovat voimassa vuoden 2024 ajan.

Toivomme, että koet kanta-asiakasetumme hyödyllisiksi ja viihdyt hukkalaisena vielä pitkään! Jos sinulla herää kysyttävää kanta-asiakkuuksiin tai etuihin liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä info@nullhukka.net.

Kehonkoostumusmittauksen varaaminen

Kanta-asiakasetuihin kuuluvan kehonkoostumusmittauksen voit varata suoraan ajanvarausjärjestelmän kautta. Saavuttuasi mittaukseen, ilmoittaudu vastaanottoon paikan päällä. Esitä kehonkoostumusmittauksen tekevälle valmentajalle etutasoa vastaava tarra jäsenkortistasi edun lunastamiseksi veloituksetta. Lue tästä valmistautumisohjeet mittaukseen.

Valmennustapaamisen varaaminen

Varaa kanta-asiakasetuihin kuuluva valmennustapaaminen yhteydenottolomakkeemme kautta. Kerrothan lisätietoja-kohdassa toiveistasi ja tarpeitasi, jotta saat valmennustapaamisesta parhaan mahdollisen hyödyn. Valmentajamme on sinuun yhteydessä ajankohdan sopimiseksi. Jos olet jo valmennusasiakas, sovi kanta-asiakasetuun kuuluvasta valmennuksesta suoraan valmentajasi kanssa.

Taukopyynnöt

Jos haluat pyytää jäsenyytesi tauotusta, jätä tauotuspyyntö täyttämällä tämä lomake. Olemme sinuun yhteydessä tauotuksen vahvistamiseksi.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Siirtyessäsi uudelle tasolle, koskevat sinua vain tämän tason edut. Etuja ei voi vaihtaa rahaksi, käyttämättömiä etuja ei korvata eikä etuja voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Vuosittaiset edut tulee käyttää kyseisen kalenterivuoden aikana. Edut saa käyttöön etutasoa vastaavaa merkkiä näyttämällä. Edut ova henkilökohtaisia. Saat ilmoituksen etutasolle siirtymisestä sähköpostiisi. Jäsenyyden kesto lasketaan yhtäjaksoisesta jäsenyydestä liittymispäivästä alkaen. Aiempi Xpress-jäsenyys ei kerrytä kanta-asiakasetuja.