Hukan yritysjäsensopimus

Mikäli haluat tukea työntekijöidesi liikkumista yhdessä Euroopan aktiivisimmista liikuntakeskuksista, tarjoamme ratkaisuna Hukan yritysjäsenyyttä.

Tämä jäsenyys poistaa kaikilta työntekijöiltäsi liittymismaksun heidän liittyessään Hukan jäseniksi kahden kuukauden sisällä yrityssopimuksemme solmimisesta ja oikeuttaa myös tuntuvaan etuun jokaisen työntekijän henkilökohtaisesta jäsenmaksusta.

Yrityssopimuksen hinta on 500 €/vuosi. Tällä vuosittaisella yritysmaksulla voit yllä mainittujen etujen lisäksi lunastaa henkilökunnallesi oman, räätälöidyn tilaustunnin tai aloituspäivän, jolla tiimihenki nousee varmasti – vinkki: suosittu virkistyspäivän ohjelma!

Yritysjäsensopimukseemme kuuluu lisäksi liikkumiseen innostava lisäetu: jokainen työntekijänne ja heidän kumppaninsa saavat ilmaiseksi kolmen päivän koejäsenyyden Hukkaan!

Virkistyspäivä Hukassa

Etsitkö ohjelmaa yrityksesi TYKY-, TYHY- tai tiimipäivään? Viettäkää toiminnallinen ja yhteishenkeä nostattava päivä Liikuntakeskus Hukassa!

Yritystapahtumanne Hukassa räätälöidään juuri teidän mieltymystenne mukaiseksi. Kymmenien lajiemme joukosta löydätte varmasti teille sopivat tyynestä ja rentouttavasta lämpöjoogasta groovaavaan Body Jamiin ja äärimmäiseen Grit Strengthiin.

 

Tyylikkäät ja viihtyisät rentoutumistilamme perinteisine ja infrapunasaunoineen ovat elämys sinänsä, eivät pelkkiä huoneita vaatteiden vaihtoon. Ja mikäpä olisi mukavampi päätös toiminnalliselle päivälle kuin ohjelman parhaiden palojen puiminen työkavereiden kesken kahvin tai olutlasillisten äärellä Kahvila Hukassa.

Vinkki: Hyödynnä 500 € vuosimaksu virkistyspäivään Hukassa! 

Hukka suosittelee! -kumppanuus

Liikuntakeskus Hukan ja Hukka Xpressin noin 8000 jäsentä ovat aktiivisia, laatutietoisia ja hyvinvoinnistaan huolehtivia oululaisia – ja todistetusti innokkaita Hukka Suosittelee! -kumppaniyritysten asiakkaita.

Kun yrityksesi liittyy Hukka Suosittelee! -kumppaniverkostoon, saatte näkyvyyttä jäsentemme aktiivisessa käytössä hukka.netissä olevalla Hukka Suosittelee! -sivulla sekä tiloissamme olevilla digitaalinäytöillä, jossa näkyvät kaikki Hukka suosittelee! -yhteistyökumppanimme.

Mikä tärkeintä, Hukan jäsenet itse tutustuvat Hukka Suosittelee! -kumppaniyrityksiin aktiivisesti, sillä kukin yritys tarjoaa Hukan jäsenille jonkin houkuttelevan erityisedun.

Tämä erityisetu, jonka päätätte tarjota jäsenillemme, on vuosittaisen 30 euron käsittelykulun lisäksi ainoa yrityksellenne koituva kulu – muuten näkyvyys on teille täysin ilmainen! Hukka taas hyötyy yhteistyöstä entistä parempien jäsenetujen muodossa.

hukkasuosittelee-sinettiEtua myös työntekijöillenne

Hukka Suosittelee -kumppanuussopimuksen avulla työntekijänne saavat samat edut kuin yritysjäsenyydessäkin.
Siis: kun yrityksesi liittyy Hukka suosittelee! -verkostoon, työntekijäsi saavat ilmaisen kolmen päivän koejäsenyyden Hukkaan. Yhteistyön ansiosta työntekijäsi voivat liittyä jäseneksemme ilman liittymismaksua ja alennetulla kuukausimaksulla mikäli he liittyvät jäseneksemme kuukauden sisällä yhteistyön aloittamisesta.

Tämä tarkoittaa, että kukin työntekijäsi voi säästää noin 150 euroa vuodessa mikäli päädytte yhteistyökumppaniksemme!

Kaikki mainitut edut tarjoamme myös työntekijöidesi puolisoille.

Yksilölliset yhteistyömallit

Tapauskohtaisesti Hukka solmii valmiita kumppanuusmalleja laajempia yhteistyökumppanuuksia. Tällä hetkellä yrityskumppaneitamme on kolme: ODL, Terveystalo ja Trainer4You.

Jos uskot, että organisaatiosi voisi sitoutua pitkäjänteiseen, strategiseen ja molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön Hukan kanssa, ole yhteydessä Hukan toimitusjohtaja Anna Rounajaan.